strathgos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 παιδια γει σας και απο εμενα λοιπον εγω εχω βαλει τζακι νερου [συνδεση με καλοριφερ] εδω και 3 χρονια και εχω βρει την υγειαμου Μου κοστησε 4000 ευρω τελειομενο με γρανιτη μενω αθηνα και περναω τον χειμονα με περιπου 2500 με 3000 κιλα ξυλα Απο υπολογισμους κανω αποσβεση φετος [αν και στην πολυκατικια δεν βαζεουμε πετρελαιο οποτε αν εβαζα μονο εγω θα εκανα αποσβεση τον πρωτο χρονο] καιει ολη την ημερα και ζεστη στο σπιτη πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theolasi Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Καλημέρα, εγώ έχω ένα pellet νερού. Το περίμενα πιο δύσκολο στην χρήση του αλλά τελικά δεν είναι τίποτα. Οικονομικό και δεν επιφέρει οργανικές βλάβες όπως η καύσιμη ύλη στο τζάκι. Συγκεκριμένα πήρα αυτό το μοντέλο http://www.tzakiadavris.gr/product.asp?catid=1807 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenia85tol Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Καλησπερα!!!θελω να να ανακαινισω το σπιτι μου και μεσα στην ανακαινηση ειναι και τοωτζακι.σκεφτομαι να ντυσω την καμιναδα Του με πετρα και το πρεβαζακι του να το αφησω οπως εχει με μαρμαρο.θεωρειτε οτι θα ταιριαζει.θα ειναι ομορφο αισθητικα???ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλησπερα!!!θελω να να ανακαινισω το σπιτι μου και μεσα στην ανακαινηση ειναι και τοωτζακι.σκεφτομαι να ντυσω την καμιναδα Του με πετρα και το πρεβαζακι του να το αφησω οπως εχει με μαρμαρο.θεωρειτε οτι θα ταιριαζει.θα ειναι ομορφο αισθητικα???ευχαριστω :) - εσυ ξερεις πως θα φαινεται καλυτερα, αναλογα το πως ειναι διαμορφωμενος και ο υπολοιπος χωρος πχ μοντερνο,παραδοσιακο νησιωτικο ή ηπειρωτικο κλπ αν θες την γνωμη μου μην πετας λεφτα σε τετοια "ντυσιματα" θα τα χρειαστεις αλλου καποια στιγμη και δεν ειναι καιροι για πολυτελειες, εμεις το εχουμε εδω και 30 χρονια με σοβα και απλα αλλαζουμε το χρωμα ή κανενα διακοσμητικο επανω Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts