woudoulis Δημοσιεύτηκε November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2006 Γειά σας παιδιά Μου είπαν ότι η ασύρματη σύνδεση και όχι μέσω ethernet καλώδιο κτλπ κόβει πολύ ταχύτητα Ισχύει ? ή είναι μύθος ? τι έχετε παρατηρήσει και τι με συμβουλεύετε ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Γειά σας παιδιά Μου είπαν ότι η ασύρματη σύνδεση και όχι μέσω ethernet καλώδιο κτλπ κόβει πολύ ταχύτητα Ισχύει ? ή είναι μύθος ? τι έχετε παρατηρήσει και τι με συμβουλεύετε ? :) Πάντα ένα καλώδιο δίνει καλύτερη απόδοση από ασύρματο δίκτυο (π.χ. καλύτερα pings). Το έχω παρατηρήσει και σε download στο δίκτυο που έχω στο σπίτι (να κατεβάζει πιο αργά όταν είναι μέσω WiFi αντί για Ethernet). Εξ'άλλου το Ethernet συνδέεται στα 100Mbps. Ενώ το ασύρματο 802.11b σε θεωρητική 11Mbps και μέγιστη πραγματική 5Mpbs (ενώ συχνά μπορεί να πέφτει και στο 1Mpbs αν έχει κακή λήψη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. November 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Πάντα ένα καλώδιο δίνει καλύτερη απόδοση από ασύρματο δίκτυο (π.χ. καλύτερα pings). Το έχω παρατηρήσει και σε download στο δίκτυο που έχω στο σπίτι (να κατεβάζει πιο αργά όταν είναι μέσω WiFi αντί για Ethernet). Εξ'άλλου το Ethernet συνδέεται στα 100Mbps. Ενώ το ασύρματο 802.11b σε θεωρητική 11Mbps και μέγιστη πραγματική 5Mpbs (ενώ συχνά μπορεί να πέφτει και στο 1Mpbs αν έχει κακή λήψη). Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Πάντα ένα καλώδιο δίνει καλύτερη απόδοση από ασύρματο δίκτυο (π.χ. καλύτερα pings). Το έχω παρατηρήσει και σε download στο δίκτυο που έχω στο σπίτι (να κατεβάζει πιο αργά όταν είναι μέσω WiFi αντί για Ethernet). Εξ'άλλου το Ethernet συνδέεται στα 100Mbps. Ενώ το ασύρματο 802.11b σε θεωρητική 11Mbps και μέγιστη πραγματική 5Mpbs (ενώ συχνά μπορεί να πέφτει και στο 1Mpbs αν έχει κακή λήψη). Koita praktika eisai sinithws sta 3-4 Mbps opote mias kai sthn Ellada akoma tetoies taxuthtes den exoume sto spiti mh fobasai mia xara tha eisai! Panta bebaia to Rthernet einai egguhsh;)Den xaneis TIPOTA an eisai bebaia konta:) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. November 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Koita praktika eisai sinithws sta 3-4 Mbps opote mias kai sthn Ellada akoma tetoies taxuthtes den exoume sto spiti mh fobasai mia xara tha eisai! Panta bebaia to Rthernet einai egguhsh;)Den xaneis TIPOTA an eisai bebaia konta:) H Tellas Zisto είναι στα 4Μbps Οκ ........ φαντάζομαι ότι θα είναι λίγο πιο γρήγορη από την 56κ που είχα :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 H Tellas Zisto είναι στα 4Μbps Οκ ........ φαντάζομαι ότι θα είναι λίγο πιο γρήγορη από την 56κ που είχα :lol: :lol: :lol: αν εχεις καλο σημα, ακομα και σ'αυτη την ταχυτητα δε χανεις τιποτα. αν δεν εχει καλο σημα, τοτε ναι, χανει δυστυχως. PS: δεν ειναι 4Mbps αλλα 4Mbit, ητοι 400kb περιπου στο download το πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Με ποιο τρόπο μπορούμε να ενισχύσουμε το σήμα σε ασύρματη σύνδεση; Μου έχουν πει για χρήση κεραίας με καλύτερη εκπομπή από την εργοστασιακή. Το router μου (Sagem F@st 1500) δεν διαθέτει αποσπώμενη κεραία, οπότε πρέπει να πάρω κάτι για την ασύρματη κάρτα δικτύου. Τι λύσεις προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 αυτα που συζητατε εδω περα ειναι απλα ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ! Σιγα μωρε τις ταχυτητες που θ αποιασεται και φοβοσαστε μη εχετε και χασιμο σε γκαζια! Ας σοβαρευτουμε λιγακι λοιπον και ας ακουτε αυτα που σας λενε;) Δεν εχετε χασιμο!Οταν με το καλο θα δουμε 10 Mbit συνδεσεις και στην Ελλαδα τοτε οκ! Επισης να πω πως θεωρητικα με 4 μεγκα γραμμη το κατεβασμα ισουται με 4000:8=500κιλο μπιτΙΑΑΑΑ! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 αυτα που συζητατε εδω περα ειναι απλα ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ! Σιγα μωρε τις ταχυτητες που θ αποιασεται και φοβοσαστε μη εχετε και χασιμο σε γκαζια! Ας σοβαρευτουμε λιγακι λοιπον και ας ακουτε αυτα που σας λενε;) Δεν εχετε χασιμο!Οταν με το καλο θα δουμε 10 Mbit συνδεσεις και στην Ελλαδα τοτε οκ! Επισης να πω πως θεωρητικα με 4 μεγκα γραμμη το κατεβασμα ισουται με 4000:8=500κιλο μπιτΙΑΑΑΑ! Ωραία, τότε γιατί σε απόσταση 10 μέτρων από το router έχω λήψη σήματος 40%-60% ένώ όταν φέρω τοrouter δίπλα στο PC έχω σήμα 100%; Που είναι το σήμα; ΟΕΟ :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Τι παρεμβάλλεται ανάμεσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Τι παρεμβάλλεται ανάμεσα; Δυο τοίχοι και μια ντουλάπα με ρούχα! Παίζουν ρόλο τα ρούχα; :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 S auth thn peruptwsh enweitai oti xaneis gazia:) Egw milw gia fash sto idio dwmatio kai aposaseis 2-5 metra! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 αυτα που συζητατε εδω περα ειναι απλα ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ! Σιγα μωρε τις ταχυτητες που θ αποιασεται και φοβοσαστε μη εχετε και χασιμο σε γκαζια! Ας σοβαρευτουμε λιγακι λοιπον και ας ακουτε αυτα που σας λενε;) Δεν εχετε χασιμο!Οταν με το καλο θα δουμε 10 Mbit συνδεσεις και στην Ελλαδα τοτε οκ! Επισης να πω πως θεωρητικα με 4 μεγκα γραμμη το κατεβασμα ισουται με 4000:8=500κιλο μπιτΙΑΑΑΑ! +1 :happy: Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. November 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Aν 4000:8 = 500 Κιλομπίτια , τότε η σύνδεση η παλιά ή 56κ ? = με πόσο ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 αυτα που συζητατε εδω περα ειναι απλα ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ! Σιγα μωρε τις ταχυτητες που θ αποιασεται και φοβοσαστε μη εχετε και χασιμο σε γκαζια! Ας σοβαρευτουμε λιγακι λοιπον και ας ακουτε αυτα που σας λενε;) Δεν εχετε χασιμο!Οταν με το καλο θα δουμε 10 Mbit συνδεσεις και στην Ελλαδα τοτε οκ! Επισης να πω πως θεωρητικα με 4 μεγκα γραμμη το κατεβασμα ισουται με 4000:8=500κιλο μπιτΙΑΑΑΑ! Ετσι Αν ποτε δουμε ταχυτητες 10mbit στην ελλαδα τοτε οκ..:) Απλα το μονο προβλημμα με την ασυρματη ειναι κατα την μεταφορα αρχειων απο το ενα pc στo allo:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 αν εχεις καλο σημα, ακομα και σ'αυτη την ταχυτητα δε χανεις τιποτα. αν δεν εχει καλο σημα, τοτε ναι, χανει δυστυχως. PS: δεν ειναι 4Mbps αλλα 4Mbit, ητοι 400kb περιπου στο download το πολυ. Mbps=Mbit per second. MBps=MB per second Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. November 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Mbps=Mbit per second. MBps=MB per second Δηλαδή ? η ταχύτητα 1024 είναι πιο γρήγορη από τη ΤellasZisto ? Πείτε μου ρε παιδιά και μπερδεύτηκα τώρα , είμαι άσχετος με αυτά λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Δηλαδή ? η ταχύτητα 1024 είναι πιο γρήγορη από τη ΤellasZisto ? Πείτε μου ρε παιδιά και μπερδεύτηκα τώρα , είμαι άσχετος με αυτά λίγο Το Zistro δίνει 4Mbps, σωστά;; Τα 1024 που λες είναι προφανώς Kbps, δηλαδή 1 Mbps, δηλαδή 4 φορές λιγότερο. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Aν 4000:8 = 500 Κιλομπίτια , τότε η σύνδεση η παλιά ή 56κ ? = με πόσο ? :rolleyes: 56:8=7 μαξιμουμμμμμμ:D Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Δυο τοίχοι και μια ντουλάπα με ρούχα! Παίζουν ρόλο τα ρούχα; :lol: :lol: :lol: Αν αφήσεις το κινητό σου σε ανοιχτή ακρόαση στο δωμάτιό σου και πας "δυο τοίχους και μια ντουλάπα" παραπέρα θα ακούς το ίδιο; Γιατί λοιπόν το ασύρματο να έχει την ίδια απόδοση; S auth thn peruptwsh enweitai oti xaneis gazia:) Egw milw gia fash sto idio dwmatio kai aposaseis 2-5 metra! Ακριβώς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 56:8=7 μαξιμουμμμμμμ:D Στρόφαλο, γιατί στον τροχό έχεις κι απώλειες... Πάντως σύμφωνα με ένα φίλο που γνωρίζει πράγματα εκ των έσω, δεν αξίζει ακόμα να μεταπηδήσει κάποιος σε full-LLU και ειδικά για την Tellas, μου ξεκαθάρισε ότι μακροπρόθεσμα θα υπάρξει πρόβλημα λόγω περιορισμένου "budget" και αρχικού προϋπολογισμού. (κάτι μου ανέφερε για μελέτη εγκατάστασης 20 κέντρων μόνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Στρόφαλο, γιατί στον τροχό έχεις κι απώλειες... Πάντως σύμφωνα με ένα φίλο που γνωρίζει πράγματα εκ των έσω, δεν αξίζει ακόμα να μεταπηδήσει κάποιος σε full-LLU και ειδικά για την Tellas, μου ξεκαθάρισε ότι μακροπρόθεσμα θα υπάρξει πρόβλημα λόγω περιορισμένου "budget" και αρχικού προϋπολογισμού. (κάτι μου ανέφερε για μελέτη εγκατάστασης 20 κέντρων μόνο) Πώς με αρέσουν αυτές οι αναλύσεις "εκ των... έσω"... Καλέ πολύ με αρέσουν!:happy: Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Διακρίνω κάποια ειρωνία γιάβρη μου ή ιδέα μου είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ομολογώ πως ναι, έχει μια δόση. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Λυπάμαι πολύ τότε... Είσαι πολύ απαξιωτικός για κάτι που δε γνωρίζεις κατά πόσο γνωρίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts