hasiotis_john Δημοσιεύτηκε October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2006 Και μόνο που είναι για original windows ... τα σχόλια μας είναι τα χειρότερα! Αυτή Η microsoft πρέπει να μάθει κάποτε, ότι τα κολπάκια της αυτά με τα validation/authentication μόνο καλό δεν της κάνουν! Σε μερικούς μάλιστα , τα τεχνάσματα αυτά, έχουν καταστρέψει τα λειτουργικά τους , σε σημείο μερικές φορές να κάνουν και format! (το ίδιο κάναν και με τον τελευταίο explorer και αν δεν κάνω λάθος και με τον καινούργιο media player) Μακρυά από μας αυτά!:mad: (πάντως από φιλαράκι μου που έχει original windows μου έχει πεί ότι το προγραμματάκι αυτό αξίζει) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Και μόνο που είναι για original windows ... τα σχόλια μας είναι τα χειρότερα! Αυτή Η microsoft πρέπει να μάθει κάποτε, ότι τα κολπάκια της αυτά με τα validation/authentication μόνο καλό δεν της κάνουν! Σε μερικούς μάλιστα , τα τεχνάσματα αυτά, έχουν καταστρέψει τα λειτουργικά τους , σε σημείο μερικές φορές να κάνουν και format! (το ίδιο κάναν και με τον τελευταίο explorer και αν δεν κάνω λάθος και με τον καινούργιο media player) Μακρυά από μας αυτά!:mad: (πάντως από φιλαράκι μου που έχει original windows μου έχει πεί ότι το προγραμματάκι αυτό αξίζει) Ενώ η πειρατεία της κάνει καλό, ε; :lol: :lol: :lol: Τι χαζή εταιρεία ρε παιδί μου, να μη διευκολύνει αυτούς που την κλέβουν... Καλή κουβέντα για τη MS σπάνια λέω, ούτε με νοιάζει πόσα κέρδη χάνει - αλλά όταν κάποιος είναι εν γνώσει του παράνομος δεν μπορεί να έχει και απαιτήσεις. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Ναι λες και δεν υπάρχει τρόπος να τα σπάσουν. Αυτό είναι το χαζό. Που κάνει αυτές τις ηλιθιότητες και περιμένει να μείνουν όλοι έτσι. Για ΟΛΑ τα προγράμματα που "κλείδωσε" βρέθηκε και το αντίστοιχο "κλειδί" το οποίο κυκλοφορεί στο net και μπορείς να το βρεις πανεύκολα με μια αναζήτηση ακόμη και στο Windows Live (τι ειρωνία!)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Ναι λες και δεν υπάρχει τρόπος να τα σπάσουν. Αυτό είναι το χαζό. Που κάνει αυτές τις ηλιθιότητες και περιμένει να μείνουν όλοι έτσι. Για ΟΛΑ τα προγράμματα που "κλείδωσε" βρέθηκε και το αντίστοιχο "κλειδί" το οποίο κυκλοφορεί στο net και μπορείς να το βρεις πανεύκολα με μια αναζήτηση ακόμη και στο Windows Live (τι ειρωνία!)... Εσύ και μερικοί άλλοι θα το βρείτε, οι περισσότεροι (κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας) είτε δεν θα ασχοληθούν είτε δεν θα μπορέσουν. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts