pava02gr Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 παιδια ειμαι και εγω κατοχος του m700 και ειμαι ενθουσιασμενος. πολυ καλυτερο απο οτι το περιμενα. οπως και πολλοι ομως εχω μερικες αποριες. αν μπορει να με βοηθησει καποιος. οσον αφορα τον outlook δεν τον βλεπω να υπαρχει πουθενα σαν προγραμμα οπως το word πχ. αλλα μπορεις να στειλεις και να παρεις email μεσα απο το MESSAGING. γιατι αυτο? ολα τα προηγουμενα pda που ειχα ειχαν κανονικα outlook. και καθε φορα που κανω soft reset χανει τον λογαριασμο μου και ειμαι αναγκασμενος να τον ξαναπερναω. και κατι ακομα. οσον αφορα το προγραμμα spb weather. βλεπω οτι εχει την δυνατοτητα να το ρυθμισεις να περνει δεδομενα και απο αλλες πηγες εκτος απο την gismeteo. πως γινεται αυτο? κατα τα αλλα εμενα δεν εχει γραμμες στην καμερα αλλα μερικες φορες εχει eco στον ηχο οταν μιλαω. αλλα αμα παιξεις λιγο με την ενταση στρωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Παιδια περασα τα WM 6 στο Μ700 μου!ειναι πολυ ομορφα τελικα,χωρις βεβαια τρομερες διαφορες αλλα γενικα ειναι πολυ ευχαριστα και φαινονται και να ειναι ελαφρος πιο γρηγορα σε καποιες εφαρμογες!:cool: Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Από που τα βρήκες αφού ακόμη δεν είναι διαθέσιμα σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της eten. http://www.etencorp.com/Support/WM6/index.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Υπαρχουν σε ξενα Forum οπως στο ETEN Users Forum οποιος θελει να τα κατεβασει!Και μαλιστα χρησιμοποιησα τους κωδικους τηs Eten για την εγκατασταση τους γιατι αλλιως δεν μπαινουν!Δηλαδη πρωτα κανεις εγγραφη στην ετεν και ας μην τα κατεβασεις απο εκει! Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pava02gr Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Σωστος ο Φιλλιπας. Μπορει κανενας να με βοηθησει στο θεμα του outlook? δεν μπορω να τον βρω πουθενα. ΒΟΗΘΕΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Σωστος ο Φιλλιπας. Μπορει κανενας να με βοηθησει στο θεμα του outlook? δεν μπορω να τον βρω πουθενα. ΒΟΗΘΕΙΑ Καλημερα! Για να καταλαβω καλητερα Οταν πας στa message και δημιουργισεις εναν pop/3 λογαργιασμο (πχ οτενετ) και μετα κανεις soft reset σβηνει?Η ρομ σου ειναι η 354? Σε εμενα δεν συμβαινει αυτο!:confused: Για καιρο εχω το wheather panel και δεν ξερω να σου πω!:) Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pava02gr Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Ναι Φιλλιπα η 354 ειναι. μετα απο το soft reset χανεται. αλλα καπου μεσα το εχει γιατι στο today αναφερει το ονομα του λογαριασμου που του ειχα δωσει αλλα ουτε καν το ανοιγει. ουτε το βλεπω απο το inbox. μονο το ντιφολτ βλεπω το οποιο και δεν χρεισημοποιω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Ναι Φιλλιπα η 354 ειναι. μετα απο το soft reset χανεται. αλλα καπου μεσα το εχει γιατι στο today αναφερει το ονομα του λογαριασμου που του ειχα δωσει αλλα ουτε καν το ανοιγει. ουτε το βλεπω απο το inbox. μονο το ντιφολτ βλεπω το οποιο και δεν χρεισημοποιω. Το προβλημα αυτο το εχω καπου διαβασει εχει ξανασυμβει να χανονται οι λογαρισμοι μετα το reset,αν δεν ειναι δυσκολο για εσενα δηλαδη δεν το εχεις φωρτωσει πολλα πραγματα δεν κανεις ενα reload την rom σου λογικα θα στρωσει δεν μπορει να ειναι κατι αλλο!Και βαλε και τα WM 6 μη σου πω κατευθειαν συγουρα θα σου αρεσουν! Εγω εχω και τωρα και πριν με τα WM 5 δυο λογαρισμους εναν Hotmail που δουλευω και τον Live messeger Και εναν Οτενετ για την δουλεια μου!Και τους δυο τους ελεγχω κανονικα απο το μενου της συσκευης(to messaging δηλαδη). Τι να πω δεν μου σβηνεται κανενας μετα απο το reset γιαυτο λεω μηπως να του εκανες ενα reload!:worry: Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agis_Pro Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Παιδια περασα τα WM 6 στο Μ700 μου!ειναι πολυ ομορφα τελικα,χωρις βεβαια τρομερες διαφορες αλλα γενικα ειναι πολυ ευχαριστα και φαινονται και να ειναι ελαφρος πιο γρηγορα σε καποιες εφαρμογες!:cool: Τα Win που εβαλες είναι εγγεκριμένα απο την ΕΤΕΝ? Α και κάτι άλλο έχει κανέις ανακαλύψει πως να βάλουμε default τα αρχεία μέσω bluetooth να τα αποθηκευει στην κάρτα και όχι στο τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Τα Win που εβαλες είναι εγγεκριμένα απο την ΕΤΕΝ? Α και κάτι άλλο έχει κανέις ανακαλύψει πως να βάλουμε default τα αρχεία μέσω bluetooth να τα αποθηκευει στην κάρτα και όχι στο τηλέφωνο? Η αναβαθμιση σε WM 6 ξεκινησε προφανος πιο γρηγορα σε αλλες χωρες, απο οτι ακουστικε και καποιος την εκανε upload και την κατεβαζουν αρκετοι κατοχοι Μ700,οποτε δεν εχει καμια διαφορα με αυτην που θα βγαλει και η etencorp.com. απλα ακομα δεν την εχει λανσαρει για τα IME numbers που εχουν ερθει στην ελλαδα Εξαλου τον κωδικο ενεργοπιοησης τον παιρνεις απο την ετεν αλλιως δεν κανουν setup!Πιστευω απλα οτι καποιος με αγγλικο λογισμικο την κατεβασε στην χωρα του και μετα την εκανε upload να την παρουν και αλλοι!Αυτη ειναι η γνωμη μου ετσι!! Για το αλλο φιλε που ρωτας δεν το ξερω να σου πω!:) Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis106 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 kai pos tha paroume afto to action key twra.....exw kolisei sto sigekrimeno simeio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 kai pos tha paroume afto to action key twra.....exw kolisei sto sigekrimeno simeio εβαλες ολα τα στοιχεια σου στην καρτελα?μετα σου ερχεται e-mail με τον κωδικο! Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Απο την ετεν-----WM6 upgrade for X500 is available NOW! M700 will not be available until May 23 due to the Microsoft OS certification process. We are sorry for keeping you waiting. Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis106 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 nai ta evala imouna kai idi registered kai mou leei WM6 upgrade for X500 is available NOW! M700 will not be available until May 23 due to the Microsoft OS certification process. We are sorry for keeping you waiting. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 nai ta evala imouna kai idi registered kai mou leei WM6 upgrade for X500 is available NOW! M700 will not be available until May 23 due to the Microsoft OS certification process. We are sorry for keeping you waiting. Το εκανα και εγω και μου λεει ετσι ενω πριν 3 μερες που εβαλα τα wm6 εγω μου εδεινε κανονικα κωδικο!Μαλλον καπου στα νομικα κολλισαν και γιαυτο το εκοψαν!Ισως πηρα χαμπαρι οτι κυκλοφωρισε στο ιντερνετ και στα φορουμ η ρομ και γιαυτο μεχρι να γινουν ολες οι νομιμες διαδικασιες δεν δινουν κλειδια!Την ρομ να στη στειλω αμα την θες αλλ χωρις κωδικο εινα αχρηστη!:( Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis106 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 tin exw re gamoto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis106 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 ksereis ti einai na exeis tin rom kai na min mporeis na tin valeis.....aaaaaaaaxxxxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 ksereis ti einai na exeis tin rom kai na min mporeis na tin valeis.....aaaaaaaaxxxxxxx Αν ξερω λεει... κανε λιγο υπομονη τι αλλο!Παντως δεν νομιζω να αργησει και πολυ σε λιγο θα εισαι ΟΚ!:cool: Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis106 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 thanx philip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 thanx philip Τιποτα φιλε καλο μεσημερι!!:) Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pava02gr Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 εχω και ενα ακομα προβληματακι. ενω το bluetooth ακουστικο μου το βρησκει και δουλευει κανονικα μετα απο soft reset το χανει και πρεπει να το κανω παλι αναζητηση για να το βρει. υπαρχει καμια λυση για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agis_Pro Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 simera tha valw kai go ta wm 6 apo to site gia to m700 mou an kai apo oti diavazw eipate apo 23 dld avrio oti tha boroume ;) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pava02gr Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 παιδια απο εχτες τα εβαλα και εγω. αν πω οτι δεν αξιζε η ολη αναστατωση? δεν βλεπω καμια διαφορα πουθενα ασε που θελουν ολα εγκατασταση απο την αρχη. παλι ρυθμισεις. και δημιουργηθηκαν και προβληματα δυσλειτουργιας ορισμενων προγραματων οπως ειναι το wifi. μολις το ενεργωποιω ολα πανε τοσο γρηγορα που νομιζεις οτι ο επεξεργαστης ειναι 1000αρης. η κλεψυδρα πανω που ψαχνει δεν παει με κανονικους ρυθμους αλλα πεταει. στην αρχη δεν βρισκει τιποτα. και οταν λειτουργησει με το καλο μολις πας να γραψεις διευθυνσης απο το πληκτρολογιο πατας ενα γραμμα και γραφει 100 με απηστευτη ταχυτητα. μολις το κλεισω ολα καλα. ενα απογευμα με πηρε να το ξανα φτιαξω γιατι δεν το αναγνωριζε με τιποτα το ασυρματο δυκτιο μου. μην φανταστειτε λοιπον τιποτα το διαφορετικο. ξερω ολοι θα τα βαλετε γιατι ειναι η απορια το τι θα δουμε. απλα το αναφερω. ααα και μετα για συνδεση με το pc θελει active sync 4.5. αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polisv Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΝΑ Ρ990 ΜΕ ΕΝΑ Μ700 ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ GPS). ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΝΑ Ρ990 ΜΕ ΕΝΑ Μ700 ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ GPS). ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ. Καλος ηρθες Φιλε!!:) Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts