mobilemaniac Δημοσιεύτηκε November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 7, 2006 Η συνδεση μου στο internet ειναι dial-up.H τηλεφωνικη μου γραμμη isdn.Εδω και εναμιση μηνα απο κει που συνδεομουνα στα 50-52bps παντοτε, τωρα με το που προσπαθω να συνδεθω καλη το modem αρχιζουν τα γνωστα κουδουνισματα που διαρκουν περισοτερο απο το συνηθισμενο,και θα μου πεταξει μηνυμα οτι ο υπολογιστης που καλεσατε δεν απαντησε και θα ξαναρχισει να καλει το modem η θα συνδεθει στα 26bps 28bps 33bps με αποτελεσμα οταν συνδεθω να μην ανταποκρινεται το modem,να τερματιζω την κληση και ξανα απο την αρχη μεχρι να καταφερω να συνδεθω σε χαμηλη ταχυτητα.Πηρα τον οτε να κοιταξει την γραμμη μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα.Εγω απο την πλευρα μου κοιταξα καλωδια μοντεμ -γραμμης τηλεφωνου ολα καλα.συνδεθηκα με λαπτοπ φιλων παναφονετ,οτενετ,forthnet,το ιδιο προβλημμα.Πηγα στο σπιτι του φιλου μου δυο τετραγωνα απο το σπιτι μου με το λαπτοπ μου και συνδεθηκα στα 52bps.Τρελαθηκα δεν ξερω τι να κανω τι μπορει να φταιει.Αν κανενα παιδι εχει αντιμετωπισει ιδιο προβλημα και βρηκε λυση τον παρακαλω να βοηθησει.Κατι τελευταιο μιλαω για περιοχη χαλανδρι και το μονο που πηγαινει το μυαλο μου ειναι μηπως φταιει το κουτι του isdn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Το κουτί του isdn δεν υπάρχει περίπτωση να είναι. Αυτό δουλεύει ή δε δουλεύει. Αν δεν ανάβει το λαμπάκι έχει πρόβλημα, αν ανάβει είσαι οκ. Εξάλου ενάμισι μήνα το 'χεις το πρόβλημα όπως λες, δεν το έχεις από τότε που το έβαλες. Τώρα όσον αφορά την ταχύτητα επειδή στο παρελθόν το είχα αντιμετωπίσει πολλάκις, μπες στο configuration του modem σου και δώσε "τιμή σύνδεσης" 48.000 απλά για να συνδεθεί με τον provider το κάνουμε αυτό όχι για άλλο λόγο. To όλο πρόβλημα ουσιαστικά δημιουργείται γιατί έχει γεμίσει ο κόσμος χρήστες. Το 50 και το 52 που γράφει είναι πλασματικό. Δεν υφίσταται, μπορεί έτσι να λέει αλλά μη δίνεις σημασία. 46000bps είναι ο μέσος όρος σύνδεσης παγκοσμίως στο dial up. Πες μου ποιό modem έχεις. Μπορείς να κάνεις το εξής: Start > Settings > Control Panel > Modems τσεκάρεις το modem σου-->properties-->connection-->advanced-->Add the Extra Setting και γράψε το ακόλουθο string: AT+MS=12,0,48000,48000-->πάτα οκ και βγες. Δοκίμασε να ξανασυνδεθείς, αν δεν τα καταφέρεις σβήσε το string και πες μου ποιο modem είναι να του δώσουμε άλλο. Ελπίζω να βοήθησα κάπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. November 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου.Το modem ειναι εξωτερικο, 3com us robotics 56k message modem.Θα κανω και αυτο που λες.Και παλι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts