The_King Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Παιδιά εμένα το NFS Carbon μου άρεσε, καμία σχέση βέβαια με τα προηγούμενα αλλά καλό, ειδικά στο online, εκεί είναι όλη η μαγκιά. Καλά λόγια πάντως, αν και δεν το έχω παίξει ακόμα, έχω ακούσει για το Burnout Dominator. Αλλά αν πάρουμε γενικότερα όλα τα racing games που έχουν κυκλοφορήσει τότε μακράν μπροστά είναι το GT4 και το NFS Most Wanted!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Ξέρει κανείς αν ξεκλειδώνουμε στο CARBON την Μ3?? το έχω τερματίσει κ τίποτα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 oxi re file. mono to AUDI R8(ή οπως το λεει μες στο παιχνιδι Le Mans). kai go to termatisa alla i M3...mpa. distixos...den iparxei... kai to R8 mono se quick race mporeis na to pareis, oxi se career.. Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 oxi re file. mono to AUDI R8(ή οπως το λεει μες στο παιχνιδι Le Mans). kai go to termatisa alla i M3...mpa. distixos...den iparxei... kai to R8 mono se quick race mporeis na to pareis, oxi se career.. Kαι όμως το ίδιο ισχύει και για την Μ3.....την έχω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Kαι όμως το ίδιο ισχύει και για την Μ3.....την έχω :) Pws tin eheis re file emeis giati den tin ehoume? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Κατι δεν έχεις κάνει. Κοίτα τα tasks να δεις ποιο σου λείπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Κατι δεν έχεις κάνει. Κοίτα τα tasks να δεις ποιο σου λείπει. Ok tha koitaksw, thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts