Jump to content

msn problems

tiraklakis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο οταν εβαλα adsl μου βγάζει ενα μήνυμα ο\με προβλήματα του msn (προβληματα στη registry) και μου λεει να μπω σε καποια sites na κατεβασω προγραμμα που διορθωνει τέτοια προβληματα αλλα για να τα διορθώσει θέλει λεφτα!!παλια με την dial κανενα προβλημα!το μηνυμα βγαινει σε τακτους χρόνους και χωρίς να τρέχει πολλες φορες το msn..Τι να κάνω;

απο οταν εβαλα adsl μου βγάζει ενα μήνυμα ο\με προβλήματα του msn (προβληματα στη registry) και μου λεει να μπω σε καποια sites na κατεβασω προγραμμα που διορθωνει τέτοια προβληματα αλλα για να τα διορθώσει θέλει λεφτα!!παλια με την dial κανενα προβλημα!το μηνυμα βγαινει σε τακτους χρόνους και χωρίς να τρέχει πολλες φορες το msn..Τι να κάνω;

Το msn παρέχεται δωρεάν οπότε μην πληρώσεις πουθενά.Αν έχεις modem-router για πρόσβαση στο internet τότε πρέπει να ανοίξεις κάποιες πόρτες που χρειάζεται το msn για να λειτουργήσει.

Αλλά μπορείς κιόλας να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση, την 8, οπότε μπορεί να σου διορθώσει το πρόβλημα που έχεις.

Δοκίμασε με την καινούργια έκδοση και αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα τότε εδώ είμαστε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...