Spyweirdos Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Θα πας στις προτιμησεις και θα σου βγαλει νεο μενου επιλογων !!! pali me petaei ekso kai me to protimisis otan to patao.. :( dan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Θα πας στις προτιμησεις και θα σου βγαλει νεο μενου επιλογων !!! pws luthike pes to kai se mas pou xoume 3250... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 pws luthike pes to kai se mas pou xoume 3250... Παιδες και τα ειχα αυτα τα προβληματα και εφτασα στι σημειο να του κανω φορματ ! και να τα ξαναπερασω ολα απο την αρχη !!! Για να δειτε ολα τα κρυφα αρχεια χρειαζεστε τον Y-Browser ,kai αν καποια απο αυτα δεν υπαρχουν πρεπει να τα φτιαξετε και να ακολουθησετε τις οδηγιες ..... περιμενω νεα !!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skiziridis Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Tha itan eukolo na anevasei kaneis xartes agglias k elladas ? apo ta link pou iparxoun sta proigoumena post, dn doulevoun. Παράθεση S.K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Καλησπερα ! Εχω ενα προβλημα με το ρουτε66, οταν βαζω νεο χαρτη στο folder Mapps μαζι με της αθηνας το χαρτη τοτε μου βγαζει μηνυμα να εγκαταστησω ξανα την εφαρμογη !!!!!!! Μηπως καποιος γνωριζει κατι και μπωρει να βοηθηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Έχει δοκιμάσει κάποιος σε Ν91;; Το εγκατέστησα σήμερα σε Ν91 και δουλεύει, αλλά... 1) όταν προσπαθώ να κάνω αναζήτηση για τοποθεσίες, δείχνει την μπάρα της αναζήτησης αλλά δεν βγάζει αποτελέσματα 2) μερικές φορές αποσυνδέεται από το Bluetooth GPS και θέλει επανεκκίνηση του Bluetooth στο κινητό για να λειτουργήσει ξανά ξέρει κανείς κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Το εγκατέστησα σήμερα σε Ν91 και δουλεύει, αλλά... 1) όταν προσπαθώ να κάνω αναζήτηση για τοποθεσίες, δείχνει την μπάρα της αναζήτησης αλλά δεν βγάζει αποτελέσματα ξέρει κανείς κάτι; μαλλον γραφεις λαθος το ονομα. θελει λατινικους χαρακτηρες και μερικες φορες διαφορετικα γραμμενα απ'οτι θα περιμενες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 μαλλον γραφεις λαθος το ονομα. θελει λατινικους χαρακτηρες και μερικες φορες διαφορετικα γραμμενα απ'οτι θα περιμενες ;) Δεν έφταιγε τελικά αυτό γιατί ξαναεγκατέστησα το πρόγραμμα και τώρα δουλεύει μια χαρά! Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lapiz Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Hello.. Έχω καταφέρει να εγκαταστήσω το πρόγραμμα σε Ν73, μια χαρά οι ελληνικοί χάρτες. Δοκίμασα όμως να βάλω έναν χάρτη της Γερμανίας που βρήκα κάπου απτό xxxxxxxxxxxxxxxxx, και με το που αλλάζω χάρτη από τις επιλογές, το πρόγραμμα κολλάει κ για να ξανατρέξει πρεπει να σβήσω τον γερμανικό χάρτη και να κάνω rename τον ελληνικό σε Germany.prm πχ.. Δοκίμασα με 2 διαφορέτικούς χάρτες και το ιδιο.. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω χάρτες γερμανιας που να λειτουργούν? Παράθεση V. Rappos Graphics Designer GreatApps . iSteam Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Hello.. Έχω καταφέρει να εγκαταστήσω το πρόγραμμα σε Ν73, μια χαρά οι ελληνικοί χάρτες. Δοκίμασα όμως να βάλω έναν χάρτη της Γερμανίας που βρήκα κάπου απτό xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, και με το που αλλάζω χάρτη από τις επιλογές, το πρόγραμμα κολλάει κ για να ξανατρέξει πρεπει να σβήσω τον γερμανικό χάρτη και να κάνω rename τον ελληνικό σε Germany.prm πχ.. Δοκίμασα με 2 διαφορέτικούς χάρτες και το ιδιο.. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω χάρτες γερμανιας που να λειτουργούν? παρομοιο προβλημα εχω και εγω με την αλλαγη χαρτη !!! εσυ εχεις δοκιμαση να φορτωσεις αλλον χαρτη απο ελλαδα εκτος αθηνας ???? Χρονια πολλα !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Γιατι εχει και αλλους χαρτες εκτος απο της Αθηνας? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Γιατι εχει και αλλους χαρτες εκτος απο της Αθηνας? Για την Ελλαδα υπαρχει μονο χαρτης της αθηνας δεν υπαρχει αλλος :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Για την Ελλαδα υπαρχει μονο χαρτης της αθηνας δεν υπαρχει αλλος :( Εχω βρει και αλλους 2 χαρτες για Ελλαδα σε ξενο site ( μαλλον στο xxxxxxxxxxxx ) οπου ο ενας ειναι 7.9ΜΒ περιπου και ο αλλος 9.7 ΜΒ . Οταν τους φορτωνει τους βλεπει και μολις τους επιλεξεις για να τους διαβασει τοτε ολα τελειωνουν !!!!! πρεπει να τον σβησης το χαρτη απο το dir MAPS για να μπωρεσει να το προγραμμα να τρεξει .... Μηπως ειναι πιο παλειας εκδοσης και υπαρχει ασυμβατοτητα ??? Παιζει κατι τετοιο ??? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lapiz Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Εχω βρει και αλλους 2 χαρτες για Ελλαδα σε ξενο site ( μαλλον στο xxxxxxxxxxx ) οπου ο ενας ειναι 7.9ΜΒ περιπου και ο αλλος 9.7 ΜΒ . Οταν τους φορτωνει τους βλεπει και μολις τους επιλεξεις για να τους διαβασει τοτε ολα τελειωνουν !!!!! πρεπει να τον σβησης το χαρτη απο το dir MAPS για να μπωρεσει να το προγραμμα να τρεξει .... Μηπως ειναι πιο παλειας εκδοσης και υπαρχει ασυμβατοτητα ??? Παιζει κατι τετοιο ??? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ !!!! Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα όταν αλλάζω χάρτη.. Αν ξέρει κάποιος πώς μπορούμε να φορτώσουμε διαφορετικούς χάρτες από τον ελληνικό, ας ενημερώσει παρακλώ.. Φέυγω για γερμανία 5 του μηνός και θέλω να βρίσκω το δρόμο όσο πιο εύκολα γίνεται.. Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους!! Παράθεση V. Rappos Graphics Designer GreatApps . iSteam Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esdee Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Καλησπερα, μπορει να ανεβασει καποιος τον χαρτη της αθηνας γιατι κανενα απο τα προηγουμενα link που δοκιμασα δεν δουλευει Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Χάρτης για Αθήνα: hxxp://rapidshare.com/files/9958555/Athens_9Mb.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Χάρτης για Αθήνα: hxxp://rapidshare.com/files/9958555/Athens_9Mb.rar.html Ειναι ο τελευταιος ή ο κλασσικος που εχει βγει εδω και καιρο??? Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Που θα βρώ το Route66(οσο πιο καινουρια εκδοση γίνεται)μαζί με τους χάρτες κλτ? Thanks:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Που θα βρώ το Route66(οσο πιο καινουρια εκδοση γίνεται)μαζί με τους χάρτες κλτ? Thanks:) Στα γνωστα μαγαζακια... xxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!;) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Εχω φάει το internet για να βρώ ένα πρόγραμμα να επεξεργαστώ τον χάρτη αλλά τίποτα... Έχει καταφέρει/ψάξει κανείς για κάτι τέτοιο; Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Στα γνωστα μαγαζακια... xxxxxxxxxxxxxxxx!!!;) Επειδη δεν ξέρω ποιο είναι ακριβώς,και ουτε που είναι ο κάθες χάρτης,θα ήταν ευκολο σε καποιον να τα συγκεντρώσει και να τα ανεβάσει σε ενα αρχειο στο rapidshare? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 ακολούθησα πιστά τις οδηγίες, εγκατέστησα τα πάντα όπου έπρεπε να εγκατσταθούν αλλα δεν τρέχει.. :( μου λέει ότι δεν μπορεί να βρει το χάρτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 ακολούθησα πιστά τις οδηγίες, εγκατέστησα τα πάντα όπου έπρεπε να εγκατσταθούν αλλα δεν τρέχει.. :( μου λέει ότι δεν μπορεί να βρει το χάρτη.. Να κοιταξεις στις Ρυθμισεις αν αναγνωριζει τον χαρτη!! Αν οχι τοτε δεν εχει εγκατασταθει σωστα!!!;) Επειδη δεν ξέρω ποιο είναι ακριβώς,και ουτε που είναι ο κάθες χάρτης,θα ήταν ευκολο σε καποιον να τα συγκεντρώσει και να τα ανεβάσει σε ενα αρχειο στο rapidshare? Μα σε αυτα τα μαγαζακια τα εχουν ολα... ασε που αμα ψαξεις λιγο και εδω μεσα θα δεις οτι τα εχουμε ανεβασει ολα(μπορει οχι συγκεντρωμενα αλλα ολα!!);) :happy: Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Εχω βρει και αλλους 2 χαρτες για Ελλαδα σε ξενο site ( μαλλον στο xxxxxxxxxxx ) οπου ο ενας ειναι 7.9ΜΒ περιπου και ο αλλος 9.7 ΜΒ . Πιες ειναι οι αλλες περιοχες για Ελλαδα? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Πιες ειναι οι αλλες περιοχες για Ελλαδα? :) ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!! Δυστηχως με το που τους επιλεγω μπλοκαρη το προγραμμα και δεν εχω καταφερη να δω για ποιες περιοχες ειναι !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts