makost Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Η πετυχημενη διαδικασια που ακολουθησα, ειναι η εξης: 1. Κατεβασμα των αρχειων (+χαρτης Αθηνας) 2. Αποσυμπιεση ολων των αρχειων. 3. Εγκατασταση του sis αρχειου στην συσκευη. 4. Μεταφορα του χαρτη Αθηνας στο apps\ROUTE66\maps 5. Μεταφορα του φακελου ROUTE66 στο Ε:\system\apps της καρτας. (6. Εγγραφη του προγραμματος με οποιαδηποτε 16 αλφαριθμητικα στοιχεια :ninja: ) 7. Ανιχνευση & Συνδεση του gps . 8. Enjoy! και καλη περιηγηση στους δρομους :) **Η διαδικασια θελει card reader** eyxaristo gia to programma. to perasa se nokia n80 kai moy zitaei kodiko energopoiisis. ti na balo i ti den exo kanei sosta? me tin paragrafo 6 ti enois. pernei mono mexri 8.eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 moy zitaei kodiko energopoiisis. ti na balo i ti den exo kanei sosta? me tin paragrafo 6 ti enois. pernei mono mexri 8.eyxaristo Θελει 16 γραμματα ή αριθμους. Σε μενα ετσι δουλεψε. Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makost Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 pos tha balo to Activation Key? pao apo to pc suite egatastasi programato alla den to blepei. thelo ta fota sas. diladi kano ti? (simiosi. den eixa anzip gia rar arxeia.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 pos tha balo to Activation Key? pao apo to pc suite egatastasi programato alla den to blepei. thelo ta fota sas. Οταν το προγραμμα τρεχει για πρωτη φορα ζηταει activation code. Εκει βαζεις οτιδηποτε με 16 ψηφια (πχ: 1234567890ertyui). Με το PC Suite δεν εχω ιδεα τι γινεται, εγω τα προγραμματα τα στελνω με bluetooth , ερχονται σαν μηνυματα , τα ανοιγω και γινεται εγκατασταση. Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Οταν το προγραμμα τρεχει για πρωτη φορα ζηταει activation code. Εκει βαζεις οτιδηποτε με 16 ψηφια (πχ: 1234567890ertyui). Με το PC Suite δεν εχω ιδεα τι γινεται, εγω τα προγραμματα τα στελνω με bluetooth , ερχονται σαν μηνυματα , τα ανοιγω και γινεται εγκατασταση. Καλησπερα ! Σε μενα Ν73 δε μου ζητησε τιποτα , απλος με ταλεπωρησε μεχρι να μπει , μου εσπασε τα ......... νευρα ! Αν εχεις καρτα να περασεις με card reader στο Ε:\system\apps\ROUTE66 το Activation Key, και βλεπεις τι θα γινει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Na anaferw episis oti tin prwti fora pou evala to mobile7 me unsis, stin sinexeia den ipirxe pouthena eikonidio routte66. Ekana ena restart kai meta egkatestisa kanonika to mobile7.sis ws dia mageias?!?! Sti sunexeia evala to activation key. Episis o swstos xartis exei megethos peripou 9 mb. Oso skeftome oti prepei na kanw anavathmisi kai sti sunexeia na ksanavalw oles tis efarmoges sto kinito mou pathenw egkefaliko... Ακριβως τα ιδια και σε εμενα.Την πρωτη φορα που το εβαλα δεν δουλευε.Σημερα δεν ειχα τι να κανω και ειπα ας το ξαναπερασω.Δεν εκανα φορματ απλα εσβησα τον φακελο απο την καρτα μνημης.Τωρα δουλευει κανονικοτατα και δεν μου ζητησε κωδικο ενεργοποιησης.(παντως μετα απο destinator6 και ppc ειναι μεγαλο ξενερωμα!)Αναβαθμιση δεν θα κανω απο την στιγμη που δεν προσφερει και κατι το σημαντικο,και δεν εχει λυθει το προβλημα με το backup.;) (n73) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyweirdos Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 λαθος ημερομινια απλα..... αντι για 11/12 12/11 τετιο πραγμα... εχχχχ το βαζω λοιπον να τρεξει και τρεχει και μου λεει : επιλογες εξοδος και πρεπει να το ενεργοποιησω...μεσω sms η net... ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makost Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 paidia, poli apla. katebazeis to programma. einai to system o xartis to active key kai to mobile7.sis 1.kaneis egatastasi to mobile7. 2.sto pc pas sto system , allazeis to xarti athinas, bazeis kai to active key kai to bazeis opos einai stin mmc me to kalodio kai ola etoima. me to n80 ola mia xara. ayto poy den ksero poy lete einai to 16 arithmi i gramata. gia poy einai? emena den mou zitise tipota. doyleyei kanonika kai exei poli gelio. den xriazete card reader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 paidia, poli apla. katebazeis to programma. einai to system o xartis to active key kai to mobile7.sis 1.kaneis egatastasi to mobile7. 2.sto pc pas sto system , allazeis to xarti athinas, bazeis kai to active key kai to bazeis opos einai stin mmc me to kalodio kai ola etoima. me to n80 ola mia xara. ayto poy den ksero poy lete einai to 16 arithmi i gramata. gia poy einai? emena den mou zitise tipota. doyleyei kanonika kai exei poli gelio. den xriazete card reader Αφού έβαλες το activation key γιατί να σου ζητήσει ενεργοποίηση? Τα 16 ψηφία ειναι για την ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyweirdos Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Αφού έβαλες το activation key γιατί να σου ζητήσει ενεργοποίηση? Τα 16 ψηφία ειναι για την ενεργοποίηση. ΟΛΑ ΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1000000000000000000000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Το εγκατεστησα και εγω... επιτελους!! Δεν χρειαζεται card reader!! 1. Φτιαξτε στην καρτα σας ενα φακελο ROUTE66 και βαλτε με copy/paste το αρχειο.sis μεσα!! Υστερα πηγαινετε απο το κινητο και καντε Install 2. Αφου το εγακταστησετε πατε ξανα στον φακελλο ROUTE66 και σβηνεται το αρχειο 3. Περνατε τωρα μεσα στο φακελο ROUTE66 τους 4 φακελους (speech, Lang...) με τα αρχεια που θελετε (πχ εγω στους φακελους Lang και Speech κρατησα μονο τα "Ελληνικα" και ¨"Αγγλικα") 4. Τωρα πηγαινετε στο κινητο και επιλεξτε "Data Transfer" ή βγαλτε και ξαναβαλτε το καλωδιο για να το επιλεξετε!! 5. Ανοιξτε τον φακελο/κινητο σαν εξωτερικο δισκο να δειτε τα περιεχομενα! Καντε cut το φακελο ROUTE66 και γραψτε στην command line H:\system\apps (ή οπως αλλιως εμφανιζεται σε εσας η καρτα, εμενα εμφανιζεται με το γραμμα Η)και καντε paste τον φακελο ROUTE66 εκει!! 6. Υστερα καντε copy/paste μεσα στο φακελο ROUTE66 χυμα το Activation key 7. Μπειτε στην εφαρμογη και πατηστε 2 φορες ΟΚ οταν σας ζητηθει!! Καλη διασκεδαση και προσοχη στην οδηγηση!! ΤΕΛΟΣ... Τα αρχεια θα τα βρειτε στο xxxxxxxxxxxxxxxxxxx αν δεν τα εχετε ηδη!!;) :) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Έχει δοκιμάσει κάποιος σε Ν91;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 καλημερα και απο εμενα , εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δεν μπορω να το εγκαταστησω !! δοκιμαζω με ενα Ν80 ! καποιος που να εχει μια πληρη εικονα εγκαταστασης ? αν υπαρχει κατι συνποπτικο με τα links για download ? προγραμμα + και τους χαρτες ? γιατι εχω μπερδευτει λιγο ? ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyweirdos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 φιλε μου τσεκαρε το πτωτο post ... ξερει καποιος αν αυξανει το volume που μιλαει το route66? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobyN73 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 φιλε μου τσεκαρε το πτωτο post ... ξερει καποιος αν αυξανει το volume που μιλαει το route66? Στο μενού Γενικά έχει επιλογή Ενταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Καλησπερα ! Ρε πιαδια μηπως καποιος γνωριζει πως μπορουμε να αλαξουμε την εμφανιση των δεδομενων σε ελληνικους χαρακτηρες ??? (οδους, δημους κλπ. κλπ ) Αλλιως πρεπει να του εισαγουμε με αγγλικους χαρακτηρες για την αναζητηση....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 sas parakalw na mou pei kapoios bima bima pws tha katafero na to balw sto 3250. dokimasa diaforous tropous alla tipota. thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Παιδια , σημερα αγορασα και ενα ΒΤ GPS ΝΟΚΙΑ απο γερμανο και μιλαμε πως συνδεθηκε με τη πρωτη ! Στις πρωτες διαδρομες που το τεσταρισα με πηγε με ακριβεια λιγων μετρων αποκλιση !!! τρομερο , δεν το περιμενα τοσο καλο !!! Μιλαει και στα ελληνικα !!!! Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι πρεπει να βαζω για αναζητηση τις οδους με αγγλικους χαρακτηρες ! Το εχω ρωτηση και πιο πανω αν υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξει αυτο ? Γνωριζει κανεις ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Όχι,δεν νομίζω να γίνεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 παιδια οποιος μπορει ας περιγραψει βημα βημα την διαδικασια εγκαταστασης με την χρηση του card reader !!! Αυτο θα βοηθηση εμας τους απειρους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 παιδια οποιος μπορει ας περιγραψει βημα βημα την διαδικασια εγκαταστασης με την χρηση του card reader !!! Αυτο θα βοηθηση εμας τους απειρους.... Φιλε Γιαννακη , να διαβασεις τις σελιδες απο την αρχη και θα σου λειθουν οι απορειες για την εγκατασταση. Τωρα αν προκιψει τιποτα καινουργιο προβλημα εδω ειμαστε και μεις !!! Αντε και καλο κουραγιο ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyweirdos Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Στο μενού Γενικά έχει επιλογή Ενταση. δεν εχει τετoια επιλογη :( και παταω στο "επιλογες" και με παταει εξω απο το προγραμμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 δεν εχει τετoια επιλογη :( και παταω στο "επιλογες" και με παταει εξω απο το προγραμμα... Θα πας στις προτιμησεις και θα σου βγαλει νεο μενου επιλογων !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrilef Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 hi aidia den eixa dei oti upirxe post k ekana neo giati eimai kainourgios. Exw ena 3250 alla sth mnimh E den uparxei kanena arxio system uparxei mono ena -sys- kai ena resource pou mesa tou exei to arxio apps dhladh E\resource\apps to thema einai oti den mou epitrepei na kanw de kanena apo ta duo epikolisi k etsi petaxa olo to ariaki mesa ( system\apps...) alla enw to fortwnei kaninika meta den uparxei pouthena sto kinhto.. paidia to problima lythike thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Κατεβασα το r66 αλλα δεν μπορω να το δουλεψω Οταν παω να το ανοιξω βγαζει error οτι κατποια αρχεια λειπουν. Με το syseplorer βλεπω τα εξής folders στο κινητο Ν73 C:Nand D:IRam E:MultiMediaCard0 Z:Nand λεει να αντιγραψω κάποιοα αρχεία στο mmc\system\apps\ROUTE66 Δεν βρήκα πουθενα folder "mmc" Εαν ενοει το Ε: Multimediacard κατω απο το folder system δεν εχει apps αλλα μόνο data και temp Apps εχει κατω απο το system του Ζ:Nand όπου τωρα υπαρχει ενας φακελος Α0Α????? Επισης με το SysExplorer δεν μπορω να κανω copy paste or move σε files Kανενας καλός filemanager υπάρχει? Και τέλος sorry εαν σας κουρασα Βαλε βγαλε εφαρμογες το κινητο πρεπει να εχει γεμισει σκουπιδια και δεν ξερω τι πρεπει να σβησω και τι οχι Ευχαριστώ προκαταβολικά Τελικά δουλεψε Χαρτες για επαρχία υπάρχουν? Κανενα manual σε pdf??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts