Powerslave_ Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ευχαριστώ πολύ παίδες! Δουλεύει και τα σπάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Να κοιταξεις στις Ρυθμισεις αν αναγνωριζει τον χαρτη!! Αν οχι τοτε δεν εχει εγκατασταθει σωστα!!!;) πώς θα δω τις ρυθμίσεις; με το που πάω να το ανοίξω το πρόγραμμα λέει "resource error". να το ξαναεγκαταστησω θέλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Επειδη ειμαι και ασχετος, εφοσον τα κινητα δεν εχουν δεκτη gps, πως καταλαβαινουν σε ποια θεση ειμαστε; Χρησιμοποιουν το gprs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Επειδη ειμαι και ασχετος, εφοσον τα κινητα δεν εχουν δεκτη gps, πως καταλαβαινουν σε ποια θεση ειμαστε; Χρησιμοποιουν το gprs; Οχι δεν χρησιμοποιεις gprs.Συνδεεις μεσω bt την συσκευη σου με ενα εξωτερικο gps ,tο οποιο περνει τις πληροφοριες απο δορυφορο. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Gps το οποιο πρεπει να κατεχω; Και τοτε ποιο το οφελος να πλοηγουμαι μεσω του κινητου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Gps το οποιο πρεπει να κατεχω; Και τοτε ποιο το οφελος να πλοηγουμαι μεσω του κινητου; Στο κινητο ειναι αποθηκευμενο το software . Το gps ειναι σκετος ο δεκτης μονο. δες αυτο http://www.ngi.gr/page.php?pageid=84&languageid=2 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 πώς θα δω τις ρυθμίσεις; με το που πάω να το ανοίξω το πρόγραμμα λέει "resource error". να το ξαναεγκαταστησω θέλει; Δεν εχει εγκατασταθει σωστα... κανε ακριβως τα βηματα που εχουν δωθει απο μενα ή τον nervous!!! 1η και 4η σελιδα, τα πρωτα ποστς!! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ειναι ο τελευταιος ή ο κλασσικος που εχει βγει εδω και καιρο??? Είναι ο πιο καινούριος που βρήκα. Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο καινούριος Ορίστε και το link για το πρόγραμμα: hxxp://rapidshare.com/files/10194875/route66_mobile7_Greek.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ROUTE 66) NA MHN MΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Παιδες μονο χαρτη για αθηνα υπαρχει? Δεν υπαρχει τιποτα για δωδεκανησα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ROUTE 66) NA MHN MΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Το δοκίμασα με 3 διαφορετικούς χάρτες φορτωμένους και η αλλαγή γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάτι δεν έχεις κάνει σωστά, ίσως οι χάρτες που έχεις δεν είναι για αυτή την έκδοση του route66. Δοκίμασες τον κάθε χάρτη μόνο του και παίζει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Αν εχω καταλαβει καλα εκτος απο τον γνωστο χαρτη της Αθηνας που ειναι 9 μβ υπαρχουνε και αλλοι χαρτες? Αν ναι που τους βρισκουμε? Εγω ακομα εχω αυτον απο την παλια εκδοση. Υπαρχει κανενας νεοτερος η κανενας που να εχει ολη την Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Καλησπερα παιδες .... Μετα απο προσφατο φορματ κινιτου και καρτας , ενα προβλημα (σχετικα με καποια αρχεια που λειπουν) που αντιμετωπισα με την εγκατασταση του ρουτε66 λυθηκε οταν το εγκατεστησα στην καρτα και οχι στην μνημη του κινιτου . Αν καποιος εχει δοκιμαση αλλους χαρτες και παιζουν κανονικα αν μπωρει ας δωσει καποιο LINK για να τους αποκτησουμε και μεις !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Το δοκίμασα με 3 διαφορετικούς χάρτες φορτωμένους και η αλλαγή γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάτι δεν έχεις κάνει σωστά, ίσως οι χάρτες που έχεις δεν είναι για αυτή την έκδοση του route66. Δοκίμασες τον κάθε χάρτη μόνο του και παίζει κανονικά; Τον δοκιμασα και με αλλαγη αλλα και μονο του.Τον χαρτη της Ελλαδας τον κατεβασα απο http://rapidshare.com/users/KOH87I οπου ολοι οι χαρτες οπως αναγραφεται ειναι για routte 66. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Δεν εχει εγκατασταθει σωστα... κανε ακριβως τα βηματα που εχουν δωθει απο μενα ή τον nervous!!! 1η και 4η σελιδα, τα πρωτα ποστς!! επιτέλους!! το εγκατέστησα κι εγώ σε Ν80. όλα οκ, πολύ καλές εντυπώσεις ως τώρα. θενξ για όλες τις πληροφορίες και τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 επιτέλους!! το εγκατέστησα κι εγώ σε Ν80. όλα οκ, πολύ καλές εντυπώσεις ως τώρα. θενξ για όλες τις πληροφορίες και τη βοήθεια! O ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ?ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epsilongraphics Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 re paidia molis to egkatestisa. gia na doulepsei to route 66 prepei na exw gps? mono tou gia na vlepw aplws ton xarti den paizei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 εννοειται παίζει και χωρις gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 O ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ?ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?:) Ο χάρτης της Ελλάδος περιέχει μόνο τους δρόμους της Αθήνας και των προαστίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1234 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Υπαρχει αλλος χαρτης για Ελλαδα εκτος τον γνωστο που εχει μονο την Αθηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Ρε παιδιά ας δώσει κάποιος ένα link με τον σωστό χάρτη των 9mb... Στις προηγούμενες σελίδες υπάρχει ένα link από rapidshare που λεει Athens_9mb αλλά τελικά είναι 5.1ΜΒ :edit: my mistake... μετα το unrar γίνεται 9ΜΒ:O It's working properly!! :D :D To GPS Receiver της ΝΟΚΙΑ πόσο πάει? Ξέρει κανείς κάποια άλλη οικονομική λύση?? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Της Νόκια,αν θυμάμαι καλά,το έχουν στα 105 ευρώ.Στο Γερμανό το είχα δει νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Γενικά πιστεύω πως είναι καλύτερα να σκάσεις 150 -200€ για ένα pda μεταχειρισμένο που δεν έχει καν τηλέφωνο αλλά έχει ενσωματομένο GPS και να του βάλεις το destinator. Θα το παρατάς στο αμάξι και θα κάνεις τη δουλειά σου, γιατι 100€ ο GPS δεκτής θα έχει, βάλε έξτρα φορτιστές, πως θα ρουφάει και την μπαταρία του κινητού, πως το route 66 δυστυχώς είναι πολύ πίσω από το destinator στην Ελλάδα.... Τα έχω δοκιμάσει όλα τα παραπάνω και εκεί κατέληξα!!!! Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_rasta Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Καλησπέρα σε όλους.... Μια απλή ερώτηση...μπορώ όσο έχω το route 66 σε λειτουργία να ακούω τις φωνητικές οδηγίες απο τα handsfree και όχι απο τα ηχειάκια του κινητού;;;;;;; ένα νοκια έχω Ν73 ΜΕ αν παίζει κάποιο ρόλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Καλησπέρα σε όλους.... Μια απλή ερώτηση...μπορώ όσο έχω το route 66 σε λειτουργία να ακούω τις φωνητικές οδηγίες απο τα handsfree και όχι απο τα ηχειάκια του κινητού;;;;;;; ένα νοκια έχω Ν73 ΜΕ αν παίζει κάποιο ρόλο.... Καλησπερα , εγω σε Ν73 κανονικο που το δουλευω τακτικα τις ποιο πολλες φορες το ακουω απο ΒΤ handsfree κανονικοτατα και κανω και συνομιλειες μαζι . Δουλευει μια χαρα !!! (να ειχε και περισοτερους χαρτες για ελλαδα ....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts