Jump to content

Downloading σχολικών βιβλίων

AFLAOURA
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπάρχει τρόπος να κατεβάσω ολόκληρο TO σχολικό βιβλίο η έστω κάποιες σελίδες του από TO ίντερνετ σε αρχείο pdf ή txt?προτίνεται site!

Στο site που παιδαγωγικού ινστιτούτο υπάρχουν αρκετά βιβλία.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

IΣTOPIA γενικής παιδείας γ λυκείου ψάχνω. TO παιδαγωγικό ινστιτούτο ΔEN TA έχει OΛA νομίζω έχει 2 η 3.

Στο site που παιδαγωγικού ινστιτούτο υπάρχουν αρκετά βιβλία.

Kai που ειναι τα Link για κατεβασμα απο το ινστιτουτο???? γιατι σελιδες μονο απο τα βιβλια εχει

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Φαντάζομαι πως το θέλουν για hi-tech σκονάκια Σάββα :D άλλο να βάζεις δίπλα σου το κινητό και άλλο να βγάζεις ολόκληρο βιβλιό!

Φαντάζομαι πως το θέλουν για hi-tech σκονάκια Σάββα :D άλλο να βάζεις δίπλα σου το κινητό και άλλο να βγάζεις ολόκληρο βιβλιό!

kai ta pocket pc ti ta exume? :)

Δε νομίζω να υπάρχουν στο internet.Κ εγώ έχω ψάξει καποια στιγμη για καποια σχολίκα βιβλια αλλα τίποτα.

Εγώ πάντως τα βρήκα και στο παιδαγωγικό ινστιτούτο και τώρα κατεβάζω το βιβλίο της 1ης Λυκείου της γεωμετρίας!:p:D

Ωραια δεν μας δινεις και μας το Link να κατεβασουμε και εμεις τιποτα!!!!!!!!!:)

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Ωραια δεν μας δινεις και μας το Link να κατεβασουμε και εμεις τιποτα!!!!!!!!!:)

Kαλά δε πήγες εδώ που σου είπαν.Πάντως πολύ καλή ποιότητα τα βιβλία,τώρα θα διαβάζω και απο το pc!:D:yahoo:!

Kαλά δε πήγες εδώ που σου είπαν.Πάντως πολύ καλή ποιότητα τα βιβλία,τώρα θα διαβάζω και απο το pc!:D:yahoo:!

k tha vgazw ta matia mu eee thelw na pw tha diavazw...

k tha vgazw ta matia mu eee thelw na pw tha diavazw...

Εντάξει μωρέ όχι και να κάτσεις να διαβάσεις ιστορία αλλά μαθηματικά να μάθεις ένα θεώρημα ή να δεις μια άσκηση δεν είναι και δύσκολο:rolleyes::p:)

τι μέγεθος έχουν περίπου τα βιβλία που κατεβάζεις σε kb εννοώ όχι σε ΣEΛIΔEΣ
Το συγκεκριμένο που κατέβασα είχε 23 mb περίπου.;):)

Εγώ κατεβάζω την Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης!

Ευχαριστώ για το link!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Πηγα, αλλα το θεμα ειναι που????? εγω βρηκα κατι σελιδες μονο απο βιβλια για να κατεβασω και οχι ολοκληρα τα βιβλιΑ:cry: :wacko: :blink:

Πηγα, αλλα το θεμα ειναι που????? εγω βρηκα κατι σελιδες μονο απο βιβλια για να κατεβασω και οχι ολοκληρα τα βιβλιΑ:cry: :wacko: :blink:

den ta exei ola alla exei arketa. Ston katalogo mathimatw oti exei ekei einai