Jump to content

Συνδεση στα windows..

tiraklakis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως μπορώ να μπαίνω απευθείας στα windows χωρίς να διαλέγω χρήστη;Μόνο ένα λογαριασμό χρήστη έχω αλλα για να μπώ πρέπει να πατήσω στο όνομα χρηστη..Ευχαριστώ πολύ...

Prwta na eisai sigouros oti exeis kanei windows update kai exeis ta teleutaia updates gia to NET Framework 1.1 (xerw ti sou lew)

meta pas control panel - user accounts - change the way users log on

Κατέβασε το δωρεάν πρόγραμμα X-Setup Pro v6.6 και κάνε τις ρυθμίσεις που φαίνονται παρακάτω.

http://i34.photobucket.com/albums/d102/xux99/Forums/Myphone/auto1.png

http://i34.photobucket.com/albums/d102/xux99/Forums/Myphone/auto2.png

Καλημέρα....

:blink: Ποίος ο λόγος να κατεβάσει κάποιο πρόγραμμα αφού υπάρχει η απλή και λογική ρύθμιση που αναφέρει ο Demis_CY :shifty:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Εχω το Framework 2.0.Εκανα αυτό που είπες demi αλλά ο τερματισμός δεν ήταν όπως πριν με τα κλασσικα εικονίδια απενεργοποίηση επανεκκίνηση αναμονή αλλά θύμιζε κάτι απο windows 98..Απλά άλλαζες επιλογή με το βελάκι..Και οταν εμπαινε στα windows μου ζητουσε κωδικό αλλα επειδη δεν εχω βάλει με ενα εντερ εμπαινε..να κανω κάτι αλλο;

Πως μπορώ να μπαίνω απευθείας στα windows χωρίς να διαλέγω χρήστη;Μόνο ένα λογαριασμό χρήστη έχω αλλα για να μπώ πρέπει να πατήσω στο όνομα χρηστη..Ευχαριστώ πολύ...

Για ριξε μια ματια εδω, αυτο πιστευω ψαχνεις:

How to automatically log on to a user account in Windows XP

η λύση ήταν η εξής!! είχε δημιουργηθεί με την αναβαθμιση του framework ενας ακομα λογαριασμος χρηστη με ονομα asp.net.ktl!Τον εσβησα και μπαίνω απευθείας τώρα..ευχαριστώ όλους σας!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...