aris_21 Δημοσιεύτηκε October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 31, 2006 παιδια πηρα ενα access point μαρκας 3COM παω να κανω τις ρυθμισεις και μολις πανε να ολοκληρωθουνε λεει system password [default admin].τι να βαλω οι οδηγιες δεν λενε τιποτα.δοκιμασα διαφορα αλλα τζιφος.καμια ιδεα???? ευχαριστω!!!:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beograd Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Επειδή αυτές οι σελίδες υπάρχουν στο internet γι΄αυτό και σου τις προτείνω. Αν βάλεις στο Google "default passwords" θα σου βγάλει εκατοντάδες σελίδες. Αλλά χρειάζεται προσοχή στη χρήση τους.... Να θυμάσαι ότι όλοι οι χρήστες internet είμαστε από την ίδια μεριά! http://www.phenoelit.de/dpl/dpl.html http://www.governmentsecurity.org/articles/DefaultLoginsandPasswordsforNetworkedDevices.php http://www.cyxla.com/passwords/passwords.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 ευχαριστω πολυ......αλλα βλεπω εχει παρααααα πολλααααα..... θα δοκιμασω!!!!:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beograd Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Τι εννοείς παρά πολλά; Δεν ξέρεις ποιο είναι το ACCESS POINT σου; To product number; Μη μου λες τέτοια... Με στενοχωρείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Τι εννοείς παρά πολλά; Δεν ξέρεις ποιο είναι το ACCESS POINT σου; To product number; Μη μου λες τέτοια... Με στενοχωρείς. εννοω οτι πρεπει να ψαξω να βρω το μοντελο.:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 τελικα το βρηκα μπηκα στο site..3com και μετα απο κανενα 2ωρο ψαξιμο το βρηκα.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 παιδια εχω το εξης προβλημα.... εχω ενα ασυρματο router netgear dg834pn και επειδη δεν επιανε το σημα καλα σε ολο το σπιτι πηρα και ενα access point 3com και δεν μπορω να το κανω να το ρυθμισω σωστα οι οδηγιες δεν λενε τιποτα.μηπως γνωριζει κανεις να με βοηθησει???και ταιριαζουνε αυτα τα 2??μηπως επρεπε να παρω royter 3com ωστε να ταιριαζει με το access point???ευχαριστω!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Δοκίμασε να βάλεις το 3com να παίζει σε WDS Κάνε όλες τις δοκιμές σου πρώτα χωρίς security Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts