vOOz Δημοσιεύτηκε October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 29, 2006 Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν βλέπω ενα βίντεο (oτιδήποτε βίντεο, οχι μόνο avi) μου χωρίζει την οθόνη στην μέση μια γραμμή, και η δεξιά πλευρά εχει πολλή brightness ενώ η αριστερή λιγότερο. (Δεν μπορώ να το εξηγησω γμτ!) Με λίγα λόγια η εικόνα που βλέπω στο media player είναι χωρισμένη κάθετα στην μέση και οι δύο πλευρές εχουν διαφορά στο χρώμα! Επίσης και ο ήχος κάνει κατι παράσιτα και μικρές διακοπές. Έχω περάσει ολα τα drivers και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει! Το pc είναι καινούριο, και το κάνει εξ αρχής! Δεν μου έχει ξανατυχει κατι παρόμοιο :mad: Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει? :blink: (σας δίνω μερικές πληροφορίες για το pc μου μπας και βγάλει κανείς σας νοήμα γιατί θα τρελαθώ!) vga: asus ati x1900xt 512 OS: win xp pro sound card: on-board soundmax mobo: asus m2n-sli deluxe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν βλέπω ενα βίντεο (oτιδήποτε βίντεο, οχι μόνο avi) μου χωρίζει την οθόνη στην μέση μια γραμμή, και η δεξιά πλευρά εχει πολλή brightness ενώ η αριστερή λιγότερο. (Δεν μπορώ να το εξηγησω γμτ!) Με λίγα λόγια η εικόνα που βλέπω στο media player είναι χωρισμένη κάθετα στην μέση και οι δύο πλευρές εχουν διαφορά στο χρώμα! Επίσης και ο ήχος κάνει κατι παράσιτα και μικρές διακοπές. Έχω περάσει ολα τα drivers και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει! Το pc είναι καινούριο, και το κάνει εξ αρχής! Δεν μου έχει ξανατυχει κατι παρόμοιο :mad: Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει? :blink: (σας δίνω μερικές πληροφορίες για το pc μου μπας και βγάλει κανείς σας νοήμα γιατί θα τρελαθώ!) vga: asus ati x1900xt 512 OS: win xp pro sound card: on-board soundmax mobo: asus m2n-sli deluxe Καλημέρα... Δοκίμασες κάποιον άλλο player να δείς μήπως το σφάλμα/πρόβλημα είναι στο αρχείο που κάνεις αναπαραγωγή:worry: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. October 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 dokimasa k me wmp kai me winamps! k dn milaw gia ena sygkekrimeno arxeio! milaw gia ola ta videos pou exw sto pc mou! (sto palio pc douleuan kanonika) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. October 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 3anaperasa tous drivers tis vga alles 2 fores, kai meta apo 3 blue screens eftiakse! thnx :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts