tsioy Δημοσιεύτηκε October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 28, 2006 Έχω ένα αρχείο avi και θέλω να διαχωρίσω τον ήχο από την εικόνα, ώστε να γράψω τον ήχο σε ένα cd. Από το site που το κατέβασα, θυμάμαι ότι ο ήχος είναι mp3 στα 112kbps. Πώς μπορώ να τον απομονώσω; Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Έχω ένα αρχείο avi και θέλω να διαχωρίσω τον ήχο από την εικόνα, ώστε να γράψω τον ήχο σε ένα cd. Από το site που το κατέβασα, θυμάμαι ότι ο ήχος είναι mp3 στα 112kbps. Πώς μπορώ να τον απομονώσω; http://www.freedownloadscenter.com/Multimedia_and_Graphics/Multi-Purpose_Player_and_Editors/Free_Audio_Extractor.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. October 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Κάτι τέτοιο έψαχνα, αλλά το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ενός είδους ασυμβατότητα με τον υπολογιστή μου.Αν γνωρίζεις κάποιο άλλο αντίστοιχο... Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Κι εγω εψαχνα κατι τετοιο αλλα δεν δουλευει τουλαχιστον με vista http://img514.imageshack.gr/files/si9uv7l7dne8ptrct1re.jpg Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Κατεβάζεις VirtualDub και πας File->Export->Raw audio Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Κατεβάζεις VirtualDub και πας File->Export->Raw audio Ευχαριστω. Υ.Γ Παρα πολυ γρηγορο !!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 :rolleyes: - Audacity Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Το Audacity είναι audio editor και συνεπώς δεν ανοίγει αρχεία video. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts