Jump to content

Πρόβλημα με xvid

GreekCharmed
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον τελευταίο καιρό μόλις ανοίγω κάποιιν φάκελο ο explorer βαράει λάθος και κλασσικά κλείνουν όλα και ζητάει να στείλω αναφορά. Στέλνοντας λοιπόν αναφορά μου βγήκε το εξής:

Microsoft Online Crash Analysis Report

Και τώρα τι κάνω? To πρόγραμμα DivX δεν το έχω και δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορώ να κάνω. Καμιά συμβουλή?

Namaste!

• 2 weeks later...

Λοιπόν επανέρχομαι στο πρόβλημά μου αυτό γιατί ακόμα δεν έχει διορθωθεί.

Περιγράφω πάλι τι παθαίνω :

όποιον φάκελο και να ανοίξω μου βγάζει windows error και ο internet explorer αλλά και το dr watson.

Μετά απο ψάξιμο και μετά απο το online crash analysis report πήγα να δω γιατί το xvid δημιουργεί πρόβλημα. Πήγα στο forum του xvid και διάβασα οτι και άλλοι χρήστες έχουν το παρόμοιο πρόβλημα αλλά δεν δίνανε και καμία σωστή λύση ώστε να διορθωθεί.

Εγώ τώρα έχω κάνει install το xvid, δοκίμασα πάλι έναν φάκελο και έκανε τα ίδια. Τώρα πάω να το κάνω uninstall να δω το θα κάνει πάλι. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα το λύσω.

Namaste!

Πως γίνεται ένας codec να προκαλεί σφάλμα στον explorer; :worry:

Anyway, σούταρέ τον και βάλε ffdshow.

Πως γίνεται ένας codec να προκαλεί σφάλμα στον explorer; :worry:

Anyway, σούταρέ τον και βάλε ffdshow.

Σωστός πολύ καλό όπως επίσης και το Storm Codec

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Εγώ τώρα έχω κάνει install το xvid, δοκίμασα πάλι έναν φάκελο και έκανε τα ίδια. Τώρα πάω να το κάνω uninstall να δω το θα κάνει πάλι. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα το λύσω.

Το έχεις ή δεν το έχεις τελικά; Κι αν δεν το έχεις πως στο καλό βγάζεις συμπέρασμα οτι φταίει αυτό; :stupid:

Το έχεις ή δεν το έχεις τελικά; Κι αν δεν το έχεις πως στο καλό βγάζεις συμπέρασμα οτι φταίει αυτό; :stupid:

evgale symperasma apo to report tis microsoft pou mas edwse sto prwto tis post:

Error caused by XviD

Thank you for submitting an error report.

Problem description

This error was caused by XviD. This software was created by XviD.org.

egw opws vlepw fenetai i idia na mperdeuei tis ennoies divx kai xvid. greekcharmed den einai to idio.. allo to ena allo to allo.

Τπτ δεν μπερδεύω τις ξέρω τις έννοιες τι σημαίνουν.

Ενιγουέι, να τα ξαναπώ πιο απλά.

Την πρώτη φορά που εμφανίστηκε το πρόβλημα ΔΕΝ είχα το xvid feature εγκατεστημένο στο pc μου. Και το online report μου έβγαζε οτι φταίει αυτό.

Για να κάνω μια δοκιμή μπας και λυθεί, κάνω install το xvid το κάνω uninstall αλλά το πρόβλημα παραμένει. Όποιον φάκελο και να ανοίξω που θα περιέχει είτε Mp3 είτε video, μου κάνει error και στέλνει το online report. Τώρα έχω ανοίξει έναν απλό φάκελο με word αρχεία και δεν έχει κάνει τπτ.

Namaste!

"Start" -> "Run" -> kai grapse SFC /SCANNOW

kali tyxi ! tha kanei scan kai tha diorthwsei ta files pou einai corrupted kai tha sou ftiaxei ton explorer!