FREAK_OF_NATURE Δημοσιεύτηκε October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 27, 2006 Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο επιπλακι για cd.Εχω πανω απο 2000 κομματια και ειναι καπως δυσκολο να τα βολεψω ολα.:O Εσεις που τα εχετε τοποθετησει?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Θα σου πρότεινα να περάσεις μια βόλτα από το ΙΚΕΑ.΄Έχει διαφόρων ειδών επίτοιχες -κυρίως- cdθήκες. Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο επιπλακι για cd.Εχω πανω απο 2000 κομματια και ειναι καπως δυσκολο να τα βολεψω ολα.:O Εσεις που τα εχετε τοποθετησει?? Έχω μια 100άρα και μιά 50άρα αλλά τα περισσότερα τα έχω χωρίς θήκες μέσαστα κουτιά των αντιγραμμένων που χωράνε 50.Θα έχω καμοιά 5-6 τέτοια.Αλλά και πολλά χύμα βέβαια...:wacko:! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο επιπλακι για cd.Εχω πανω απο 2000 κομματια και ειναι καπως δυσκολο να τα βολεψω ολα.:O Εσεις που τα εχετε τοποθετησει?? Κατι τετοιο ζητας? Αλλα και παλι για 2000 cd θελεις μπολικα οποτε δεν συμφερει:D Ή πας στο ΙΚΕΑ ή ακομα καλυτερα σε ενα ξυλουργο να σου φτιαξει ενα οπως το θες. Γιατι στο εμποριο, θηκη για 2000 cd, δεν νομιζω να βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 οχι θηκη...ξερω πως δεν υπαρχουν με τοοοσο μεγαλη χωρητικοτητα..κατι σε στυλ βιβλιο8ηκης σκεφτομουν ,αν ομψς υπαρχει... τα cd ειναι περισσοτερα απο 2000.απλα τοσα εχω σε 8ηκακια.τα υπολοιπα ειναι σε βαλιτσακια:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Ε, τοτε πάρε μια βιβλιοθήκη μονόφυλλη ή 2φυλλη. Αλλιώς βρίσκω μοναδική λύση την τακτική του mi3s ;) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 με 100ρες και 50ρς 8α κανω ενα δωματιο μονο με τετοια... οι βιβλιο8ηκες εχουν βα8ος και χανετε το σι ντι... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 πανε σε ενα ξυλουργο να σου φτιαξει μια στα μετρα που την θες. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Freak εγω εχω στο τοιχο ενα επιπλο που ειναι καπως ετσι: _/ \_ _/ \_ _/ Το εποιασες?! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panda Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 dokimase kai mia surtariera mporei na se volepsei den einai vevaia toso omorfh opws ta alla epipla gia cd alla kanei polu kala thn douleia auth :) Παράθεση Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Freak εγω εχω στο τοιχο ενα επιπλο που ειναι καπως ετσι: _/ \_ _/ \_ _/ Το εποιασες?! :pη αλη8εια ειναι πως οχι.... dokimase kai mia surtariera mporei na se volepsei den einai vevaia toso omorfh opws ta alla epipla gia cd alla kanei polu kala thn douleia auth :) συρταριερα με τοοοση χωρητικοτητα παλι δυσκολα 8α βρω..χωρια που και αυτη πιανει αρκετο χωρο... απο δευτερα 8α παω στην αγορα να δω τι 8α μου προτεινουν για το "προβλημα" μου Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 κατι τετοιο, αλλα ξυλινο κ κρεμασμενο στο τοιχο http://www.faroutart.com/ziggincdtower.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 ενδιαφερον... ποσα δισκακια περνει πειρπου και που μπορω να το βρω??η πρεπει να μου το φτιαξει καποιος μαραγκος? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Εγω ζητησα απο μαραγκο να μου το φτιαξει, και το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο! Εχω βαλει γυρω στα 400 cds κ παιρνει καμια 50αρια ακομη!! Παρομοια με το παραπανω θα βρεις στο ΙΚΕΑ, στο Practiker...ισως κ στο Πλαισιο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2busy Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Εκτός από τα Ικέα, Πλαίσιο, κλπ, κάνε μία βόλτα κι απ'τό Habitat. Τις προάλλες είχα δει ξύλινα πλαίσια (τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα) που μπορείς να τα μετατρέψεις σε σιντοθήκες αν προσθέσεις τα κατάλληλα ξύλινα ασορτί διαχωριστικά (που τα πουλάνε προαιρετικά, επίσης στο Habitat). Μ'αυτό το τρόπο, ανάλογα με την ποσότητα των cds που έχεις, μπορείς να κάνεις μεγαλύτερη σύνθεση από περισσότερα πλαίσια. Άλλη μία λίγο πιό ακριβή λύση είναι ο Τσουράπας που ειδικεύεται σε έπιπλα τέτοιου είδους (Δάφνη, Ηλιουπόλεως 65 και 71 - 2 μαγαζιά). Εκτός από τα κλασσικά μεταλλικά ή ξύλινα stands, έχει και stands με roll top που κλειδώνει. Μπορείς να μπεις στο site του Τσουράπα (http://www.tsourapa.com.gr) και να κατεβάσεις τον κατάλογό του σε μορφη pdf γιά να πάρεις μία γεύση. Αυτά. ;) Παράθεση Έμαθα απ'τα λάθη μου και είμαι βέβαιος ότι μπορώ να τα επαναλάβω στην εντέλεια :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 ευχαριστω πολυ,αλλα 8α προτιμουσα κατι προς θεσσαλονικη... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2busy Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Ok, έριξα μιά ματιά σε ένα παληό φυλλάδιο του Τσουράπα και το στη Θεσσαλονίκη έχει μαγαζί στην Πέτρου Συνδικά 59 (τηλ. 848540). Πολλά φιλιά στην όμορφη Θεσσαλονίκη και τις κουκλάρες της. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις απ'τα φοιτητικά μου χρόνια εκεί... Καταλαβαίνεις... Have a nice day!!! :) Παράθεση Έμαθα απ'τα λάθη μου και είμαι βέβαιος ότι μπορώ να τα επαναλάβω στην εντέλεια :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Ε, τοτε πάρε μια βιβλιοθήκη μονόφυλλη ή 2φυλλη. Αλλιώς βρίσκω μοναδική λύση την τακτική του mi3s ;) Έτσι έτσι...Είναι μια καλή λύση αυτή.Αρκεί βέβαια να μην έχεις πολλά αυθεντικά.Γιατί δε λέει να έχεις αυθεντικά cd και να τα έχεις μέσα στις θήκες των αντιγράψιμων...;)Αλλά για όλους εμάς που δεν έχουμε αυθεντικά και όλα είναι γραμμένα στο pc καλή λύση είναι αυτή που πρότεινα.;):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 an thes apokleistika kati se epiplo nomizo pos se voithisan parapano. ego pantos ektos apo cdiers eho parei kai foriti thiki gia metafora cd opou horaei 500. xero pos uparhoun kai 1000res. genika emena me ehei volepsei polu. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Έτσι έτσι...Είναι μια καλή λύση αυτή.Αρκεί βέβαια να μην έχεις πολλά αυθεντικά.Γιατί δε λέει να έχεις αυθεντικά cd και να τα έχεις μέσα στις θήκες των αντιγράψιμων...;)Αλλά για όλους εμάς που δεν έχουμε αυθεντικά και όλα είναι γραμμένα στο pc καλή λύση είναι αυτή ποπρότεινα.;):)ετσι εχω τα ντι βι ντι.για να βρω ενα ψαχνω μιση ωρα..νταξει για ντι Βι ντι παει και ερχετε αλλα για μουσικα σι ντι 8ελω να τα εχω στα 8ηκακια τους ωραια και περιποιημενα an thes apokleistika kati se epiplo nomizo pos se voithisan parapano. ego pantos ektos apo cdiers eho parei kai foriti thiki gia metafora cd opou horaei 500. xero pos uparhoun kai 1000res. genika emena me ehei volepsei polu.δε θελω να τα βγαλω απο τα θηκακια τους οπως ειπα και πιο πανω... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 oops sorry den to prosexa paralipsi mou kai pali signomi :O Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelin Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 έψαχνα για πολύ καιρό το θέμα μιας και έχω 1000 cd και τις καλύτερες λύσεις σε έπιπλα cd τις βρήκα εδώ http://www.letsbuy.gr/index.php?cPath=33 τα vcm είναι κορυφαία.... http://www.e-peragora.gr/index.php?cPath=41_89 :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Τα vcm μπορεί να είναι λιγάκι τσιμπημένα στην τιμή, αλλά είναι πάρα πολύ ποιοτικά και πανέμορφα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelin Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Τα vcm μπορεί να είναι λιγάκι τσιμπημένα στην τιμή, αλλά είναι πάρα πολύ ποιοτικά και πανέμορφα. Από το συγκεκριμένο http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=33&products_id=1253 έχω πάρει 2 κομμάτια και πραγματικά είναι ό,τι καλύτερο από ποιότητα έχω βρει... γερμανικά....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelin Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Η καλύτερη λύση είναι να πάρει κανείς 4-6 τέτοια http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=33&products_id=978 και να φτιάξει στον τοίχο μια πολύ όμορφη σύνθεση. Το έχω κα΄νει στο υπόγειο του σπιτιού μου....Εκπληκτικό ξύλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts