Jump to content

Δωρεάν GPS απο το Βήμα;

mentor667
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 146
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί να είναι σα τις σειρές της deagostini.

Να σου δίνει πρώτα μια κεραία, μετά δύο λαμπάκια και να τα φτιάχνεις μόνος σου.:lol: :lol:

Τι το ψάχνετε ρε παιδιά? Μούφα είναι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά άμα το παρατηρήσατε καλά λέει ότι πληροφορίες για το πως θα το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν θα βρείτε στον επόμενο τόμο...?!;)

Παιδιά άμα το παρατηρήσατε καλά λέει ότι πληροφορίες για το πως θα το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν θα βρείτε στον επόμενο τόμο...?!;)

den thn parathrhsa thn diafhmish kai sto site den grafei tpt!

Ότι θέλετε κάντε!Μη σας πάρω και στον λαιμό μου.Πάντως φοβάμαι ότι θα βγεί καμοιά χοντρή πατάτα απο την όλη ιστορία,και θα μας χρεώσουν το μηχάνημα για 100ΕΑλλά απο την άλλη είναι δελεαστική η τιμή.Μάλλον θα πω και εγώ στον πατέρα μου να την πάρει.Αλλά δεν είμαι και σίγουρος.;):worry:

πιστευω πως 8α ειναι εντελως δωρεαν,αλλα προσκομιζοντας κουπονια που 8α δινουν σε κα8ε κυριακατικη κυκλοφορια...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

πιστευω πως 8α ειναι εντελως δωρεαν,αλλα προσκομιζοντας κουπονια που 8α δινουν σε κα8ε κυριακατικη κυκλοφορια...

και εγώ έτσι πιστεύω.Αν πρέπει να αγοράζεις την έκδοση με τον τόμο και δεν χρειάζεσαι την εγκυκλοπαίδεια δεν αξίζει.

Αν πάλι χρειάζεσαι την εγκυκλοπαίδεια ή απλά χρειάζεται να αγοράσεις μόνο το το πρώτο τόμο και μετά παίρνεις και τα κουπόνια απο τις απλές τότε αξίζει.

Αλλά τι λέτε να συμβαίνει?

Τους πήρα τηλέφωνο. Δωρεάν και μαλ@#$%@.

Με 32 (αν είναι δυνατόν) κουπόνια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

Η διαφήμιση λέει ''ζητήστε και αποκτήστε δωρεάν ένα bluetooth gps''.

Aν σημαίνει κάτι άλλο από το προφανές,η διαφήμιση είναι παραπλανητική...

δλδ με 320ευρω αν 10ε εχει η κα8ε κυριακατικη...

Να μην ήξερε η κοπέλα από την διάθεση του βήματος (τηλέφωνο 210 9544800). Δύσκολο πολύ.

Από την άλλη η διαφήμιση λεει άλλα. Επομένως μιλάμε για αθέμιτο μέσο προώθησης.

Αλλά ποιος να μιλήσει και τη να πει «ΤΟ ΒΗΜΑ» είναι .....................................

[sIGPIC][/sIGPIC]

δλδ με 320ευρω αν 10ε εχει η κα8ε κυριακατικη...

Αμα εχει η καθε κυριακατικη 10ε και το περιμενεις κ 32 εβδομαδες δεν λεει :confused:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

υποθετω πως ειναι σχετικα καλη προσφορα για καποιους (που λογω επαγγελμaτος πχ) παιρνουν καθε βδομαδα την εφημεριδα η για καποιους που με δεκα ευρω τη βδομαδα 8α παρουν το μηχανημα...(κατι σα δοσεις δλδ :p)

Φανταστείτε τι χρήματα θα μαζέψουν αυτό το Σάββατο (αν τελικά δεν δίνουν που, είναι και το πιθανότερο, τίποτα) όλοι οι γνωστοί μου έχουν κάνει κράτηση στον περιπτερά της γειτονιάς τους το ακριβό των 9,90 όχι το φτηνό.

Ο δικός μου περιπτεράς με ρώτησε με περιέργεια τη είναι αυτό που δίνει το ΒΗΜΑ γιατί από το πρωί όλοι του λένε να τους το κρατήσει και μου είπε ότι δεν ξέρει αν μου το κρατήσει εμένα γιατί δεν ξέρει αν του φέρουν τόσα.

?????????????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε κλασσικη περιπτωση με κουπονια τι αλλο, χρονια τωρα το ξερουμε το κολπο...Τουλαχιστον αυτα τα 320€ τελικη τιμη να ξερουμε αν αξιζουν για τη συγκεκριμενη συσκευη..

Guest lagoudakis
ρε παιδια πιστευει κανεις οτι θα παρει το gps με 10Ε;μην τρελαθουμε!!!θα σε βαλουν να δωσεις καποια 10αρικα για καποιο διαστημα για να παρεις κατι που θα ειναι τελειως της πλακας τελικα.η τιμη των καλων gps παιζει απο 90-140Ε,αλλη μια περιπτωση αρπαχτης!!!!

Αν κάποιος κάθε βδομάδα αγοράζει την εφημερίδα έτσι κι αλλιώς, ουσιαστικά θα το πάρει δωρέαν. Οπότε δε μπορείς να τους πεις τίποτα...

υποθετω πως ειναι σχετικα καλη προσφορα για καποιους (που λογω επαγγελμaτος πχ) παιρνουν καθε βδομαδα την εφημεριδα η για καποιους που με δεκα ευρω τη βδομαδα 8α παρουν το μηχανημα...(κατι σα δοσεις δλδ :p)

Μόνο που με τις δόσεις πρώτα παίρνεις το μηχάνημα και μετά πληρώνεις. Οπότε γιατί να μην βάζει ο άλλος τα λεφτά της εφημερίδας στην άκρη κάθε βδομάδα και να πάει να πάρει όποιο GPS θέλει;

Η εν λόγο εφημερίδα θα είναι διαθέσιμη από σήμερα το βραδάκι στα κεντρικά περίπτερα της Αθήνας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τουλάχιστον να βρίσκαμε τι μάρκα και μοντέλο είναι να ψάξουμε να δούμε αν αξίζει... Πάντως εγώ προσωπικά επειδή δεν παίρνω Το Βήμα, δεν πρόκειται ούτε αύριο να ξεκινήσω για 32 τεύχη (μπορεί να έχει κουπόνια και τις καθημερινές, δεν είναι απαραίτητο να είναι 32 εβδομάδες, ελπίζω...). Πάντως θα το πάρει από ότι φαίνεται τσάμπα κόσμος και κοσμάκης αυτό το Σάββατο (δεν νομίζω να συνεχίσουν όλοι να μαζεύουν κουπόνια).

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

μιλαμε για πολυ μεγαλη προσφορα!!!

:mad:

μας δουλευουν ή μου φαινεται?

μιλαμε για πολυ μεγαλη προσφορα!!!

:mad:

μας δουλευουν ή μου φαινεται?

πράγματι έτσι είναι !Εκμετάλλευση σκέτη!:mad::ninja: