tasosvel Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 re paidia gia na kanei 9.90 pou lete sigoura kati tha exei mesa!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Μπορεί να είναι σα τις σειρές της deagostini. Να σου δίνει πρώτα μια κεραία, μετά δύο λαμπάκια και να τα φτιάχνεις μόνος σου.:lol: :lol: Τι το ψάχνετε ρε παιδιά? Μούφα είναι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Παιδιά άμα το παρατηρήσατε καλά λέει ότι πληροφορίες για το πως θα το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν θα βρείτε στον επόμενο τόμο...?!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Παιδιά άμα το παρατηρήσατε καλά λέει ότι πληροφορίες για το πως θα το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν θα βρείτε στον επόμενο τόμο...?!;) den thn parathrhsa thn diafhmish kai sto site den grafei tpt! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Δηλαδη να την ακυρωσω την κρατηση στον περιπτερα? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Ότι θέλετε κάντε!Μη σας πάρω και στον λαιμό μου.Πάντως φοβάμαι ότι θα βγεί καμοιά χοντρή πατάτα απο την όλη ιστορία,και θα μας χρεώσουν το μηχάνημα για 100ΕΑλλά απο την άλλη είναι δελεαστική η τιμή.Μάλλον θα πω και εγώ στον πατέρα μου να την πάρει.Αλλά δεν είμαι και σίγουρος.;):worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 πιστευω πως 8α ειναι εντελως δωρεαν,αλλα προσκομιζοντας κουπονια που 8α δινουν σε κα8ε κυριακατικη κυκλοφορια... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 πιστευω πως 8α ειναι εντελως δωρεαν,αλλα προσκομιζοντας κουπονια που 8α δινουν σε κα8ε κυριακατικη κυκλοφορια... και εγώ έτσι πιστεύω.Αν πρέπει να αγοράζεις την έκδοση με τον τόμο και δεν χρειάζεσαι την εγκυκλοπαίδεια δεν αξίζει. Αν πάλι χρειάζεσαι την εγκυκλοπαίδεια ή απλά χρειάζεται να αγοράσεις μόνο το το πρώτο τόμο και μετά παίρνεις και τα κουπόνια απο τις απλές τότε αξίζει. Αλλά τι λέτε να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. October 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Τους πήρα τηλέφωνο. Δωρεάν και μαλ@#$%@. Με 32 (αν είναι δυνατόν) κουπόνια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Η διαφήμιση λέει ''ζητήστε και αποκτήστε δωρεάν ένα bluetooth gps''. Aν σημαίνει κάτι άλλο από το προφανές,η διαφήμιση είναι παραπλανητική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Τους πήρα τηλέφωνο. Δωρεάν και μαλ@#$%@. Με 32 (αν είναι δυνατόν) κουπόνια. δλδ με 320ευρω αν 10ε εχει η κα8ε κυριακατικη... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. October 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Η διαφήμιση λέει ''ζητήστε και αποκτήστε δωρεάν ένα bluetooth gps''. Aν σημαίνει κάτι άλλο από το προφανές,η διαφήμιση είναι παραπλανητική... Να μην ήξερε η κοπέλα από την διάθεση του βήματος (τηλέφωνο 210 9544800). Δύσκολο πολύ. Από την άλλη η διαφήμιση λεει άλλα. Επομένως μιλάμε για αθέμιτο μέσο προώθησης. Αλλά ποιος να μιλήσει και τη να πει «ΤΟ ΒΗΜΑ» είναι ..................................... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 δλδ με 320ευρω αν 10ε εχει η κα8ε κυριακατικη... Αμα εχει η καθε κυριακατικη 10ε και το περιμενεις κ 32 εβδομαδες δεν λεει :confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Mε 320Ε παίρνεις ολόκληρο πακέτο της νόκια για gps και μάλιστα και με πρόγραμμα αυθεντικό.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 υποθετω πως ειναι σχετικα καλη προσφορα για καποιους (που λογω επαγγελμaτος πχ) παιρνουν καθε βδομαδα την εφημεριδα η για καποιους που με δεκα ευρω τη βδομαδα 8α παρουν το μηχανημα...(κατι σα δοσεις δλδ :p) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. October 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Φανταστείτε τι χρήματα θα μαζέψουν αυτό το Σάββατο (αν τελικά δεν δίνουν που, είναι και το πιθανότερο, τίποτα) όλοι οι γνωστοί μου έχουν κάνει κράτηση στον περιπτερά της γειτονιάς τους το ακριβό των 9,90 όχι το φτηνό. Ο δικός μου περιπτεράς με ρώτησε με περιέργεια τη είναι αυτό που δίνει το ΒΗΜΑ γιατί από το πρωί όλοι του λένε να τους το κρατήσει και μου είπε ότι δεν ξέρει αν μου το κρατήσει εμένα γιατί δεν ξέρει αν του φέρουν τόσα. ????????????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Ε κλασσικη περιπτωση με κουπονια τι αλλο, χρονια τωρα το ξερουμε το κολπο...Τουλαχιστον αυτα τα 320€ τελικη τιμη να ξερουμε αν αξιζουν για τη συγκεκριμενη συσκευη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 ρε παιδια πιστευει κανεις οτι θα παρει το gps με 10Ε;μην τρελαθουμε!!!θα σε βαλουν να δωσεις καποια 10αρικα για καποιο διαστημα για να παρεις κατι που θα ειναι τελειως της πλακας τελικα.η τιμη των καλων gps παιζει απο 90-140Ε,αλλη μια περιπτωση αρπαχτης!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Tα 320 τα σκάς για την εγκυκλοπαίδεια. Θα μπορούσε να μην υπάρχει καν το gps. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Η διαφήμιση λέει ''ζητήστε και αποκτήστε δωρεάν ένα bluetooth gps''. Aν σημαίνει κάτι άλλο από το προφανές,η διαφήμιση είναι παραπλανητική... Αν κάποιος κάθε βδομάδα αγοράζει την εφημερίδα έτσι κι αλλιώς, ουσιαστικά θα το πάρει δωρέαν. Οπότε δε μπορείς να τους πεις τίποτα... υποθετω πως ειναι σχετικα καλη προσφορα για καποιους (που λογω επαγγελμaτος πχ) παιρνουν καθε βδομαδα την εφημεριδα η για καποιους που με δεκα ευρω τη βδομαδα 8α παρουν το μηχανημα...(κατι σα δοσεις δλδ :p) Μόνο που με τις δόσεις πρώτα παίρνεις το μηχάνημα και μετά πληρώνεις. Οπότε γιατί να μην βάζει ο άλλος τα λεφτά της εφημερίδας στην άκρη κάθε βδομάδα και να πάει να πάρει όποιο GPS θέλει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. October 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Η εν λόγο εφημερίδα θα είναι διαθέσιμη από σήμερα το βραδάκι στα κεντρικά περίπτερα της Αθήνας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Τουλάχιστον να βρίσκαμε τι μάρκα και μοντέλο είναι να ψάξουμε να δούμε αν αξίζει... Πάντως εγώ προσωπικά επειδή δεν παίρνω Το Βήμα, δεν πρόκειται ούτε αύριο να ξεκινήσω για 32 τεύχη (μπορεί να έχει κουπόνια και τις καθημερινές, δεν είναι απαραίτητο να είναι 32 εβδομάδες, ελπίζω...). Πάντως θα το πάρει από ότι φαίνεται τσάμπα κόσμος και κοσμάκης αυτό το Σάββατο (δεν νομίζω να συνεχίσουν όλοι να μαζεύουν κουπόνια). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Δεν αξιζει.Την ακυρωσα την κρατηση..:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Τους πήρα τηλέφωνο. Δωρεάν και μαλ@#$%@. Με 32 (αν είναι δυνατόν) κουπόνια. μιλαμε για πολυ μεγαλη προσφορα!!! :mad: μας δουλευουν ή μου φαινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 μιλαμε για πολυ μεγαλη προσφορα!!! :mad: μας δουλευουν ή μου φαινεται? πράγματι έτσι είναι !Εκμετάλλευση σκέτη!:mad::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts