graikas Δημοσιεύτηκε October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 26, 2006 geia sas guys. tha ithela na rotiso an kserete kanena programa pou na dinei to password ean to wi-fi enai kleidomeno. exo ena pou mou deinei ton 26psifio kodiko alla aftos den fenete na doulevei... perimeno apandiseis. thanx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beograd Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Για ποιό λόγο μπορεί να θέλεις ένα τέτοιο εργαλείο; Εάν κάποιος γείτονάς σου έχει κλειδώσει το Access Point του σίγουρα έχει κάποιο λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 +++ beograd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
graikas Δημ. October 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Για ποιό λόγο μπορεί να θέλεις ένα τέτοιο εργαλείο; Εάν κάποιος γείτονάς σου έχει κλειδώσει το Access Point του σίγουρα έχει κάποιο λόγο. apla thelo na to dokimaso. den skopevo na to xrisimopoiiso sinexeia. internet exo kanonika sto spiti. dsl sta 4 mbit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beograd Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 geia sas guys. tha ithela na rotiso an kserete kanena programa pou na dinei to password ean to wi-fi enai kleidomeno. exo ena pou mou deinei ton 26psifio kodiko alla aftos den fenete na doulevei... perimeno apandiseis. thanx :) Επίσης δεν είναι μόνο ο κωδικός αλλά πιθανόν και το MAC filtering που πρέπει ξεπεράσεις. Οπότε μην το ψάχνεις...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Γεια σας. Το διαμέρισμα απέναντι μου έχει πόρτα ασφαλείας. Ξέρετε κανένα καλό εργαλείο για να την ανοίξω ? Δεν θέλω να πάρω τίποτα από μέσα, απλά θέλω να μάθω να ανοίγω πόρτες ασφαλείας και να χαζεύω τι έχει μέσα το σπίτι... Περιμένω απαντήσεις thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wrf Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ξερω αλλα δεν σας το λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Γεια σας. Το διαμέρισμα απέναντι μου έχει πόρτα ασφαλείας. Ξέρετε κανένα καλό εργαλείο για να την ανοίξω ? Δεν θέλω να πάρω τίποτα από μέσα, απλά θέλω να μάθω να ανοίγω πόρτες ασφαλείας και να χαζεύω τι έχει μέσα το σπίτι... Περιμένω απαντήσεις thanks :) :lol: καλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
graikas Δημ. October 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 papashark mipos ipies tipota? an se piasoun tin g_mises :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
graikas Δημ. October 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Ξερω αλλα δεν σας το λεω. gia wi-fi milas i gia portes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 papashark mipos ipies tipota? an se piasoun tin g_mises :) δεν ηπιε τιποτα, καλα τα λεει. εσενα θα σου αρεσε να χρησιμοποιουν τη συνδεση σου εν αγνοια σου εφοσον δε θελεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
graikas Δημ. November 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 hmmm. kali erotisi. tespa. tha psakso monos mou gia to wep key :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts