giorgosaslanidis Δημοσιεύτηκε October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 23, 2006 προσπαθω να ρθμίσω το incredimail. Το mail που έχω είναι στο yahoo.gr. Στις ρυθμίσεις, εκεί που λέει incoming mail server και outgoing ξερει κανείς τι πρέπει να γράψω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. October 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 τελικά κατάφερα και δέχομαι mail,αλλά δεν μπορώ να στείλω. στα εισερχόμενα έβαλα pop.mail.yahoo.com και στα εξερχόμενα smtp.mail.yahoo.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Για smtp βάλε αυτόν του provider σου. Θα βρεις τις σχετικές πληροροφορίες στις σελίδες υποστήριξης που έχει ο provider. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. October 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 τελικά έπρεπε να τσεκάρο την επιλογή "απαιτείται έλεγχος ταυτότητας απο το διακομιστή". είναι οκ τώρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Μπορείτε να μου πείτε κάποιο πρόγαμμα με το οποίο να φτιάχνω κινούμενες εικόνες? http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Μπορείτε να μου πείτε κάποιο πρόγαμμα με το οποίο να φτιάχνω κινούμενες εικόνες? Αν εννοης να δημιουργησεις εικονες gif δες αυτο το θεμα : Κινουμενα gif @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts