Dj_Blade Δημοσιεύτηκε October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 24, 2006 Καλησπερα παιδια.. :D πριν 2 μερες πηρα το QTEK S100 μεταχειρισμενο.. Το πηρα λογω του οτι φευγω στρατο και δεν θα τη παλεψω χωρις ιντερνετ και ενα gadget μαζι μου!!! Λοιπων μολις αγορασα ενα bluetooth USB παιζοντας με το usb συνδεσα το k750i και ανακαλυψα τι κανει η απομακρυσμενη συνδεση που εχει που χειριζεσαι το pc απο το κινητο (media player mouse κλπ κλπ ) Χρειαζομαι λοιπων για το qtek τωρα ενα τετοιο προγραμματακι γιατι θελω να χειριζομε το pc που εχω στο αυτ/το μεσω του κινητου!!!! Επισης θελω κανενα καλο site με διαφορα programs να κατεβασω..μην μου πειτε να ψαξω μεσα στο forum η γενικα δεν προλαβαινω καθολου!! κανω τις ετοιμασιες για το στρατο κ δν εχω χρονο!!!Δουλευω κ ολας .. Επισης λεω να χρησιμοποιησω το phone control για να το χειριζομαι απτο pc το κινητο ... (Τωρα θα πειτε μα τρελος ειναι το αντιθετο δεν ηθελε? Θελω κ τα δυο..Θελω οταν ειμαι στο αμαξι να χειριζομαι το in car pc απτο κινητο σαν χειρηστιριο next song κλπ..και θελω για κλησεις η μηνυματα να τα πραγματοποιω απτο pc που ειναι πιο ευκολο να βρεις τον καταλογο η να γραψεις κατι.. ) Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gypsadoros Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Δοκίμασε το Remote2PC 1.205 είναι πολύ καλό και κάνει παπάδες!Το έχω wifi στο pocket pc μου και "πειράζω" το pc παντού μέσα στο σπίτι! Ένα καλό site με εφαρμογές είναι το http://www.ipmart-forum.com άν ψάξεις εκέι μέσα θα βρείς το Remote2PC 1.205.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Το zRemote2PC νομίζω δε δουλεύει μέσω Bluetooth αλλά μόνο over Wi-Fi/GPRS. Δοκίμασα το PTvncWM5, αλλά θέλει πτυχίο δικτυά για να καταφέρεις να το συνδέσεις. Το PuppetMaster είναι άψογο, αλλά έχει client μόνο για Windows Smartphone, με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο εύχρηστο. Άσε που έχει να βγει update ένα χρόνο... Το PPC Tablet είναι πολύ καλό, αλλά του λείπουν μερικά features που έχει το Puppetmaster (πχ εμφάνιση της οθόνης του PC, έναρξη προγραμμάτων από το PPC). Όποιος ξέρει κι άλλα ας προτείνει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. October 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 κανενα απο αυτα τα 3 δεν μου δουλεψε..το πρωτο θελει wireless βασικα γιατι ειανι για lan δικτυο.. Θελω καποιο στην ουσια που να δουλευει με com θυρα.. Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Λογικά θα έχουν δημιουργηθεί Bluetooth COM ports στο PC, αν έχεις περάσει τους drivers, οπότε μπορείς να παίξεις με αυτές. Πάντως, το πιο εύκολο είναι να το συνδέσεις με Bluetooth μέσω ActiveSync. Τα περισσότερα δουλεύουν έτσι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. October 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 παιδια το εφτιαξα το bluetooth επιτελους..λοιπων δοκιμασα το vnc αλλα εκτος του οτι ειναι λιγο βαρυ προγραμμα για το pocket pc ..εκτος παλι που η αναλυση του πευτει λιγο μεγαλη εεεε νταξει καθυστερει λιγο..δεν υπαρχει κατι αλλο που να χειριζεσε απευθειας χωρις να ειναι αναγκη να βλεπεις και την οθονη ?Ας πουμε να γινει σαν τηλεχειρηστιριο..να παταω play/stop/next/volume up,down ??...και να τα εκτελει στο pc.. ? Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Ειχα δοκιμασει το zRemote2PC αλλα μετα απο τον αρχικο χρονο δοκιμης δεν επαιζε... Μεχρι τοτε δουλευε λιγο αργα, αλλα πολυ καλυτερα απο τον vnc viewer ο οποιος σερνεται... Το remote amp - το οποιο το εχω "ανεβασει" και εδω στο post των εφαρμογων - παιζει αψογα με το winamp... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. November 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 εχμ μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ να το δω? Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts