Jump to content

Tην γνώμη σας για αγορά νέου επεξεργαστή.

Georgel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα την γνώμη σας για την αγορά νέου επεξεργαστή.

Έχω έναν AMD 3800 939 socket και λέω να βάλω έναν 4600 χ2 λόγο ότι το η AMD αποσύρει τους επεξεργαστές 939 όποτε λέω να κάνω μια τελευταία αναβάθμιση. Τι λέτε αξίζει τον κόπο? Ο λόγος που δεν αλλάζω μητρική είναι ότι έχω μια καλή κάρτα γραφικών ΑΤΙ Χ800ΧΤ αλλά είναι AGP και δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά μιας και το σύστημα μου πιστεύω ότι κρατάει ακόμα.

Εξαρταται σε τι τιμη θα βρεις τον 4600χ2 (939). Πιστευω παντως οτι δεν αξιζει.

Περιμενε και κανε ολικη αναβαθμιση μια και καλη:)

sumfono me ton Viper den axizei ton kopo na allaxeis mono epexergasti etsi kai allios argotera tha kaneis outos i allos oliki anavathmisi opote tha pareis kai core 2 duo.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Για αυτό σκέφτομαι για τον 4600. Από τις επιδόσεις δεν έχω πρόβλημα αυτή την στιγμή αλλά επειδή δεν σκοπεύω να αλλάξω σύστημα τώρα λόγο ότι πρέπει να αλλάξω, κάρτα, μνήμη, μητρική και να κρατήσω μόνο τους δίσκους. Όποτε χρειάζονται αρκετά χρήματα και δεν νομίζω ότι αξίζει να πάρω νέο τώρα μιας και η Ιντελ και η AMD θα βγάλουν νέα μοντέλα με αισθητά καλύτερες επιδώσεις.

Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν ο 4600 δίνει κάτι παραπάνω από τον 3800?

Σκεφτόμουν τον 4200 η 4400 αλλά δεν υπάρχουν πλέον.

Τον βρήκα 220Ευρο και το σκέφτομαι γιατί λέω να αλλάξω σύστημα σε 2 χρόνια.

Πρίν αρκετά χρόνια, νομίζω το 1995, αντίστοιχα σαν εσένα, είχα Pentium 166 και έτρεξα να προμηθευτώ έναν Pentium 233MMX γιατί ήταν το maximum που έπαιρνε η motherboard μου και επρόκειτο μάλιστα να αποσυρθούν.

Εδωσα 65.000 δρχ και το μετάνοιωσα πικρά... Ουδεμία πρακτική διαφορά. Απλά έχασα ένα σεβαστό ποσό, για το τίποτα (τότε 65.000 δρχ ήταν πολλά λεφτά)

Μην κάνεις το ίδιο λάθος.

Δημήτρης

Τον βρήκα 220Ευρο και το σκέφτομαι γιατί λέω να αλλάξω σύστημα σε 2 χρόνια.

Μπα αστο. Δεν αξιζει. Μην νομιζεις οτι θα δεις και καμια τρελη διαφορα. Εκτος και αν χρειαζεσαι τους 2 πυρηνες.

ΥΓ: Κοιτα αν μπορεσεις και βρεις μτχ. Ισως τοτε να αξιζει;)

Μπα αστο. Δεν αξιζει. Μην νομιζεις οτι θα δεις και καμια τρελη διαφορα. Εκτος και αν χρειαζεσαι τους 2 πυρηνες.

ΥΓ: Κοιτα αν μπορεσεις και βρεις μτχ. Ισως τοτε να αξιζει;)

Και εγώ πιστεύω ότι εάν υπάρξει διαφορά, θα υπάρξει επειδή έχει 2 πυρήνες!Όχι καμοια τεραστια βέβαια!Πάντως εάν διαθέτεις τα λεφτά πήγαινε αγορασέ το!:D