ioma Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ της υπομονής και του να περιμένεις σαν ηλίθιος επειδή ένας μονοπωλιακός οργανισμός σε αντιμετωπίζει σαν ηλίθιο. Δεν ειναι θεμα ηλιθιοτητος.Οταν μου λενε περιμενε μεχρι τελος Νοεμβριου θα περιμενω μεχρι τελος Νοεμβριου.Αν ομως δεν διορθωθουν τα πραγματα θα αρχισω να διαμαρτυρομαι. Ο μόνος λόγος που το ανέφερα είναι για να σου αποδείξω ότι υπάρχουν και ιδιώτες με ανάγκες στο Internet. Αλλά στο δικό σου μυαλό ιδιώτες=P2P Το συντριπτικο ποσοστο ειναι ατομα τα οποια κλαιγονται που δεν μπορουν να κατεβασουν τα τραγουδακια τους και τα σπασμενα προγραμματα τους Θες απάντηση επί της ουσίας? Πώς έκαναν οι γιατροί εγχειρίσεις πριν εφευρεθεί η αποστείρωση και η αναισθησία? Χάλια και όπως μπορούσαν, με ελάχιστο ποσοστό επιτυχίας - αλλά τις έκαναν γιατί έπρεπε να τις κάνουν. Πήρες την απάντησή σου ή θες να στο ζωγραφίσω? Μονος σου απαντησες σε αυτο που ρωτησες αν δεν το καταλαβες.Παντως αμα θες στο ζωγραφιζω Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Το συντριπτικο ποσοστο ειναι ατομα τα οποια κλαιγονται που δεν μπορουν να κατεβασουν τα τραγουδακια τους και τα σπασμενα προγραμματα τους Ναι φιλε μου αυτη ειναι η δουλεια του dsl..Εσυ δλδ τι κανεις..Κοιτα σελιδες??Δεν εχεις κατεβασει ουτε 1mb??Και απο την στιγμη που εχω dsl δικαιουμαι να κανω οτι θελω και οπως το θελω..Δεν μπορει ο οποισδηποτε ουτε να μου πει τι θα κανω ....Και αν θες να μαθεις ναι κατευαζω συνεχεια... Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Δεν ειναι θεμα ηλιθιοτητος.Οταν μου λενε περιμενε μεχρι τελος Νοεμβριου θα περιμενω μεχρι τελος Νοεμβριου.Αν ομως δεν διορθωθουν τα πραγματα θα αρχισω να διαμαρτυρομαι. Ξερεις φιλε μου οτι σε μερικες περιοχες η αναβαθμιση εχει αρχισει απο τον αυγουστο...Αυτοι οι καημενοι τι να πουνε που περιμενουν 4 μηνες..Μην κοιτατε εσεις οι οτετζηδες που ειστε οκ..Ξερω και εγω εχω ατομα απο μεσα και ξερω τι γινεται..Ποσο ωραιες ταχυτητες εχετε...Γι αυτο ποτε δεν σας ενδιαφερει το τι γινεται εξω... Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cthulhu Δημ. October 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Δεν ειναι θεμα ηλιθιοτητος.Οταν μου λενε περιμενε μεχρι τελος Νοεμβριου θα περιμενω μεχρι τελος Νοεμβριου.Αν ομως δεν διορθωθουν τα πραγματα θα αρχισω να διαμαρτυρομαι Υπήρξε επίσημη ανακοίνωση για το τέλος Νοεμβρίου? Αν όχι, σου το είπαν στο πρώτο τηλέφωνο που τους πήρες, ή χρειάστηκε να πάρεις 5-6-ν φορές? Το συντριπτικο ποσοστο ειναι ατομα τα οποια κλαιγονται που δεν μπορουν να κατεβασουν τα τραγουδακια τους και τα σπασμενα προγραμματα τους Απέχεις τρία νούμερα από το να μου αποδείξεις ότι ξέρεις τι λες και δεν αερολογείς: 1) Πόσοι κατεβάζουν συνολικά (με ακρίβεια δεκάδας) 2) Πόσοι απ' αυτούς κλαίγονται 3) Πόσοι απ' αυτούς που κλαίγονται, κλαίγονται για τα Mp3 τους 4) Πόσοι απ' αυτούς που κλαίγονται, κλαίγονται για τη δουλειά τους. Φαντάζομαι πώς όλη αυτή η στατιστική έρευνα θα σου πάρει γύρω στο τρίμηνο, για να είναι πλήρης. Κι αυτό άμα έχεις ένα σωστό στατιστικό δείγμα, μια ολόκληρη ομάδα ερευνητών να τρέχουν και να συμπληρώνουν ερωτηματολόγια και μερικούς επιστήμονες να αναλύσουν τα δεδομένα. Μόνος σου αν το επιχειρήσεις, όταν θά 'χεις τελειώσει την έρευνα, θα έχουμε internet του Gbps στην Ελλάδα (που θα τρέχει με ταχύτητα 2Mbit) Εκτός κι αν άρχισες να κάνεις την έρευνα από τέλη Ιουλίου, που δεν υπήρχε ακόμα πρόβλημα, άρα εκτός από εξαιρετικές στατιστικές ικανότητες, έχεις προφανώς και την ικανότητα να διαβάζεις το μέλλον. Γιατρός-Στατιστικός-Μέντιουμ, τρία σε ένα, λούζεσαι και φεύγεις. Το πρώτο μου βιβλίο: http://www.kastaniotis.com/book/960-03-3933-3 -------------- http://gr.bestmlmtools.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ξερεις φιλε μου οτι σε μερικες περιοχες η αναβαθμιση εχει αρχισει απο τον αυγουστο...Αυτοι οι καημενοι τι να πουνε που περιμενουν 4 μηνες..Μην κοιτατε εσεις οι οτετζηδες που ειστε οκ..Ξερω και εγω εχω ατομα απο μεσα και ξερω τι γινεται..Ποσο ωραιες ταχυτητες εχετε...Γι αυτο ποτε δεν σας ενδιαφερει το τι γινεται εξω... Παιδια για σας. Εγω ο καψερος βρισκομαι σε κομβο του Χολαργου (6519ΧΧΧ) και εχω "αναβαθμιστει" απο 512 σε 1024 απο τον Αυγουστο τελειωτικα. Στην αρχη ηταν ολα καλα και ολα ωραια, κατεβαζα με 103 kb/s περιπου. Σιγα σιγα ομως αρχισα να παιρνω την κατω βολτα, με αποτελεσμα τωρα να κατεβαζω με 55 kb/s. Οταν πηρα τηλεφωνο τις βλαβες του ΟΤΕ και φυσικα μετα απο ολοκληρη Οδυσσεια μεχρι να βρω το χρυσο τηλεφωνο, ο τυπαρας (μην τον πω αλλιως) μου λεει: "Φιλαρακι μαλλον το modem εχει προβλημα γιατι κλειδωνει χαμηλα (μαλλον θελει να πει οτι μας εχουν πεταξει ολους σε ενα modem), και μεσα σε 2, 3, 4 εβδομαδες θα το φτιαξουμε". Στην απαντηση μου ομως οτι οι 2 με τις 4 εδβομαδες εχουν μεγαλη διαφορα μου λεει το θεεικο: "Πως κανεις ετσι ρε φιλε." Φυσικα μετα εγινε ολκληρη μανουρα και εν κατακλιδει μου υποσχεθηκε οτι θα το κανει το γρηγοροτερο. Η συνομιλια εγινε στις 04/10/06 και ακομα κατεβαζω με 55-60 kb/s. Καταλαβαινω οτι λογω των εθελουσιων εξοδων απο τον ΟΤΕ εχουν μεινει πολυ λιγοι και οτι προσπαθουν για το καλυτερο, αλλα εγω πληρωνω για μια 1024 και εχω μια 768 (μπορειτε να πειτε για μια 512 και μια 384 προ αναβαθμισης) και δεν ειμαι διατεθιμενος να πληρωνω κερατιατικα.Θελω να δω τωρα που θα αλλαξω πακετο απο 1024 σε 2048 με ποσο θα κατεβαζω. Οσο για αυτους που κλαιγονται, ειναι δικαιωμα τους να κλαιγονται, αν κατι παει λαθος οπως επισης ειναι δικαιωμα τους να κατεβαζουν ο,τι θελουν χωρις λογοκρισια ( ουδεις αναμαρτητος). Αν εγω πληρωνω για μια χ ταχυτητα και κατεβαζω απο παντου με χ/2, τοτε τι σχεση εχει αν ειναι νομιμο ή παρανομο το site? Απλα ειμαστε δεσμιοι του ωχ αδελφισμου που κυριαρχει στην Ελλαδα και παντα πιστευουμε οτι, ο,τι και να κανουμε δεν θα βγαλουμε ακρη. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ρε Ελλαδαρα. Υ.Γ. Συγγνωμη για τα τυχον σαρδαμ αλλα εγγραφα με μεγαλη πιεση δουλειας Υ.Γ.2 Δεν εχω τιποτα προσωπικα με κανεναν και πιστευω οτι ολοι μπορουμε να βγουμε κερδισμενοι Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Παιδια για σας. Εγω ο καψερος βρισκομαι σε κομβο του Χολαργου (6519ΧΧΧ) και εχω "αναβαθμιστει" απο 512 σε 1024 απο τον Αυγουστο τελειωτικα. Στην αρχη ηταν ολα καλα και ολα ωραια, κατεβαζα με 103 kb/s περιπου. Σιγα σιγα ομως αρχισα να παιρνω την κατω βολτα, με αποτελεσμα τωρα να κατεβαζω με 55 kb/s. Οταν πηρα τηλεφωνο τις βλαβες του ΟΤΕ και φυσικα μετα απο ολοκληρη Οδυσσεια μεχρι να βρω το χρυσο τηλεφωνο, ο τυπαρας (μην τον πω αλλιως) μου λεει: "Φιλαρακι μαλλον το modem εχει προβλημα γιατι κλειδωνει χαμηλα (μαλλον θελει να πει οτι μας εχουν πεταξει ολους σε ενα modem), και μεσα σε 2, 3, 4 εβδομαδες θα το φτιαξουμε". Στην απαντηση μου ομως οτι οι 2 με τις 4 εδβομαδες εχουν μεγαλη διαφορα μου λεει το θεεικο: "Πως κανεις ετσι ρε φιλε." Φυσικα μετα εγινε ολκληρη μανουρα και εν κατακλιδει μου υποσχεθηκε οτι θα το κανει το γρηγοροτερο. Η συνομιλια εγινε στις 04/10/06 και ακομα κατεβαζω με 55-60 kb/s. Καταλαβαινω οτι λογω των εθελουσιων εξοδων απο τον ΟΤΕ εχουν μεινει πολυ λιγοι και οτι προσπαθουν για το καλυτερο, αλλα εγω πληρωνω για μια 1024 και εχω μια 768 (μπορειτε να πειτε για μια 512 και μια 384 προ αναβαθμισης) και δεν ειμαι διατεθιμενος να πληρωνω κερατιατικα.Θελω να δω τωρα που θα αλλαξω πακετο απο 1024 σε 2048 με ποσο θα κατεβαζω. Οσο για αυτους που κλαιγονται, ειναι δικαιωμα τους να κλαιγονται, αν κατι παει λαθος οπως επισης ειναι δικαιωμα τους να κατεβαζουν ο,τι θελουν χωρις λογοκρισια ( ουδεις αναμαρτητος). Αν εγω πληρωνω για μια χ ταχυτητα και κατεβαζω απο παντου με χ/2, τοτε τι σχεση εχει αν ειναι νομιμο ή παρανομο το site? Απλα ειμαστε δεσμιοι του ωχ αδελφισμου που κυριαρχει στην Ελλαδα και παντα πιστευουμε οτι, ο,τι και να κανουμε δεν θα βγαλουμε ακρη. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ρε Ελλαδαρα. Υ.Γ. Συγγνωμη για τα τυχον σαρδαμ αλλα εγγραφα με μεγαλη πιεση δουλειας Υ.Γ.2 Δεν εχω τιποτα προσωπικα με κανεναν και πιστευω οτι ολοι μπορουμε να βγουμε κερδισμενοι Κι εγώ από Χολαργό είμαι. Χωρίς πολλά-πολλά, σε παραπέμπω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1608943#post1608943 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Υπήρξε επίσημη ανακοίνωση για το τέλος Νοεμβρίου? Αν όχι, σου το είπαν στο πρώτο τηλέφωνο που τους πήρες, ή χρειάστηκε να πάρεις 5-6-ν φορές? Δεν πηρα ουτε μια φορα τηλεφωνο γιατι απλως δεν εκανα σαν υστερικη χηρα οταν ειδα οτι ειχε πεσει η ταχυτητα.Απλα ενημερωθηκα απο αλλα μεσα. Απέχεις τρία νούμερα από το να μου αποδείξεις ότι ξέρεις τι λες και δεν αερολογείς: 1) Πόσοι κατεβάζουν συνολικά (με ακρίβεια δεκάδας) 2) Πόσοι απ' αυτούς κλαίγονται 3) Πόσοι απ' αυτούς που κλαίγονται, κλαίγονται για τα Mp3 τους 4) Πόσοι απ' αυτούς που κλαίγονται, κλαίγονται για τη δουλειά τους. Στα φορουμ τα οποια διαβαζω αυτες τις διαμαρτυριες βλεπω.Δεν μπορω να κατεβασω απο emule, δεν μπορω να κατεβασω απο torrent κλπ. Φαντάζομαι πώς όλη αυτή η στατιστική έρευνα θα σου πάρει γύρω στο τρίμηνο, για να είναι πλήρης. Κι αυτό άμα έχεις ένα σωστό στατιστικό δείγμα, μια ολόκληρη ομάδα ερευνητών να τρέχουν και να συμπληρώνουν ερωτηματολόγια και μερικούς επιστήμονες να αναλύσουν τα δεδομένα. Μόνος σου αν το επιχειρήσεις, όταν θά 'χεις τελειώσει την έρευνα, θα έχουμε internet του Gbps στην Ελλάδα (που θα τρέχει με ταχύτητα 2Mbit) Εσυ εχεις κανει καμμια στατιστικη και ξερεις οτι ολοι εχουν προβλημα ταχυτητας; Εκτός κι αν άρχισες να κάνεις την έρευνα από τέλη Ιουλίου, που δεν υπήρχε ακόμα πρόβλημα, άρα εκτός από εξαιρετικές στατιστικές ικανότητες, έχεις προφανώς και την ικανότητα να διαβάζεις το μέλλον. Δεν εχω καμμια μαντικη ικανοτητα απλως εχω μυαλο και μπορω να κρινω.Επισης οταν διαβαζω κατι το επεξεργαζομαι και δεν το καταπινω αμασητο.Βεβαια εσεις οι δημοσιογραφοι αυτο σας συμφερει να κανουμε αλλα δυστυχως για εσας υπαρχουν και καποιοι που μπορουν να κρινουν.Και θα σου εξηγησω τι εννοω γιατι απο οτι καταλαβα δεν μπορεις να με παρακολουθησεις.Η αναβαθμιση που εκανε ο ΟΤΕ σε τετοια μεγαλη κλιμακα ηταν λογικο να δημιουργησει τετοια προβληματα.Σε καποιο αλλο φορουμ υπαρχει μια δημοσκοπηση τι ταχυτητες εχουν οι χρηστες μετα την αναβαθμιση.Το αποτελεσμα βγαζει οτι 42% ειναι χειροτερο απο πριν.Και σκεφτομαι εγω γιατι οι υπολοιποι ειναι σε καλυτερη κατασταση;Μηπως ειναι Οτετζηδες οπως ενας φιλος αφησε να εννοηθει για μενα;Μηπως ολα αυτα τα μηχανηματα που μπηκαν θελουν καμμια ρυθμιση απο το μερος του ΟΤΕ και των provider;Μηπως οι ρυθμισεις αυτες χρειαζονται χρονο για να γινουν;Διοτι αμα δεν ξερεις η αναβαθμιση σε τηλεφωνικα δικτυα δεν ειναι σαν τα ψυγεια που τα βαζουμε στην πριζα και δουλευουν. Γιατρός-Στατιστικός-Μέντιουμ, τρία σε ένα, λούζεσαι και φεύγεις. Σιγουρα δεν μπορω να φτασω εσας τους δημοσιογραφους που οπως ειπαμε εισαστε πολιτικοι , δικηγοροι, μετεωρολογοι, σεισμολογοι κλπ.Ειδες δεν εβαλα μεσα το επαγγελμα ιατρος γιατι ειδα οτι το θεωρησες βρισια.Απλα δεν καταλαβα γιατι θεωρησες βρισια το επαγγελμα του δικηγορου και του πολιτικου.Ψευτες δεν ειναι συνηθως και αυτοι; Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Δεν πηρα ουτε μια φορα τηλεφωνο γιατι απλως δεν εκανα σαν υστερικη χηρα οταν ειδα οτι ειχε πεσει η ταχυτητα.Απλα ενημερωθηκα απο αλλα μεσα.QUOTE] Εμ βεβαια...Γτ να παρεις τηλ αφου εισαι μεσα στον οτε..Εσυ το ηξερες πολυ καιρο πριν οτι θα γινουν αναβαθμισεις..Ειναι αναγκη να παρεις και τηλ τον συναδελφο σου να στο πει... Και ξαναλεω οτι εχουμε το δικαιωμα να κανουμε οτι θελουμε στο ιντερνετ καθως και οι παρωχοι να δινουν την ταχυτητα που σου υποσχονται...η τουλαχιστον τωρα με τις αναβαθμισεις να ειχαμε τις προηγουμενες και οχι τις καινουργιες ονομαστικες και να εχουμε 42% κατω σε επιδοσεις...δλδ χεροτερα απο πριν.. Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Δεν πηρα ουτε μια φορα τηλεφωνο γιατι απλως δεν εκανα σαν υστερικη χηρα οταν ειδα οτι ειχε πεσει η ταχυτητα.Απλα ενημερωθηκα απο αλλα μεσα.QUOTE] Εμ βεβαια...Γτ να παρεις τηλ αφου εισαι μεσα στον οτε..Εσυ το ηξερες πολυ καιρο πριν οτι θα γινουν αναβαθμισεις..Ειναι αναγκη να παρεις και τηλ τον συναδελφο σου να στο πει... Και ξαναλεω οτι εχουμε το δικαιωμα να κανουμε οτι θελουμε στο ιντερνετ καθως και οι παρωχοι να δινουν την ταχυτητα που σου υποσχονται...η τουλαχιστον τωρα με τις αναβαθμισεις να ειχαμε τις προηγουμενες και οχι τις καινουργιες ονομαστικες και να εχουμε 42% κατω σε επιδοσεις...δλδ χεροτερα απο πριν.. Tσακαλι εισαι φιλε μου!!Με καταλαβες οτι ειμαι του ΟΤΕ. Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Παιδια, με το να μπαινει σφηνα ο ενας στον αλλο δεν βοηθάται. Ισα ισα μας αναγκαζετε να διαβαζουμε την προσωπικη σας κοντρα. Καταλαβετε και οι δυο οτι ειμαστε ανθρωποι και τα βλεπουμε ο καθενας διαφορετικα. Μην προσπαθουμε να επιβαλλουμε την αποψη μας στον αλλον. Υποτθεται οτι πρεπει να απανταμε με επιχειρηματα. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΣΧΕΤΟΙ!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!!!! Χαχαχαχα πλακα κανω.Ηρεμιστε ρεεεεεε Ολοι ξερουμε οτι υπαρχει ενα προβλημα για αλλους σημαντικο και για αλλους μηδαμινο, αναλογα ποσο το χρησιμοποιει καποιος και για πιο λογο. Η αντιδραση ομως του καθενος ειναι θεμα ξεχωριστο και δεν μπορουμε να περιμενουμε ολοι να αντιδραν σαν εμας. Υ.Γ. Μην με δειρετε ρεεεε Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ωπ sorry λαθος καταλαβα..:O Τουλαχιστον πιστευω να καταλαβες τις αποψεις μου Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ας μου λύσει κάποιος δύο απορίες που έχω... @redalert19882000: Γιατί το "γιατί" το γράφεις ως "γτ"; Όλες τις υπόλοιπες λέξεις τις γράφεις κανονικά, με αυτή γιατί ζορίζεσαι; :p @όλους: Διάλειμμα τι ώρα κάνετε; Μου τελειώνουν τα ποπ κορν.... :worry: ΑΠΟΚΥΡΗΞΗ (Disclaimer): :!: Εκφράζω καθαρά προσωπική άποψη, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υποκινούμενη από συμφέροντα. :!: Δεν ανήκω σε κανένα εκ των επαγγελμάτων που αναφέρονται στην παρούσα θεματική ενότητα. :!: Γράφω και διαβάζω στο μονοτονικό και πολυτονικό σύστημα και γνωρίζω τη χρήση των σημείων στίξης της ελληνικής γλώσσας. :!: Δεν κατεβάζω mp3s ή σπασμένα προγράμματα. :!: Επί του παρόντος δεν έχω συγκεκριμένο πρόβλημα ταχύτητας, είχα όμως στο παρελθόν το οποίο και έλυσα μέσω νομίμων διαδικασιών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ας μου λύσει κάποιος δύο απορίες που έχω... @redalert19882000: Γιατί το "γιατί" το γράφεις ως "γτ"; Όλες τις υπόλοιπες λέξεις τις γράφεις κανονικά, με αυτή γιατί ζορίζεσαι; :p Να σου πω την αληθεια απο το κινητο μου εχει μεινει...Καταλαθος πηγα να το κανω και στις πανεληνιες:p αλλα ευτιχος το καταλαβα Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Παιδια, με το να μπαινει σφηνα ο ενας στον αλλο δεν βοηθάται. Ισα ισα μας αναγκαζετε να διαβαζουμε την προσωπικη σας κοντρα. Καταλαβετε και οι δυο οτι ειμαστε ανθρωποι και τα βλεπουμε ο καθενας διαφορετικα. Μην προσπαθουμε να επιβαλλουμε την αποψη μας στον αλλον. Υποτθεται οτι πρεπει να απανταμε με επιχειρηματα. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΣΧΕΤΟΙ!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!!!! Χαχαχαχα πλακα κανω.Ηρεμιστε ρεεεεεε Ολοι ξερουμε οτι υπαρχει ενα προβλημα για αλλους σημαντικο και για αλλους μηδαμινο, αναλογα ποσο το χρησιμοποιει καποιος και για πιο λογο. Η αντιδραση ομως του καθενος ειναι θεμα ξεχωριστο και δεν μπορουμε να περιμενουμε ολοι να αντιδραν σαν εμας. Υ.Γ. Μην με δειρετε ρεεεε Δικιο εχεις το παρακανα.Εγω παντως σταματαω και χωρις πλακα αν μετα τα τελη Νοεμβριου δεν διορθωθουν τα πραγματα εγω ειμαι ο πρωτος που θα ξεσηκωθω.Επισυναπτω ενα αρχειακι για να μην νομιζετε οτι εγω κατεβαζω καλα γιαυτο και κανω τον ξυπνιο.Α η γραμμη μου ειναι 1024 Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Δικιο εχεις το παρακανα.Εγω παντως σταματαω και χωρις πλακα αν μετα τα τελη Νοεμβριου δεν διορθωθουν τα πραγματα εγω ειμαι ο πρωτος που θα ξεσηκωθω.Επισυναπτω ενα αρχειακι για να μην νομιζετε οτι εγω κατεβαζω καλα γιαυτο και κανω τον ξυπνιο.Α η γραμμη μου ειναι 1024 Φιλε μουσε τορρεντ δεν μπορεις να δεις την ταχυτητα που εχεις κανονικα..Εδω βλεπω 16sseds και κατεβαζουν 1111..Που να βρεθει η ταχυτητα..κανε ενα speedtest να δουμε... Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Φιλε μουσε τορρεντ δεν μπορεις να δεις την ταχυτητα που εχεις κανονικα..Εδω βλεπω 16sseds και κατεβαζουν 1111..Που να βρεθει η ταχυτητα..κανε ενα speedtest να δουμε... Το ξερω οτι τα torrents δεν δειχνουν σωστα αλλα ειναι ενα δειγμα οταν πριν την αναβαθμιση κατεβαζα με την ιδια ταχυτητα σε 512.Ουτε τα speedtest ειναι κατα την γνωμη μου σωστα, μετα απο δοκιμες που εχω κανει.Συνηθως την ταχυτητα μου την μετραω απο ftp.Εκει φτανω σε ωρες μη αιχμης και στα 120 αλλα συνηθως ειμαι στα 60 Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cthulhu Δημ. October 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ήδη άρχισαν να έρχονται τα πρώτα επώνυμα στοιχεία χρηστών στη διεύθυνση truebroadband@freemail.gr. Όσοι ενδιαφέρεστε σοβαρά στο να κάνουμε κάτι για να αλλάξει η άθλια κατάσταση του ADSL, στείλτε κι εσείς ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο, προκειμένου να συγκεντρώσουμε υπογραφές και να γίνει μια συνολική και επώνυμη διαμαρτυρία στην επιτροπή τηλεπικοινωνιών, όλες τις καταναλωτικές οργανώσεις, στον ΟΤΕ και όλους τους παρόχους. Ακολουθήστε το παράδειγμα των ομοιοπαθών σας που είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν δράση για να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν (και πληρώνουμε) truebroadband@freemail.gr Το πρώτο μου βιβλίο: http://www.kastaniotis.com/book/960-03-3933-3 -------------- http://gr.bestmlmtools.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Ρε ioma αφού κατεβάζεις κι εσύ torrents γιατί τα έχεις βάλει με αυτούς που κατεβάζουν και μας πρίζεις τα συκώτια σε τόσα posts? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Ρε ioma αφού κατεβάζεις κι εσύ torrents γιατί τα έχεις βάλει με αυτούς που κατεβάζουν και μας πρίζεις τα συκώτια σε τόσα posts? Δεν εγραψα πουθενα οτι δεν κατεβαζω.Απλως εγραψα οτι δεν διαμαρτυρομαι οταν κατεβαζω με μικρες ταχυτητες και απλως κανω υπομονη μεχρι τελους Νοεμβριου που εχουν πει οτι θα αρχισουν να φτιαχνουν τα πραγματα Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Δεν εγραψα πουθενα οτι δεν κατεβαζω.Απλως εγραψα οτι δεν διαμαρτυρομαι οταν κατεβαζω με μικρες ταχυτητες και απλως κανω υπομονη μεχρι τελους Νοεμβριου που εχουν πει οτι θα αρχισουν να φτιαχνουν τα πραγματα Ναι αλλα εσύ τονίζεις οτι θέλουμε γρήγορες ταχύτητες για να κατεβάζουμε σπασμένα προγράμματα και τραγούδια. Ε,ναι τί άλλο να τη θέλουμε την γρήγορη ταχύτητα? Εσύ δηλαδή τι κατεβάζεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Μισό να φτιάξω τα ποπ κορν!! (αλήθεια, ακόμα δε βαρεθήκατε τη φαγομάρα???) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Αρχισαν τα οργανα, σηκω απ'τη θεση σου................ Ρε! Ειπαμε οτι ο,τι κατεβαζει ο αλλος και απο οπου το κατεβαζει ειναι δικαιωμα του και οχι λογος για σχολιασμο. Ας επικεντρωθουμε στο θεμα μας Τρεμε mod. σου πριονιζω τη θεση :) Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Αρχισαν τα οργανα, σηκω απ'τη θεση σου................ ................χόρεψε ζεϊμπέκικο, λύκνισε τη μέ-ση-σου!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 pappoulis ειδες τελικα καμια διαφορα στην γραμμή σου? Εγω ακομα τους κυνηγαω και φυσικα κουνηθηκαν απο την θεση τους οταν ανεφερα, ινστιτουτο καταναλωτων, περιοδικα και κατι τετοια. Τωρα θα μου πεις " Ρε ψηλε ηταν αναγκαια η απειλη?" Και απαντω: " Τι να τους πω στις 06:45 που με πηραν τηλεφωνο τα κορακια." και λιγα ειπα μου φαινεται. Anyway ελπιζω να δω καποια διαφορα σε λιγες μερες Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 (Διάβασες στο link που παρέθεσα το παραμυθάκι μου?) Διαφορά, φυσικά και είδα. Η γραμμή συγχρονίζει πια στα 256/2048 (κι όλα αυτά μέχρι τα Χριστούγεννα γιατί μετά εκτιμώ ότι θα την κόψω για να κάνω αίτηση για κουτί, οπότε θα ξανα-αρχίσουν τα όργανα). Συγκεκριμένα χτες, έκανα επανεκκίνηση (μετά από πάρα πολυ καιρό) υπολογιστή και router και συγχρόνισε στην προαναφερθείσα ταχύτητα. Έγινε στο καπάκι και μια ψιλοδιακοπή (έπεσε ο γενικός στο σπίτι), ξανασυγχρόνισε στα 2 μέγκα. Συνυπολογίζοντας επίσης ότι οι ταχύτητα του download είναι 200+ kb/sec, θεωρώ ότι επί του παρόντος είμαι "καλά"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts