pan40 Δημοσιεύτηκε October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 20, 2006 Θα ήθελα να σας ρωτήσω αρχικά πως μπορώ να βάλω στο site μου chat. Επίσης αν κάποιος γνωρίζει κάποιο λινκ που να μπορείς να βρεις δωρεάν chat. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Θα ήθελα να σας ρωτήσω αρχικά πως μπορώ να βάλω στο site μου chat. Επίσης αν κάποιος γνωρίζει κάποιο λινκ που να μπορείς να βρεις δωρεάν chat. Σας ευχαριστώ Καλησπέρα... Πολύ καλό και με ωραία εμφάνση είναι το Flashchat :) http://www.google.gr/search?hl=el&q=flashchat&meta= Σε μερικά link υπάρχουν και screenshots...ρίξε μια ματιά να δείς αν σου κάνει (ωπ!!!χρειάζεται κλειδαρά...παράβλεψη:O ) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan40 Δημ. October 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Σε ευχαριστώ φίλε μου για τη βοήθειά σου. Θα το ψάξω και ίσως βρω κάτι κοντά σε αυτό που ψάχνω. Πάνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Σε ευχαριστώ φίλε μου για τη βοήθειά σου. Θα το ψάξω και ίσως βρω κάτι κοντά σε αυτό που ψάχνω. Πάνος Για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε πάλι...:) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts