Aeikinitos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Sorry και από εμένα. Δούλευα μέχρι τις 8.30 (δεν έλεγαν να φύγουν από το μαγαζί!!!!!!!!!) και μετά πέρασαν κάτι φιλαράκια και με πήγαν (κυριολεκτικά με το ζόρι) στο SAW. (Είχαν ήδη κλείσει τα εισητήρια!) Καμία photo παίζει;; Τουλάχιστον το Saw άξιζε; Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Τουλάχιστον το Saw άξιζε; Not so much... "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Not so much... Αδικαιολόγητος τότε :D :lol: Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Εμένα πάντως μου έμεινε η Monopoly Tycoon! Πραγματικό ενθύμιο! Μόνο 5€ έκανε! Αν δεν ήταν κι ο Mbokota να έβλεπε τέτοια παιχνίδια... Πολύ καλά περάσαμε. Ήσυχα, απλά, σύντομα και περιεκτικότατα. Όσο για την φωτό είχα βάλει πλαφόν: Κάτω από 5 άτομα δεν θα έβγαζα. Δε με διαψεύσατε! Πάλι καλά που ο rallistas, o rallyman κι ο Mbokota ήταν παρόντες! Δε βαριέστε; Meeting γίνεται όχι με 4 αλλά και με 2 άτομα ή και με 1! Όρεξη να υπάρχει και βαφτίζεις εσύ ότι θες meeting. Το επίσημο για πότε το έχετε σκοπό; Συμφωνω γι'αυτο με τα ατομα.Παντως κι εμενα μου εμειναν τα ακουστικα!Ηταν shopping meeting τελικα! ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Συμφωνω γι'αυτο με τα ατομα.Παντως κι εμενα μου εμειναν τα ακουστικα!Ηταν shopping meeting τελικα! Καλή η ποιότητα τους;:D :D :D :D Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Απο ενταση σκιζουν οπως κι απο εργονομια!Λιγο μπασο το ηθελα ακομα παντως.Δεν πειραζει ομως!Στο επομενο meeting θα παρω τα πιο ακριβα!:lol: :p ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Not so much... Αυτό να το δεί κάποιος.:shifty: Πάντως εγώ αγόρασα το Cluedo Fatal Illusion για PC μόνο 5 ευρώ. Δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό. Απλά περνάς την ώρα σου. Όλοι κάτι πήραμε. :p Και θα συμφωνήσω ότι κάθετι μπορεί κανείς να το ονομάσει meeting. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Αυτό να το δεί κάποιος.:shifty: Πάντως εγώ αγόρασα το Cluedo Fatal Illusion για PC μόνο 5 ευρώ. Δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό. Απλά περνάς την ώρα σου. Όλοι κάτι πήραμε. :p Και θα συμφωνήσω ότι κάθετι μπορεί κανείς να το ονομάσει meeting. Κι εγώ πάντως δεν μπορώ να πω ότι η Monopoly ήταν συναρπαστική αλλά για να σκοτώνεις την ώρα σου ή για να χαλαρώσεις λιγάκι είναι ότι πρέπει. Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts