FREAK_OF_NATURE Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 κανενας απο τους δυο.. ωστοσο φωνητικα και εμφανισιακα προτιμω τον "σακηηηηηηηη" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Κάποιος ψήφισε Κωστα Μαρτακη :rocket: :hunter: :knife: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 ολα επιτρεπονται αλλα το χιουμορ και η πλακα σε τετοια ρηχα θεματα ειναι απαραιτητο!;) δε νομιζω να θιγω ή να ενοχλω καποιον!:) Εγώ προσωπικά δεν ενοχλήθηκα, απλά αναρωτήθηκα. Μην περιμένετε αυτός που ψήφισε Σκαρτάκη να το πει. Δύο σελίδες πλέκαμε το εγκώμιο του Ρουβά και 6 σελίδες που κλειδώθηκαν (που λέγαμε για τον Σκαρτάκη)... Θα φοβάται και να μιλήσει! Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Κάποιος ψήφισε Κωστα Μαρτακη :rocket: :hunter: :knife: O Μαρτάκης είναι! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_16 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Ο ρουβας ρε παιδια!Τι συγκριση να γινει????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 O Μαρτάκης είναι! :lol: :lol: :lol: Μπα... αυτός δεν θα ξέρει τι είναι υπολογιστής... Ο Ψινάκης θα τον ψήφισε :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 O Μαρτάκης είναι! :lol: :lol: :lol: Μάλλον.:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Μπα... αυτός δεν θα ξέρει τι είναι υπολογιστής... Ο Ψινάκης θα τον ψήφισε :p Ο Ψινάκης του "πάταγε" τα πλήκτρα! :lol: :lol: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 ποιος ψηφισε μαρτακη ρε!!!:chair: να μας πει το γιατι... ας μας αιτιολογησει την ψηφο του!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 ποιος ψηφισε μαρτακη ρε!!!:chair: να μας πει το γιατι... ας μας αιτιολογησει την ψηφο του!:p Είναι βουβή η ψήφος, σαν τον Μαρτάκη! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Είναι βουβή η ψήφος, σαν τον Μαρτάκη! :lol: ...κλωνοποιήθηκε:blink: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Eγω βρε ψήφισα Μαρτάκη!! Θέλετε τίποτα? :whip: Ορίστε, θα μου κάνετε και παρατήρηση για το γουστο μου! :lol: Λοιπον, εμένα ο Σάκης μ' αρέσει. Χωρις πλάκα τώρα. Στον τομέα του ειναι πολυ καλός, έχει πει ωραία τραγουδάκια (αυτος δεν εχει πει το "ξανα να σ' ερωτευομουνα? ή θα γινω πάλι ρεζίλι?:p ), είναι συμπαθητικη φάτσα, χορεύει ωραία, δεν προκαλεί, δεν ειναι καλαμοκαβαλημένος και για ποπ τραγουδιστή τον βρισκω παραπάνω απο μια χαρά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Βρέθηκε ποιος ψήφισε Μαρτάκη! Το γατουλίνι της garfield, μιλάνε την ίδια γλώσσα (κοιμούνται!) :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 GRKIWI, είναι γνωστή η λατρεία μου για τον Μαρτάκη :p Μην εμπλεκεις τη γάτα μου σ' αυτο.:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 σα πολυ αξια δε δινουμε και στους 2? και ειδικα στην Μαρτακη ? Ουστ απο δω να παει να χαθει η ψευδη Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 σα πολυ αξια δε δινουμε και στους 2? και ειδικα στην Μαρτακη ? Ουστ απο δω να παει να χαθει η ψευδη ψευδίζει??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: πάντος ανάμεσα σε αυτούς του 2 εννοείται Ρουβάς. τουλάχιστον έχει παρουσιάσει περισσότερα από τον Μαρτάκη και άξια θεωρείται σταρ όχι ο άλλος που νομίζει ότι είναι κάποιος ενώ πετάχτηκε σαν την τσου****:mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Και οι δύο είναι αξιολύπητοι με τον Μαρτάκη να είναι σε πιο δεινή θέση! Τι ψωνάρες που είναι... Και πες ο Ρουβάς έχει κι ένα υπόβαθρο αρκετών χρόνων στη μουσική! Ο Μαρτάκης που δεν τον ήξεραν ούτε οι μύγες πριν λίγους μήνες, τι μου το παίζει τώρα αφ'υψηλού; Μόλις τον βαρεθεί ο Ψινάκης θα σου πω εγώ τι θα γίνει! Ο Ρουβάς το ίδιο έπαθε να μου πεις, αλλά είχε ήδη εξελιχθεί αρκετά πριν τον τζάσει ο Ψινάκης... Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 pantos paidia o roubas ehei vgalei oraia tragoudakia (toulahiston kalitera apo tin aklomoira) kai genika ehei to diko tou fanatiko koino edo kai arketa hronia asheta me to an mas aresei i ohi se antithesi me ton martaki. pantos einai adiki i sigkrisi den nomizete? (koita pou katantisa na milao gia ton rouba kai ton martaki ama arhizo na diavazo kai pink woman klafte me :lol: :lol: :lol: ) Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 οντως ο ρουβας εχει καποια τραγουδια που μετρανε,προσωπικα εμενα μου αρεσει ενα κοματι ποσο θελω να ξερες και το με ποιο δικαιωμα,φοβερα και τα 2. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 οντως ο ρουβας εχει καποια τραγουδια που μετρανε,προσωπικα εμενα μου αρεσει ενα κοματι ποσο θελω να ξερες και το με ποιο δικαιωμα,φοβερα και τα 2. Εξαίρετο και το "θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά για να φας..." :ρ :ρ :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Εξαίρετο και το "θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά για να φας..." :ρ :ρ :ρ καθαρο αριστουργημα!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 καθαρο αριστουργημα!:p Γιατί το 1 9 9 2 ... :drool: :chair: :whip: :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Ξεκολληστε ρε 'σεις...μην ειστε κακοι!:p Αν ειναι να αναφερετε ομορφα κομματια του Ρουβα τοτε πρεπει να ξεκινησουμε απο το μοναδικο: "Θέλω να με έχεις και γκόμενο και γιο... Σύμπλεγμα οιδιπόδειο!" Oχι δηλαδη... διαβαστε στιχο!!!! "Αγαπώ να με πηγαίνεις θέατρο και σινεμά Αγαπώ να με κοιμίζεις κάθε νύχτα αγκαλιά Αγαπώ να με ταΐζεις να με πλένεις σα μωρό Αγαπώ να μ' ερεθίζεις με τον τρόπο το γνωστό Θέλω να με έχεις και γκόμενο και γιο Σύμπλεγμα οιδιπόδειο Αγαπώ να με πηγαίνεις θέατρο και σινεμά Αγαπώ να μου στεγνώνεις με πιστολάκι τα μαλλιά Αγαπώ να με νταντεύεις όταν με πονάν οι αμυγδαλές Αγαπώ να μου κάνεις ότι μου 'κανες και χθες Τραγουδι με νοημα ετσι;;) Και μην ξεχναμε: Sτιχοι-Μουσικη------>Νικος Καρβελας Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 ο καρβελας δεν ειχε γραψει και το γνωστο "μαρεσουν οι γυναικες με μεγαλα στη8η?? ο απολυτος ελληνας στιχουργος....:X Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Αν και κανένας δεν είναι του γούστου μου, Ρουβάς γιατί 1) Έχει κερδίσει βραβείο στο Φεστιβάλ Θεσαλλονίκης (1991) 2) Έχει φωνή (ο άλλος είναι άφωνος) 3) Έχει διάρκεια. Σε 15 χρονια ξανασυζητάμε για το Μαρτάκι Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts