AnGeo_7 Δημοσιεύτηκε October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 14, 2006 Παδιά Χαίρεται! Λοιπόν επειδή θα πάρω ipod σε λίγες μέρες είπα να κατεβάσω το iTunes για να αρχίσω να το συνηθίζω, αμ δε! μου φαίνεται αρκετά δυσχρηστο συν του ότι θέλω να μου κατεβάζει απτο νετ foto albums και οτι γενικά μπορεί (π.χ. lyrics) ή να μου φτιάχνει τίτλους και ονόματα καλλιτεχνλων κι αυτά απτο νετ γιατί τα χω ψιλοχάλια... αλλά δε ξέρω πως -και αν- γίνεται.. Οποιος έχει όρεξη... Α..! Επίσης έχω την τελευταία έκδοση... και επέλεξα κάπου να μου μετατρέψει το περιβάλλον σε miniStore και τώρα παντου μου λέει buy this/buy that.. ίσως αυτό να φταίει που δε μπορώ να κάνω τπτ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:) Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. October 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 κανένας δε ξέρει ρε παιδια?!:O Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Καταρχάς, όσο πιο ξεκάθαρα γράψεις τί ζητάς τόσο πιο γρήγορα θα πάρεις απάντηση. Δεύτερον, στο μενού advanced υπάρχουν οι επιλογές get cd track names & get album artwork. Από info βρίσκει περίπου τα πάντα, από artwork όχι σπουδαία πράγματα. Για στίχους δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω αν το κάνει. Το mini-store μπορείς να το κρύψεις από την επιλογή hide mini-store στο μενού view. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Ολα θελουν υπομονη! Και εγω δεν το πολυγουσταρω σαν προγραμμα, αλλα μπροστα στο γεγονος να παρω το Ipod, θα το υποστω! Το περιμενω απο στιγμη σε στιγμη απο UK! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Εγώ πιστεύω ότι το iTunes είναι πραγματικά καταπληκτικό πρόγραμμα,αρκεί να βρεις το "κουμπί" του. Όσον αφορά τις ερωτήσεις σου:Aν τα τραγούδια που κάνεις Import είναι σε cd με την επιλογή Get Cd Track Names,δεν θα έχεις πρόβλημα.Αν τώρα δεν είναι σε cd,και είναι mp3 που έχεις κατεβάσει εσύ,δυστυχώς,τις όποιες πληροφορίες σ'ενδιαφέρουν για το κάθε τραγούδι θα πρέπει να τις βάλεις εσύ κάνοντας δεξί κλικ πάνω στο τραγούδι και Get Info.Εκεί θα διαμορφώνεις τα ID3 Tags σου. Όσον αφορά το Artwork,αν δεν έχεις ενεργό λογαριασμό στο iTunes,δεν μπορείς να το παίρνεις αυτόματα από εκεί.Υπάρχουν όμως software,συνεργαζόμενα με το iTunes,όπως το iTunes Art Importer το οποίο,αν έχεις σωστές τις πληροφορίες στα Tags-και συγκεκριμένα το όνομα του άλμπουμ και του καλλιτέχνη-σου βρίσκει και σου κάνει αυτόματα download στο iTunes την photo. Τέλος για lyrics,απ'όσο ξέρω,δεν μπορείς μέσω του ίδιου του iTunes να τα περάσεις αυτόματα.Πάλι,όμως,υπάρχει το EvilLyrics,το οποίο αν έχεις στα Tags σωστά γραμμένη την ονομασία του track και του artist,θα σου κατεβάσει από την database του τα lyrics,δευτερόλεπτα αφού αρχίσει να παίζει το τραγούδι.Αφού γίνει αυτό,μπορείς να κάνεις copy το κείμενο και paste με δεξί κλικ πάνω στο τραγούδι->Get Info,στην καρτέλα Lyrics. Oυφ :hypno: Αυτά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts