beagle Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Μπορει να κοστιζει 50 ευρωπουλα η γνησια βαση της ΕΤΕΝ αλλα αξιζει τα λεφτα της...πιστεψε με;) Το γνωρίζω αυτό αλλά μου ήπιανε το αίμα με την αγορά του κινητού και έχω μείνει ταπί και ψύχραιμος.. :lol: Τεσπα, θα περιμένω να μαζέψω λεφτά και θα την πάρω αν είναι.. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Λοιπόν σε Αγγλική ROM, πας στα Text Messages και μετά από κάτω δεξιά Menu -> Tools -> Options - > * Text Messages -> και επιλέγεις Request delivery notifications. Το βρήκα, ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Το γνωρίζω αυτό αλλά μου ήπιανε το αίμα με την αγορά του κινητού και έχω μείνει ταπί και ψύχραιμος.. :lol: Τεσπα, θα περιμένω να μαζέψω λεφτά και θα την πάρω αν είναι.. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.. Πες τους οτι εισαι φιλος μας και θα σου κανουνε καλυτερη τιμη:lol: :lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Πες τους οτι εισαι φιλος μας και θα σου κανουνε καλυτερη τιμη:lol: :lol: :D Πες στο αυτί του πωλητή οτι είσαι στη στοά και κλείστου και το μάτι. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dualcore Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Το γνωρίζω αυτό αλλά μου ήπιανε το αίμα με την αγορά του κινητού και έχω μείνει ταπί και ψύχραιμος.. :lol: Τεσπα, θα περιμένω να μαζέψω λεφτά και θα την πάρω αν είναι.. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.. Εγώ μόλις πήρα τον φορτιστή αυτοκινήτου της motorola για το RAZR. Εχει έξοδο mini-USB και φορτίζει το Χ500 τέλεια. Να προσθέσω οτι κάνει 10 ευρώ στο media-markt στο Μαρούσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Εγώ μόλις πήρα τον φορτιστή αυτοκινήτου της motorola για το RAZR. Εχει έξοδο mini-USB και φορτίζει το Χ500 τέλεια. Να προσθέσω οτι κάνει 10 ευρώ στο media-markt στο Μαρούσι Έτσι εξηγείται γιατί δεν έχει το πλαίσιο αυτόν τον φορτιστή! :lol: Ευχαριστώ dualcore.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Πες στο αυτί του πωλητή οτι είσαι στη στοά και κλείστου και το μάτι. :p Nai re, tha tou deiksei k to daxtilidi me tous 2 diavites k tha katalavei! H to mentagion me to simvolo enos ek ton 4 protarxikon "stoixeion" toy simpantos. Toy NEROY!!!!! :lol: :lol: :lol: :p :p :p :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Εγώ μόλις πήρα τον φορτιστή αυτοκινήτου της motorola για το RAZR. Εχει έξοδο mini-USB και φορτίζει το Χ500 τέλεια. Να προσθέσω οτι κάνει 10 ευρώ στο media-markt στο Μαρούσι kai ego tis motorola pira me mini usb 8 euro apo tin vodaphone .Kapios eipe omos merikes selides prin oti o fortistis tis motorola einai ligotera mA kai den fortizzei kanonika to x500 .den to exo dokimasei akoma giati perimeno na moy er8ei h vasi aytokinitoy. :O :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Για φτωχους πλην τιμιους ΕΤΕΝαδες: Βαση αυτοκινητου: http://cgi.ebay.com/NEW-WINDSHIELD-CAR-MOUNT-HOLDER-for-PDA-PHONE-iPOD-GPS_W0QQitemZ250085494018QQihZ015QQcategoryZ75447QQrdZ1QQcmdZViewItem Φορτιστης αυτοκινητου: http://cgi.ebay.com/Car-Auto-Charger-Cable-for-ETEN-E-TEN-Glofiish-X500_W0QQitemZ250085754415QQihZ015QQcategoryZ133244QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Σετ: http://cgi.ebay.com/Car-Charger-Holder-Kit-for-ETEN-E-TEN-Glofiish-X500_W0QQitemZ280082561919QQihZ018QQcategoryZ58543QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Πιο φθηνα; δεν βγαινω αλλο μανα μου!:grin: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Μολις εκανα κανονικα update το Satelite Date Update. Μαλον ειχε καποιο κολημα ο server. Επειδη αρχιζω και αισθανομαι πολυ χαζος, στο expire date μου γραφει: 1602-09-01 21:00. Αυτο σε ποια ημερομηνια αντιστοιχει ? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kondi Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Δώσε εντολή μέσα από το activesync στο PC γιά τη μεταφορά του αρχείου και φρόντισε να κρατάς ξύπνιο το PDA με ένα κλικ σε κάποιο ελεύθερο σημείο του today κάθε τόσο και όλα θα πάνε καλά. :rolleyes: pano mou ipes na doso entolh ,sto pc,alla i entolh pos dinete ?den ta pao kala me ths entoles ypalhlos ime sorry:( ligo pio analitika an mporis. k to ezdial 2.01 otan to egatestisa ,mono mia shmea mou vgazi ellinikh tipota allo, ine k tsekarismeno mesa sto menou ,pos energopioynte ta ypolipa tria parathira sthn pano plevra pou dixni to site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Τρίτη πληρώνομαι και πάω να το πάρω! 2 απορίες... Θα πάρω την ελληνική version του πλαισίου λόγω δόσεων, η ελληνική rom που έχει έχει αγγλική γλώσσα? Έχει sms 160 χαρακτήρων με ελληνικά από τη μάνα του? Αν όχι μπορώ να βάλω την ENU rom??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Δώσε εντολή μέσα από το activesync στο PC γιά τη μεταφορά του αρχείου και φρόντισε να κρατάς ξύπνιο το PDA με ένα κλικ σε κάποιο ελεύθερο σημείο του today κάθε τόσο και όλα θα πάνε καλά. :rolleyes: pano mou ipes na doso entolh ,sto pc,alla i entolh pos dinete ?den ta pao kala me ths entoles ypalhlos ime sorry:( ligo pio analitika an mporis. k to ezdial 2.01 otan to egatestisa ,mono mia shmea mou vgazi ellinikh tipota allo, ine k tsekarismeno mesa sto menou ,pos energopioynte ta ypolipa tria parathira sthn pano plevra pou dixni to site? Ανοιξε απο το activesync στο PC σου την εξερεύνηση και βρες το φάκελο του PDA που θέλεις να μεταφέρεις το αρχείο. Πάρε το αρχείο από το PC σου με αριστερό κλίκ πατημένο και ρίξτο μέσα να γίνει η αντιγραφή. Στο EZdial ανάλογα με το αριθμητικό κουμπί που πατάς σου ανοίγουν οι αντίστοιχες στο γράμμα επαφές. Παίξε δεξιά αριστερά με το κάτω κεντρικό κουμπί. Επίσης πατώντας το επάνω μέρος από το κεντρικό κάτω κουμπί στο ΕΤΕΝ σου θα σου ανοίξει παράθυρο να αντιστοιχίσεις επαφές με φωτογραφία (αν υπάρχει). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Τρίτη πληρώνομαι και πάω να το πάρω! 2 απορίες... Θα πάρω την ελληνική version του πλαισίου λόγω δόσεων, η ελληνική rom που έχει έχει αγγλική γλώσσα? Έχει sms 160 χαρακτήρων με ελληνικά από τη μάνα του? Αν όχι μπορώ να βάλω την ENU rom??? Καλημέρα υποψήφιε αγοραστή! ;) Λοιπόν.. Η rom που έχει το πλαίσιο είναι ελληνική οπότε θα σου εμφανίζονται όλα στα ελληνικά. Αν βέβαια θέλεις, μπορείς να την αλλάξεις και να βάλεις αγγλική. Sms 160 χαρακτήρων δεν έχει από τη μάνα του αλλά βάζοντας ένα άλλο πληκτρολόγιο όπως το hikeyboard είσαι καλυμένος ;) (αν και δεν έχει Τ9 ελληνικό). Καλές αγορές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Να ρωτήσω κάτι, είναι λογικό να γρατσουνιέται τόσο εύκολα και τόσο πολύ το screen protector? Αν δηλαδή δεν το είχα βάλει, θα γρατσουνιόταν η οθόνη?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Να ρωτήσω κάτι, είναι λογικό να γρατσουνιέται τόσο εύκολα και τόσο πολύ το screen protector? Αν δηλαδή δεν το είχα βάλει, θα γρατσουνιόταν η οθόνη?? :worry: Το δικό του είναι μάπα. Η οθόνη του δεν το παθαίνει εύκολα. Πάρε ένα brando και δεν θα γρατζουνιστεί ποτέ. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Το δικό του είναι μάπα. Η οθόνη του δεν το παθαίνει εύκολα. Πάρε ένα brando και δεν θα γρατζουνιστεί ποτέ. :cool: Όμορφα.. Που μπορώ να βρω? Σε ποιο μαγαζί εννοώ, μέσω internet ξέρω και αποφεύγω (μη εμπιστοσύνη σε συναλλαγές μέσω internet).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Όμορφα.. Που μπορώ να βρω? Σε ποιο μαγαζί εννοώ, μέσω internet ξέρω και αποφεύγω (μη εμπιστοσύνη σε συναλλαγές μέσω internet).. Δεν ξέρω, ψωνίζω (και όχι μόνο) σχεδόν αποκλειστικά μέσω internet. :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Όμορφα.. Που μπορώ να βρω? Σε ποιο μαγαζί εννοώ, μέσω internet ξέρω και αποφεύγω (μη εμπιστοσύνη σε συναλλαγές μέσω internet).. Pare to brando me 16 evropoulakia antikatavoli apo to aksiolatrefto, pankalo, glikouliko, eksipiretikotato k pano apola pamfthino play247!!!! (Tora boro na gino MOD parakalo???? E???) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Pare to brando me 16 evropoulakia antikatavoli apo to aksiolatrefto, pankalo, glikouliko, eksipiretikotato k pano apola pamfthino play247!!!! (Tora boro na gino MOD parakalo???? E???) Εγώ που το πήρα 7 euro από την μαμά μέσω internet δεν γίνομαι mod με τίποτα ε ? :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 (16-7=9) 9 xronia ban tha fas! Thes na gineis k mod. Pou na sou stegnosei i othoni an ksanaipopeseis se tetoio olisthima! xaxaxa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 (16-7=9) 9 xronia ban tha fas! Thes na gineis k mod. Pou na sou stegnosei i othoni an ksanaipopeseis se tetoio olisthima! xaxaxa Ουτε επί πληρωμή δεν το κάνω αυτό (εκτός αν είναι μεγάλο το νούμερο :lol: ) αλλά πάλι μετά θα γίνω ban από mod. Δε λέει. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 καλημέρα το TMC στο destinator για το υπέροχο μηχανάκι μας πως ενεργοποιείται, προφανώς πρέπει να θέλει καποιο επιπρόσθετο εξάρτημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 καλημέρα το TMC στο destinator για το υπέροχο μηχανάκι μας πως ενεργοποιείται, προφανώς πρέπει να θέλει καποιο επιπρόσθετο εξάρτημα; Δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα η υπηρεσία, άρα δεν έχεις κέρδος, ξέχνα το. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 μαλιστα -1000000000 που δεν έχει υποστήριξη... ωράιο avatar Πανο νοκια 6680 μεσα στη τεχνολογία φίλε μου δεν είναι σαν το δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts