hab Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Άλλαξε εταιρεία! :p :lol: :lol: :lol: :lol: Σωστός, εγώ άλλαξα σε tim και σταμάτησα να το βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Η εφαρμογή mini opera δουλέυει στο x500 την έχει βάλει κάποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Να ρωτήσω για όποιον ξέρει: Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το Vodafone SimUI και το μήνυμα της Vodafone "How are you" που εμφανίζονται κάθε φορά που ανοίγω το τηλέφωνο (δηλαδή κάθε φορά που ενεργοποιείται η sim μου)? Ανοιξε file explorer windows\startup(εκκινηση) εκει αν βρεις οποιοδηποτε αρχειο που γραφει vodafon καντο delete. Αν δεν υπαρχει τετοιο αρχειο θα σου ελεγα να το αφησεις οπως ειναι. Και σε περιπτωση που δεν θελεις να το διαγραψεις μπορεις να το κανεις αποκοπη και να το μεταφερεις σε αλλο φακελο. Μετα κανε ενα restart και δες τι γινεται. Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Ανοιξε file explorer windows\startup(εκκινηση) εκει αν βρεις οποιοδηποτε αρχειο που γραφει vodafon καντο delete. Αν δεν υπαρχει τετοιο αρχειο θα σου ελεγα να το αφησεις οπως ειναι. Και σε περιπτωση που δεν θελεις να το διαγραψεις μπορεις να το κανεις αποκοπη και να το μεταφερεις σε αλλο φακελο. Μετα κανε ενα restart και δες τι γινεται. Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Να ρωτήσω για όποιον ξέρει: Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το Vodafone SimUI και το μήνυμα της Vodafone "How are you" που εμφανίζονται κάθε φορά που ανοίγω το τηλέφωνο (δηλαδή κάθε φορά που ενεργοποιείται η sim μου)? "How r u" soy leei esena? Emena proi proi me tin tsibla sto mati pou to anoigo mou fainetai oti grafei "Ti thes esi pali re m@l@k@?" Kai meta moy vgazei mia lista me tropous na aftoktoniso h kati tetoio. Anyway, prepei kati na ginei me afto to thema... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Χρόνια πολλά, σε όλους και καλή σαρακοστή:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_lydakis Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Xronia polla ke apo mena. Exo dio erotiseis. 1.Exontas egatastisei ton Core Player , otan epilekso ena video auto anigei me WMedia Player. Kamia idea pos na kano default player ton Core i akoma kalitera na apegatastiso ton WMedia player 2.Xrisimopio to iLauncher gia epifaneia ergasias.Thelo na vro tis sintomeuseis pou odigoun stin lista me tis anapantites , iserxomenes ke ekserxomenes etsi oste na min exo ke to quick link na trexei. Euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KingDom19 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Update apo 291 se 354. Allagh pros to kalhtero o hxos otna mhlaw sto thlefono. No problem me ta sms. doulebei to GPRS me TIM kai poly grigoro destinator! A! kserei kapoios an 8a dosoun tsampa ta WM6 giati kati tetoio akousa kai pote?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_lydakis Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Exo alli mia erotisi. Exo valei to Hikey Board ,alla stis gloses mesa den iparxei i epilogi SMS gia na ftiakso to provlima me ta minimata....Any ideas? Euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Exo alli mia erotisi. Exo valei to Hikey Board ,alla stis gloses mesa den iparxei i epilogi SMS gia na ftiakso to provlima me ta minimata....Any ideas? Euxaristo Το έχω ξαναποστάρει σε προηγούμενες σελίδες αλλά άλλη μια φορά για κάποια καινούρια παιδιά δεν πειράζει.:) SMS.lang Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Να ρωτήσω κάτι μιας και ρωτάνε πάλι όλοι.. :) Έχω το papago 7 εγκατεστημένο, μπορώ να βάλω και το destinator ή υπάρχει πρόβλημα να βρίσκονονται και τα 2 μαζι? Υποθέτω πως δε θα υπάρχει, απλά θέλω να είμαι σίγουρος.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_lydakis Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Το έχω ξαναποστάρει σε προηγούμενες σελίδες αλλά άλλη μια φορά για κάποια καινούρια παιδιά δεν πειράζει.:) SMS.lang thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperRok Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή σε όλους σας. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Χ500.Οταν βάζω την κάρτα SIM στην συσκευή περιμένοντας να πληκτρολογήσω το PIN μου βγάζει μήνυμα :"Αγνωστη κατασταση sim" και ως εκ τούτου δεν έχω τηλέφωνο.Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει ή αν υπάρχει κάποιο patch που διορθώνει το παραπάνω πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Serious CAR CARE for CAR CRAZY PEOPLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 :secret: Να ρωτήσω κάτι μιας και ρωτάνε πάλι όλοι.. :) Έχω το papago 7 εγκατεστημένο, μπορώ να βάλω και το destinator ή υπάρχει πρόβλημα να βρίσκονονται και τα 2 μαζι? Υποθέτω πως δε θα υπάρχει, απλά θέλω να είμαι σίγουρος.. :) Εγω ειχα το Destinator PN και το Papago σε ενα Qtek S100 χωρις προβλημα. *****ed χωρις την υποστηριξη της NGI (μην το μαθει ομως ο panosha):secret: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 thanks tas.. Και κάτι άλλο.. Μπαταρία μεγαλύτερη από 1530 mAh μπορούμε να βρούμε πουθενά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kingherc Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Λοιπόν, voila η λύση μου για να disable Sim Toolkit SimUI (π.χ. τα ενοχλητικά μηνύματα της Vodafone "How are you?" και το ενοχλητικό μενού της vodafone): Ανοίγουμε με κάποιο πρόγραμμα Registry Editor το registry. Βρίσκουμε τον εξής φάκελο/key: HKEY_CLASSES_ROOT\SimToolkit.UI\. Τον κάνουμε export/backup σε κάποιο φάκελο στη main memory του pocket pc (θα εξηγήσω σε τι μπορεί να χρειαστεί το αρχείο). Μετά τον διαγράφουμε, κάνουμε soft reset και πλέον δεν εμφανίζονται τα μηνύματα. Το δυστυχές είναι ότι τα windows mobile ακόμα προσθέτουν τη συντόμευση "Sim Toolkit" στα προγράμματα. Κάνοντας όμως την παραπάνω τροποποίηση δε θα λειτουργεί το πρόγραμμα Sim Toolkit (δηλαδή δε θα δουλεύει η συντόμευση). Προσωπικά δε με ενδιαφέρει, αλλά αν θέλετε να ξαναχρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα στο μέλλον, μπορείτε να ανοίξετε/κλικάρετε το backup του φάκελου/key που αποθηκεύσαμε πριν τη διαγραφή ώστε να επαναφερθεί o φάκελος/key και να μπορείτε να το ξαναχρησιμοποιήσετε μετά από ένα soft reset (τα ενοχλητικά μηνύματα θα ξαναεμφανιστούν). Αλλά προειδοποιώ όποιον το επιχειρήσει ότι κάθε πείραγμα του registry (ειδικά όταν δε ξέρουμε τι κάνουμε!) μπορεί να προκαλέσει crash του τηλεφώνου ή και χειρότερα (όπως να χρειαστεί ένα hard reset). Καλό θα ήταν να κάνετε και ένα backup όλου του registry πριν το πειράξετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Να ρωτήσω κάτι μιας και ρωτάνε πάλι όλοι.. :) Έχω το papago 7 εγκατεστημένο, μπορώ να βάλω και το destinator ή υπάρχει πρόβλημα να βρίσκονονται και τα 2 μαζι? Υποθέτω πως δε θα υπάρχει, απλά θέλω να είμαι σίγουρος.. :) EXO KAI EGO TO PAPAGO 7 MAZI ME TO DESTINATOR KAI LEITOURGEI ..MONO POU DEN AKOUGONTAI OI FONITIKES LEITOURGIES STO PAPAGO 7 ..KSEREIS TIPOTA GIA AFTO?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Λοιπόν, voila η λύση μου για να disable Sim Toolkit SimUI (π.χ. τα ενοχλητικά μηνύματα της Vodafone "How are you?" και το ενοχλητικό μενού της vodafone): Ανοίγουμε με κάποιο πρόγραμμα Registry Editor το registry. Βρίσκουμε τον εξής φάκελο/key: HKEY_CLASSES_ROOT\SimToolkit.UI\. Τον κάνουμε export/backup σε κάποιο φάκελο στη main memory του pocket pc (θα εξηγήσω σε τι μπορεί να χρειαστεί το αρχείο). Μετά τον διαγράφουμε, κάνουμε soft reset και πλέον δεν εμφανίζονται τα μηνύματα. Το δυστυχές είναι ότι τα windows mobile ακόμα προσθέτουν τη συντόμευση "Sim Toolkit" στα προγράμματα. Κάνοντας όμως την παραπάνω τροποποίηση δε θα λειτουργεί το πρόγραμμα Sim Toolkit (δηλαδή δε θα δουλεύει η συντόμευση). Προσωπικά δε με ενδιαφέρει, αλλά αν θέλετε να ξαναχρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα στο μέλλον, μπορείτε να ανοίξετε/κλικάρετε το backup του φάκελου/key που αποθηκεύσαμε πριν τη διαγραφή ώστε να επαναφερθεί o φάκελος/key και να μπορείτε να το ξαναχρησιμοποιήσετε μετά από ένα soft reset (τα ενοχλητικά μηνύματα θα ξαναεμφανιστούν). Αλλά προειδοποιώ όποιον το επιχειρήσει ότι κάθε πείραγμα του registry (ειδικά όταν δε ξέρουμε τι κάνουμε!) μπορεί να προκαλέσει crash του τηλεφώνου ή και χειρότερα (όπως να χρειαστεί ένα hard reset). Καλό θα ήταν να κάνετε και ένα backup όλου του registry πριν το πειράξετε. To τηλέφωνο εμφανίζεται ή δεν μας χρειάζεται κ αυτό; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 EXO KAI EGO TO PAPAGO 7 MAZI ME TO DESTINATOR KAI LEITOURGEI ..MONO POU DEN AKOUGONTAI OI FONITIKES LEITOURGIES STO PAPAGO 7 ..KSEREIS TIPOTA GIA AFTO?????? Έχεις ενεργοποίησει την φωνή,στις ρυθμίσεις του προγράμματος? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Έχεις ενεργοποίησει την φωνή,στις ρυθμίσεις του προγράμματος? pos ginete afto? aaaa nai to exo tsekarei. einai pali afto to provlima me to x500? pou den akougontai oi hxoi??????????????? esena akougontai.????????entometaksi to kalosorisma akougete kai mesa apo ton explorer akougontai oi hxoi kanonika,,alla sto treksimo tou programmatos mouggamara.isos me thn 351 na ftiaksei lles? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Λοιπόν, voila η λύση μου για να disable Sim Toolkit SimUI (π.χ. τα ενοχλητικά μηνύματα της Vodafone "How are you?" και το ενοχλητικό μενού της vodafone): Ανοίγουμε με κάποιο πρόγραμμα Registry Editor το registry. Βρίσκουμε τον εξής φάκελο/key: HKEY_CLASSES_ROOT\SimToolkit.UI\. Τον κάνουμε export/backup σε κάποιο φάκελο στη main memory του pocket pc (θα εξηγήσω σε τι μπορεί να χρειαστεί το αρχείο). Μετά τον διαγράφουμε, κάνουμε soft reset και πλέον δεν εμφανίζονται τα μηνύματα. Το δυστυχές είναι ότι τα windows mobile ακόμα προσθέτουν τη συντόμευση "Sim Toolkit" στα προγράμματα. Κάνοντας όμως την παραπάνω τροποποίηση δε θα λειτουργεί το πρόγραμμα Sim Toolkit (δηλαδή δε θα δουλεύει η συντόμευση). Προσωπικά δε με ενδιαφέρει, αλλά αν θέλετε να ξαναχρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα στο μέλλον, μπορείτε να ανοίξετε/κλικάρετε το backup του φάκελου/key που αποθηκεύσαμε πριν τη διαγραφή ώστε να επαναφερθεί o φάκελος/key και να μπορείτε να το ξαναχρησιμοποιήσετε μετά από ένα soft reset (τα ενοχλητικά μηνύματα θα ξαναεμφανιστούν). Αλλά προειδοποιώ όποιον το επιχειρήσει ότι κάθε πείραγμα του registry (ειδικά όταν δε ξέρουμε τι κάνουμε!) μπορεί να προκαλέσει crash του τηλεφώνου ή και χειρότερα (όπως να χρειαστεί ένα hard reset). Καλό θα ήταν να κάνετε και ένα backup όλου του registry πριν το πειράξετε. Κερνάω καφέ. Δούλεψε. :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 pos ginete afto? aaaa nai to exo tsekarei. einai pali afto to provlima me to x500? pou den akougontai oi hxoi??????????????? esena akougontai.????????entometaksi to kalosorisma akougete kai mesa apo ton explorer akougontai oi hxoi kanonika,,alla sto treksimo tou programmatos mouggamara.isos me thn 351 na ftiaksei lles? Στο papago στο simulate οι φωνητικές οδηγίες ακούγονται κανονικά.. Για δοκίμασε και πες μου.. Παντως δε μπορώ να σου πω πολλά μιας και δεν έχω τεστάρει επι δρόμου κανένα από τα δύο.. Με έφαγε το σπίτι τις τελευταίες μέρες.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Κερνάω καφέ. Δούλεψε. :D :D :D Όντως δούλεψε. Δεν κερνάω τίποτα (ο κάφρος!!!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kingherc Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 @panosha: Άυριο κερνάς στο roof της Μεγαλής βρεταννίας :p :happy: @soglan: μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ............... Δοκίμασε το πρώτα πριν το σχολιάσεις αμέσως. :confused: Cheers to Eten X500! Ας αλλάξω θέμα: Έχω το εξής πρόβλημα με το χ500: Όταν κλικάρω τα Date/Time settings, το κινητό πρέπει να αλλάζει την ώρα (πριν καν αλλάξω τίποτα ούτε να πατήσω το ΟΚ) μόνο του και μου εμφανίζονται σωρό υπενθυμίσεις. Άμα βγω και ξαναμπώ, η ώρα έχει ρυθμιστεί σε GMT-8 (για αυτό και η αλλαγή ωρών των υπενθυμίσεων)! Και είναι πολύ σπαστικό, ιδιαίτερα όταν θέλω να βάλω ξυπνητήρι (άλλες πάλι φορές ευτυχώς δεν αλλάζει την ώρα μόνο του)... Είχε κανείς τέτοιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 @panosha: Άυριο κερνάς στο roof της Μεγαλής βρεταννίας :p :happy: @soglan: μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ............... Δοκίμασε το πρώτα πριν το σχολιάσεις αμέσως. :confused: Cheers to Eten X500! Ας αλλάξω θέμα: Έχω το εξής πρόβλημα με το χ500: Όταν κλικάρω τα Date/Time settings, το κινητό πρέπει να αλλάζει την ώρα (πριν καν αλλάξω τίποτα ούτε να πατήσω το ΟΚ) μόνο του και μου εμφανίζονται σωρό υπενθυμίσεις. Άμα βγω και ξαναμπώ, η ώρα έχει ρυθμιστεί σε GMT-8 (για αυτό και η αλλαγή ωρών των υπενθυμίσεων)! Και είναι πολύ σπαστικό, ιδιαίτερα όταν θέλω να βάλω ξυπνητήρι (άλλες πάλι φορές ευτυχώς δεν αλλάζει την ώρα μόνο του)... Είχε κανείς τέτοιο πρόβλημα? Δοκίμασε να βάλεις Home & Visiting GTM+2 Athens και στα δύο. Υ.Γ. Αν αντικρίσουν στη Μεγάλη Βρεταννία Kingherc, panosha & soglan δεν μας βλέπω καλά. :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts