bill64 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 paidia to meshmeraki me phre o ypnos kai eida ena oneiro.............. eida sto forum tou my phone tou eten mas, ton panosha na kanei post me erothsh ,,kai na rotaei kati gia to x500 :lol: :lol: efialths eitan eftyxos. :D :D :D :D :up: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 αυτο που ειδες δεν ηταν τιποτα!!!!εγω που τον ειδα να ζηταει ανταλλαγη το ετεν με το Ρ3300 τι να πω;:lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 EDINE KAI METRITA ????????????????? :shock: GIA THN ANTALAGH???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 :p :p :p :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 αυτο που ειδες δεν ηταν τιποτα!!!!εγω που τον ειδα να ζηταει ανταλλαγη το ετεν με το Ρ3300 τι να πω;:lol: :lol: :lol: :lol: Εφιάλτες βλέπεις εσύ. Θυμάμαι μιά περιήγηση μου στο Πλαίσιο μέσα Νοέμβρη γιά να μάθω πότε περιμένουν το Χ500. Χάζευα λοιπόν το 3300 γιατί ήταν όμορφο. Βγάζω το πενάκι από το δικό μου και πάω να ανοίξω το φάκελο των windows. Προς στιγμή νόμιζα οτι κόλησε, αλλά δεν είχε κολήσει απλά έκανε κάπου 1 και 40. Λέω δε μπορεί, κοιτάω να δω τι ελεύθερη μνήμη έχει, δεύτερη σφαλιάρα. Λέω δεν κάνω κι ένα soft reset να το σιγουρέψω. Εκεί ήρθε ο πωλητής και μου λέει "ενδιαφέρεστε" , λέω ναι γιά το Χ500. Α, αυτό είναι πολύ πιό σικάτο μου λέει. Ναι του λέω αλλά δυό λεπτά άδειο και δε λέει να πάρει μπρός. Κάπως έτσι ήταν οι πρώτες μου εντυπώσεις από το 3300. Αλλά έμεινα να το κοιτάω, πολύ όμορφο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Εφιάλτες βλέπεις εσύ. Θυμάμαι μιά περιήγηση μου στο Πλαίσιο μέσα Νοέμβρη γιά να μάθω πότε περιμένουν το Χ500. Χάζευα λοιπόν το 3300 γιατί ήταν όμορφο. Βγάζω το πενάκι από το δικό μου και πάω να ανοίξω το φάκελο των windows. Προς στιγμή νόμιζα οτι κόλησε, αλλά δεν είχε κολήσει απλά έκανε κάπου 1 και 40. Λέω δε μπορεί, κοιτάω να δω τι ελεύθερη μνήμη έχει, δεύτερη σφαλιάρα. Λέω δεν κάνω κι ένα soft reset να το σιγουρέψω. Εκεί ήρθε ο πωλητής και μου λέει "ενδιαφέρεστε" , λέω ναι γιά το Χ500. Α, αυτό είναι πολύ πιό σικάτο μου λέει. Ναι του λέω αλλά δυό λεπτά άδειο και δε λέει να πάρει μπρός του απαντάω. Κάπως έτσι ήταν οι πρώτες μου εντυπώσεις από το 3300. Αλλά έμεινα να το κοιτάω, πολύ όμορφο. :p :lol: :lol: :lol: Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Εφιάλτες βλέπεις εσύ. Θυμάμαι μιά περιήγηση μου στο Πλαίσιο μέσα Νοέμβρη γιά να μάθω πότε περιμένουν το Χ500. Χάζευα λοιπόν το 3300 γιατί ήταν όμορφο. Βγάζω το πενάκι από το δικό μου και πάω να ανοίξω το φάκελο των windows. Προς στιγμή νόμιζα οτι κόλησε, αλλά δεν είχε κολήσει απλά έκανε κάπου 1 και 40. Λέω δε μπορεί, κοιτάω να δω τι ελεύθερη μνήμη έχει, δεύτερη σφαλιάρα. Λέω δεν κάνω κι ένα soft reset να το σιγουρέψω. Εκεί ήρθε ο πωλητής και μου λέει "ενδιαφέρεστε" , λέω ναι γιά το Χ500. Α, αυτό είναι πολύ πιό σικάτο μου λέει. Ναι του λέω αλλά δυό λεπτά άδειο και δε λέει να πάρει μπρός. Κάπως έτσι ήταν οι πρώτες μου εντυπώσεις από το 3300. Αλλά έμεινα να το κοιτάω, πολύ όμορφο. :p1.40;μια χαρα ειναι,εμενα το δικο μου κανει 3 λεπτα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 1.40;μια χαρα ειναι,εμενα το δικο μου κανει 3 λεπτα:p Μη το γράψεις αυτό στο 3300 γιατί θα σε βγάλουν κολητό μου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 γιατι δεν το ξερουνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Ntaksei more. 5 lepta pano, 5 lepta kato, den trexei tipota ...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Ntaksei more. 5 lepta pano, 5 lepta kato, den trexei tipota ...:ninja:καλοοο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 σοβαρα τωρα,με αυτο που ειπε ο πανος με εκανε να αρχισω μετρησεις!!!και παρατηρησα οτι ο φακελος windows με τον file manager της συσκευης μου κανει γυρω στα 50 δευτερολεπτα να ανοιξει και με τον resco explorer κανει 15-20'',την διαφορα αυτη δεν την καταλαβαινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 σοβαρα τωρα,με αυτο που ειπε ο πανος με εκανε να αρχισω μετρησεις!!!και παρατηρησα οτι ο φακελος windows με τον file manager της συσκευης μου κανει γυρω στα 50 δευτερολεπτα να ανοιξει και με τον resco explorer κανει 15-20'',την διαφορα αυτη δεν την καταλαβαινω Γι αυτό (και) βάζουμε το resco. Γιά πάρε ρολόι δίπλα όμως. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 κατσε ρε c,γιατι ομως αυτη η διαφορα;με τον ιδιο επεξεργαστη μιλαμε,ειναι σχεδον το1/3 τι ρολοι να παρω;το μετρησα με ρολοι,13 δευτερολεπτα και 35 αντιστοιχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 μηπως παιζει κατι αλλο με τις συσκευες που ετυχε να χρησιμοποιησετε? εμενα ο φακελος των windows ανοιγει σε 1 με 2 δευτερα.(με resco) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 λεω απο την στιγμη που θα πατησεις τον φακελο windows για να δεις τα αρχεια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 αυτο ενοω και γω..... 2 δευτερολεπτα κανει...χωρις πλακα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 κατσε ρε c,γιατι ομως αυτη η διαφορα;με τον ιδιο επεξεργαστη μιλαμε,ειναι σχεδον το1/3 τι ρολοι να παρω;το μετρησα με ρολοι,13 δευτερολεπτα και 35 αντιστοιχα O resco είνα πολύ πιό γρήγορος σε όλα τα μηχανάκια σε σχέση με τον μαμίσιο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 μηπως παιζει κατι αλλο με τις συσκευες που ετυχε να χρησιμοποιησετε? εμενα ο φακελος των windows ανοιγει σε 1 με 2 δευτερα.(με resco) Θέλω video. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Ποιος φορτιστής είναι ; Καμιά 10αρια ευρώ κάνει και είναι φορτιστης αυτοκινήτου για μοτορολα (δες να κάνει το βύσμα-νομίζω όλα τα τελευταία μοτορόλα έχουν το ίδιο ) . Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Θέλω video. :D δυςκολα μου βαζεις πανο...δεν ξερω πως να φτιαξω video πιστεψε με παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalisleo Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 δυςκολα μου βαζεις πανο...δεν ξερω πως να φτιαξω video πιστεψε με παντως. Ευκολο,,,, Ενα οχι δωρεαν προγραμμα , για τον απολυτο ελεγχο του PPC , ή smart phone , μεσω Desktop PC ,laptop Με ετοιμα skins για δεκαδες συσκευες , ακομα και για Eten X500 Συνδεση με το PC μεσω active sync , USB , Wired LAN , Wi -Fi εχει: file explorer task manager screen capture σε διαφορα format video capture σε διαφορα format kai frame rate δειτε το εδω http://www.soti.net/default.asp?Cmd=Products&SubCmd=PCPro για δοκιμαστικη εκδοση ΡΜ me Παράθεση Xiaomi miMax -- Samsung galaxy Note 2 - Samsung galaxy j5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalisleo Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Καμιά 10αρια ευρώ κάνει και είναι φορτιστης αυτοκινήτου για μοτορολα (δες να κάνει το βύσμα-νομίζω όλα τα τελευταία μοτορόλα έχουν το ίδιο ) . Εχω δοκιμασει φορτιστες αυτοκινητου για motorola που καταληγουν σε mini USB ,,, τοσο εναν γνησιο , οσο και δυο no-name,, δινουν πολυ λιγα milliampers με αποτελεσμα να φορτιζουν πολυ αργα τα ενεργοβορα ΕΤΕΝ ,, Και με το destinator σε λειτουργεια , η κταναλωση ειναι μεγαλυτερη απο την φορτηση , και ετσι το ποσοστο φορτησις πεφτει :( Την λυση βρηκα απο ena post του forum εδω , και ειναι φορτιστις απο το ραδιο κατουμα με θυλικο USB dinei 1 Αμπερ (κοστος 8 euro ):) Παράθεση Xiaomi miMax -- Samsung galaxy Note 2 - Samsung galaxy j5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Εχω δοκιμασει φορτιστες αυτοκινητου για motorola που καταληγουν σε mini USB ,,, τοσο εναν γνησιο , οσο και δυο no-name,, δινουν πολυ λιγα milliampers με αποτελεσμα να φορτιζουν πολυ αργα τα ενεργοβορα ΕΤΕΝ ,, Και με το destinator σε λειτουργεια , η κταναλωση ειναι μεγαλυτερη απο την φορτηση , και ετσι το ποσοστο φορτησις πεφτει :( Την λυση βρηκα απο ena post του forum εδω , και ειναι φορτιστις απο το ραδιο κατουμα με θυλικο USB dinei 1 Αμπερ (κοστος 8 euro ):) 1 milliamper πανω, 1 milliamper κατω, ποιος μετραει; Εγω παντως εβαλα ενα δυναμο απο ποδηλατο στη ροδα και ελυσα το προβλημα του ποσοστου φορτισης.:dizzy: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Εφιάλτες βλέπεις εσύ. Θυμάμαι μιά περιήγηση μου στο Πλαίσιο μέσα Νοέμβρη γιά να μάθω πότε περιμένουν το Χ500. Χάζευα λοιπόν το 3300 γιατί ήταν όμορφο. Βγάζω το πενάκι από το δικό μου και πάω να ανοίξω το φάκελο των windows. Προς στιγμή νόμιζα οτι κόλησε, αλλά δεν είχε κολήσει απλά έκανε κάπου 1 και 40. Λέω δε μπορεί, κοιτάω να δω τι ελεύθερη μνήμη έχει, δεύτερη σφαλιάρα. Λέω δεν κάνω κι ένα soft reset να το σιγουρέψω. Εκεί ήρθε ο πωλητής και μου λέει "ενδιαφέρεστε" , λέω ναι γιά το Χ500. Α, αυτό είναι πολύ πιό σικάτο μου λέει. Ναι του λέω αλλά δυό λεπτά άδειο και δε λέει να πάρει μπρός. Κάπως έτσι ήταν οι πρώτες μου εντυπώσεις από το 3300. Αλλά έμεινα να το κοιτάω, πολύ όμορφο. :p Σε ποιο Πλαισιο ομως; εχει σημασια η περιοχη, ειχε υγρασια; ποσα μποφορ ειχε; ηταν πρωι ή απογευμα.Πρεπει να ειμαστε ακριβεις ολα εχουν σημασια.:wacko: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts