Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia to meshmeraki me phre o ypnos kai eida ena oneiro..............

eida sto forum tou my phone tou eten mas, ton panosha na kanei post me erothsh ,,kai na rotaei kati gia to x500 :lol: :lol:

efialths eitan eftyxos. :D

:D :D :D :up: :up:

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτο που ειδες δεν ηταν τιποτα!!!!εγω που τον ειδα να ζηταει ανταλλαγη το ετεν με το Ρ3300 τι να πω;:lol: :lol: :lol: :lol:

Εφιάλτες βλέπεις εσύ.

Θυμάμαι μιά περιήγηση μου στο Πλαίσιο μέσα Νοέμβρη γιά να μάθω πότε περιμένουν το Χ500. Χάζευα λοιπόν το 3300 γιατί ήταν όμορφο. Βγάζω το πενάκι από το δικό μου και πάω να ανοίξω το φάκελο των windows. Προς στιγμή νόμιζα οτι κόλησε, αλλά δεν είχε κολήσει απλά έκανε κάπου 1 και 40. Λέω δε μπορεί, κοιτάω να δω τι ελεύθερη μνήμη έχει, δεύτερη σφαλιάρα. Λέω δεν κάνω κι ένα soft reset να το σιγουρέψω. Εκεί ήρθε ο πωλητής και μου λέει "ενδιαφέρεστε" , λέω ναι γιά το Χ500. Α, αυτό είναι πολύ πιό σικάτο μου λέει. Ναι του λέω αλλά δυό λεπτά άδειο και δε λέει να πάρει μπρός. Κάπως έτσι ήταν οι πρώτες μου εντυπώσεις από το 3300. Αλλά έμεινα να το κοιτάω, πολύ όμορφο. :p

Εφιάλτες βλέπεις εσύ.

Θυμάμαι μιά περιήγηση μου στο Πλαίσιο μέσα Νοέμβρη γιά να μάθω πότε περιμένουν το Χ500. Χάζευα λοιπόν το 3300 γιατί ήταν όμορφο. Βγάζω το πενάκι από το δικό μου και πάω να ανοίξω το φάκελο των windows. Προς στιγμή νόμιζα οτι κόλησε, αλλά δεν είχε κολήσει απλά έκανε κάπου 1 και 40. Λέω δε μπορεί, κοιτάω να δω τι ελεύθερη μνήμη έχει, δεύτερη σφαλιάρα. Λέω δεν κάνω κι ένα soft reset να το σιγουρέψω. Εκεί ήρθε ο πωλητής και μου λέει "ενδιαφέρεστε" , λέω ναι γιά το Χ500. Α, αυτό είναι πολύ πιό σικάτο μου λέει. Ναι του λέω αλλά δυό λεπτά άδειο και δε λέει να πάρει μπρός του απαντάω. Κάπως έτσι ήταν οι πρώτες μου εντυπώσεις από το 3300. Αλλά έμεινα να το κοιτάω, πολύ όμορφο. :p

:lol: :lol: :lol: Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο!

Guest lagoudakis
Εφιάλτες βλέπεις εσύ.

Θυμάμαι μιά περιήγηση μου στο Πλαίσιο μέσα Νοέμβρη γιά να μάθω πότε περιμένουν το Χ500. Χάζευα λοιπόν το 3300 γιατί ήταν όμορφο. Βγάζω το πενάκι από το δικό μου και πάω να ανοίξω το φάκελο των windows. Προς στιγμή νόμιζα οτι κόλησε, αλλά δεν είχε κολήσει απλά έκανε κάπου 1 και 40. Λέω δε μπορεί, κοιτάω να δω τι ελεύθερη μνήμη έχει, δεύτερη σφαλιάρα. Λέω δεν κάνω κι ένα soft reset να το σιγουρέψω. Εκεί ήρθε ο πωλητής και μου λέει "ενδιαφέρεστε" , λέω ναι γιά το Χ500. Α, αυτό είναι πολύ πιό σικάτο μου λέει. Ναι του λέω αλλά δυό λεπτά άδειο και δε λέει να πάρει μπρός. Κάπως έτσι ήταν οι πρώτες μου εντυπώσεις από το 3300. Αλλά έμεινα να το κοιτάω, πολύ όμορφο. :p

1.40;μια χαρα ειναι,εμενα το δικο μου κανει 3 λεπτα:p

Guest lagoudakis
σοβαρα τωρα,με αυτο που ειπε ο πανος με εκανε να αρχισω μετρησεις!!!και παρατηρησα οτι ο φακελος windows με τον file manager της συσκευης μου κανει γυρω στα 50 δευτερολεπτα να ανοιξει και με τον resco explorer κανει 15-20'',την διαφορα αυτη δεν την καταλαβαινω

σοβαρα τωρα,με αυτο που ειπε ο πανος με εκανε να αρχισω μετρησεις!!!και παρατηρησα οτι ο φακελος windows με τον file manager της συσκευης μου κανει γυρω στα 50 δευτερολεπτα να ανοιξει και με τον resco explorer κανει 15-20'',την διαφορα αυτη δεν την καταλαβαινω

Γι αυτό (και) βάζουμε το resco. Γιά πάρε ρολόι δίπλα όμως. :D

Guest lagoudakis
κατσε ρε c,γιατι ομως αυτη η διαφορα;με τον ιδιο επεξεργαστη μιλαμε,ειναι σχεδον το1/3 τι ρολοι να παρω;το μετρησα με ρολοι,13 δευτερολεπτα και 35 αντιστοιχα

μηπως παιζει κατι αλλο με τις συσκευες που ετυχε να χρησιμοποιησετε?

εμενα ο φακελος των windows ανοιγει σε 1 με 2 δευτερα.(με resco)

κατσε ρε c,γιατι ομως αυτη η διαφορα;με τον ιδιο επεξεργαστη μιλαμε,ειναι σχεδον το1/3 τι ρολοι να παρω;το μετρησα με ρολοι,13 δευτερολεπτα και 35 αντιστοιχα

O resco είνα πολύ πιό γρήγορος σε όλα τα μηχανάκια σε σχέση με τον μαμίσιο. ;)

μηπως παιζει κατι αλλο με τις συσκευες που ετυχε να χρησιμοποιησετε?

εμενα ο φακελος των windows ανοιγει σε 1 με 2 δευτερα.(με resco)

Θέλω video. :D

Ποιος φορτιστής είναι ;

Καμιά 10αρια ευρώ κάνει και είναι φορτιστης αυτοκινήτου για μοτορολα (δες να κάνει το βύσμα-νομίζω όλα τα τελευταία μοτορόλα έχουν το ίδιο ) .

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

Θέλω video. :D

δυςκολα μου βαζεις πανο...δεν ξερω πως να φτιαξω video

πιστεψε με παντως.

δυςκολα μου βαζεις πανο...δεν ξερω πως να φτιαξω video

πιστεψε με παντως.

Ευκολο,,,,

Ενα οχι δωρεαν προγραμμα , για τον απολυτο ελεγχο του PPC , ή smart phone , μεσω Desktop PC ,laptop

Με ετοιμα skins για δεκαδες συσκευες , ακομα και για Eten X500

Συνδεση με το PC μεσω active sync , USB , Wired LAN , Wi -Fi

εχει:

file explorer

task manager

screen capture σε διαφορα format

video capture σε διαφορα format kai frame rate

δειτε το εδω

http://www.soti.net/default.asp?Cmd=Products&SubCmd=PCPro

για δοκιμαστικη εκδοση ΡΜ me

Xiaomi miMax -- Samsung galaxy Note 2 - Samsung galaxy j5

Καμιά 10αρια ευρώ κάνει και είναι φορτιστης αυτοκινήτου για μοτορολα (δες να κάνει το βύσμα-νομίζω όλα τα τελευταία μοτορόλα έχουν το ίδιο ) .

Εχω δοκιμασει φορτιστες αυτοκινητου για motorola που καταληγουν σε mini USB ,,,

τοσο εναν γνησιο , οσο και δυο no-name,,

δινουν πολυ λιγα milliampers με αποτελεσμα να φορτιζουν πολυ αργα

τα ενεργοβορα ΕΤΕΝ ,,

Και με το destinator σε λειτουργεια , η κταναλωση ειναι μεγαλυτερη απο την φορτηση , και ετσι το ποσοστο φορτησις πεφτει :(

Την λυση βρηκα απο ena post του forum εδω , και ειναι φορτιστις απο το ραδιο κατουμα με θυλικο USB dinei 1 Αμπερ (κοστος 8 euro ):)

Xiaomi miMax -- Samsung galaxy Note 2 - Samsung galaxy j5

Εχω δοκιμασει φορτιστες αυτοκινητου για motorola που καταληγουν σε mini USB ,,,

τοσο εναν γνησιο , οσο και δυο no-name,,

δινουν πολυ λιγα milliampers με αποτελεσμα να φορτιζουν πολυ αργα

τα ενεργοβορα ΕΤΕΝ ,,

Και με το destinator σε λειτουργεια , η κταναλωση ειναι μεγαλυτερη απο την φορτηση , και ετσι το ποσοστο φορτησις πεφτει :(

Την λυση βρηκα απο ena post του forum εδω , και ειναι φορτιστις απο το ραδιο κατουμα με θυλικο USB dinei 1 Αμπερ (κοστος 8 euro ):)

1 milliamper πανω, 1 milliamper κατω, ποιος μετραει; Εγω παντως εβαλα ενα δυναμο απο ποδηλατο στη ροδα και ελυσα το προβλημα του ποσοστου φορτισης.:dizzy:

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

Εφιάλτες βλέπεις εσύ.

Σε ποιο Πλαισιο ομως; εχει σημασια η περιοχη, ειχε υγρασια; ποσα μποφορ ειχε; ηταν πρωι ή απογευμα.Πρεπει να ειμαστε ακριβεις ολα εχουν σημασια.:wacko:

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

• The title was changed to ETEN Χ500