Jump to content

ETEN Χ500


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγα κι εγώ στο Πλαίσιο στο Mall όπου μου άνοιξε το δεύτερο κουτί για να το δω. Μου λέει είχα φέρει δύο και έδωσα το ένα το πρωί. Μου ήρθε να του πω ότι το πήρε ο kirileman αλλά λέω άσε καλύτερα:)

 

Όντως νομίζεις πως είναι αρκετά πιο μεγάλο από το M600 αλλά άμα τα συγκρίνεις είναι ελάχιστη η διαφορά. Κατά τα άλλα ρώτησα αν θα το φέρουν και με Αγγλική ROM και μου είπε ο υπάλληλος ότι θα ρωτήσει στα κεντρικά και θα με πάρει τηλέφωνο. Μόλις έχω νέα θα σας πω...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Hab ήθελα να πάρω και την ξανθιά ελληνογερμανίδα στο ταμείο αλλά δεν μου την έδιναν με τίποτα. Επειδή φαίνεται είχαν μόνο μία! :p Τοπ αιδί.
Link to comment
Share on other sites

poio einai to kalytero full screen keyboard me yposthri3h ellhnikwn gia to eten x500?

 

μόνο ένα full screen keyboard υπάρχει γενικά με υποστήριξη Ελληνικών (μέσα από διάφορες πατέντες) κι αυτό είναι το spb full screen keyboard. Κοίτα μέσα στο forum υπάρχει ανάλογο post...

 

@kirileman: έχω καταλάβει για ποια...;)

Link to comment
Share on other sites

Απο το μεσημερι το εχω και εγώ,

Ειναι το πρώτο Eten που εχω στα χερια μου, εντυπώσεις:

Πρωτον μου φαινεται οτι ειναι άριστη κατασκευή, ειναι πολυ ποιο ελαφρυ από το loox 830 και από το HTC TyTN.

Τα windows ειναι Ελληνικά,<και μου έκανε εντύπωση η πολυ καλη υποστηριξη με utilities που θα ελεγα οτι ειναι και χρησιμα και όμορφα στην παρουσίαση.

Το GPS θα το δοκιμασω αυριο το πρωί, εχω εγκαταστησει το Destinator 6 και φαινεται να δουλευει καλα σαν πρόγραμμα

Η ακουστική του μου φαινεται πολυ καλη, χωρις προβλήματα, οι κλησεις που εκανα και δεχτηκα ειταν χωρις προβλήματα (δεν εχασα καμία).

Προς το παρον ειναι το καλυτερο PPC GPS που ειχα!:)

Αυριο θα επανελθω με την λειτουργια του GPS.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.
Link to comment
Share on other sites

Απλα...πανεμορφο...

Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και υπεροχος φωτισμος..

Στο χερι φαινεται πιο ελαφρυ απο το Μ600..Και πιο "κυριλε"..πιο "ακριβη" συσκευη...

Μεσα εχει την Ελληνικη ρομ 275...

Η συνεχεια αυριο..:shifty:

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

Link to comment
Share on other sites

Μετά από μικρή ενασχόληση με το X500 σημείωσα τα εξής:

 

Rom: 275 ELL

Μνήμη: αποθ. χώρος: 70,74 ΜΒ - προγράμματα: 47,52 ΜΒ

 

Οθόνη Μέρα με τη νύχτα με αυτή του m600. Πολύ πιο λαμπερή, ευανάγνωστη με ζωηρά χρώματα. Το πορτοκαλί είναι πιο πορτοκαλί κλπ. Αυτή του m600 μου φαίνεται πια θολή. Το καλό είναι ότι η φωτεινότητα έχει τις ίδιες διαβαθμίσεις με αυτές της rom 215 του m600, που σημαίνει ότι μπορεί να σκοτεινιάσει αρκετά εξοικονομώντας ενέργεια σε κλειστούς χώρους. Φαντάζομαι ότι αυτό σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη μπαταρία θα έχει ως αποτέλεσμα την ακόμα καλύτερη αυτονομία! Θα ξέρουμε σε μερικές μέρες. Υπάρχει και μια ακόμα διαφορά. Ο φωτισμός της οθόνης δεν κλείνει εντελώς μετά τον προκαθορισμένο χρόνο αλλά πέφτει σε ένα ημισκοτεινό επίπεδο, αλλάζει κάπως, όταν το δείτε θα καταλάβετε (νομίζω πως ήταν έτσι και σε κάποια ;έκδοση rom του m600 γιατί ομολογώ πως κάτι μου θυμίζει).

 

Πλήκτρα/χειρισμός

Τα πλήκτρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Απλά κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Δυσκολεύομαι λίγο να πατήσω το κεντρικό του pad. Το κουμπί της φωτογραφικής βρίσκεται στην άλλη άκρη σε σχέση με τη θέση που το είχαμε συνηθίσει.

 

Γραφίδα

Πολύ μικρότερη. Προτιμώ αυτή του m600.

 

Ηχείο-ποιότητα τηλ. κλήσεων

Κανένα πρόβλημα. Το ηχείο είναι πολύ πιο οξύ, ελάχιστα πιο σιγανό από αυτό του m600 μου φάνηκε. Πάντως άκουγα τους πάντες κανονικά και χωρίς παράπονα.

 

Εξωτερικό ηχείο

Πολύ καλύτερος ήχος. Το ίδιο δυνατός αλλά σε καμία περίπτωση δεν ακούγεται σαν χαλασμένο ραδιοφωνάκι.

 

Ραδιόφωνο

Με απλωμένο κάπως το καλώδιο των ακουστικών, το fast search βρίσκει όλους τους σταθμούς στο σπίτι. Διαφορετικά πηδάει κάποιους. Έχει 50 μνήμες την μπάντα, αλλάζει σταθμούς με το δεξί και αριστερό πλήκτρο (σε κάποιο review διάβασα ότι δεν γινόταν) και έχει πάνω αριστερά στην οθόνη ένα κουμπί "screen off". Με άλλα λόγια, άψογο.

 

Ακουστικά

Λίγο πιο σιγανά από αυτά του m600. Στο ραδιόφωνο ακούγονται πολύ πιο δυνατά. Καλή ποιότητα ήχου.

 

Wifi

Έπιασα και το δίκτυο του γείτονα, κάτι που μέχρι τώρα δεν το χα πετύχει με το m600. Μου βγαλε την πίστη όμως να συνδεθώ στο δικό μου! Αυτόματα δεν έπαιρνε ip με τίποτα. Δούλεψε τελικά manually!

 

GPS και destinator

3 λεπτά την πρώτη φορά να κλειδώσει δορυφόρους. Στο destinator η "εύρεση gps" όρισε τα com4, 57600, nmea. Στο σπίτι μου μέσα βρίσκει 5-6 δορυφόρους αλλά δεν δείχνει στίγμα γιατί το σήμα τους είναι πολύ ασθενές . Στο παράθυρο μόνο κάτι γίνεται. Στο δρόμο μια χαρά.

 

Φωτογραφία

Την περίμενα ακόμα καλύτερη. Καμία σχέση πάντως με του m600. Αρκετά πιο φωτεινός φακός, όχι τόσος καλός όσο του s200.

 

 

Τέλος, έχω εντοπίσει 3 αρνητικά/bugs:

 

SKYPE

Δυστυχώς εδώ υπάρχει πρόβλημα. Κανένα skype δεν δουλεύει με το x500. Κολλάει το κινητό κατά τη διάρκεια της σύνδεσης ή λίγα δεύτερα αφού συνδεθεί και χρειάζεται reset. Περιμένουμε λύση... :help:

 

Ενεργή επιφάνεια οθόνης

Για κάποιο λόγο η οθόνη δεν αντιδρά στην πίεση 2 χιλιοστά από το περίγραμμά της. Αρκετά σπαστικό. Δοκιμάστε με μια σημείωση ή με το apmemo πχ και θα δείτε. Bασικά λειτουργει κ σε αυτή την ζώνη αλλα ουσιατικά γράφει 2 χιλιοστα πιο μέσα. :protest: :down:

 

Ένδειξη μπαταρίας

Δουλεύει παντού εκτός από την today screen που εξαφανίζεται. :ninja:

 

Από προγράμματα, μπορεί κανείς να βρει τα κλασσικά της eten αλλά και μερικά καινούρια (location sms πχ) Μένει ακόμα να δοκιμάσω το bt ακουστικό. Αυτά.

Link to comment
Share on other sites

Thanks για το mini review kirileman. Δύο ερωτησούλες έχω μόνο:

 

1. Έχει υποδοχή για εξωτερική κεραία GPS?

 

2. Δοκίμασε να βάλεις κάποια άλλα ακουστικά και πες μας για ποιότητα ήχου σε mp3. Στο m600 είναι χάλια, ειδικά με το μπάσο.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα παίδες...

 

Το έχω παραγγείλει ήδη από pdaplaza.com (είχαν την καλύτερη τιμή) αλλά το ανέφερα στο shop.eten.hu γιατί έλεγαν ότι έχουν την χαμηλότερη τιμή, και την κατέβασαν και οι ίδιοι στα 489 !! :D (http://shop.eten.hu/eten-glofiish-x500-p-84.html)

 

Και οι δύο που ανέφερα δέχονται εταιρικό ΑΦΜ, ανώ η αποστολή γίνεται με UPS και Fedex αντίστοιχα...

 

Αναμένω τώρα ...

Link to comment
Share on other sites

1. Έχει υποδοχή για εξωτερική κεραία GPS?

2. Δοκίμασε να βάλεις κάποια άλλα ακουστικά και πες μας για ποιότητα ήχου σε mp3. Στο m600 είναι χάλια, ειδικά με το μπάσο.

1. Έχει, ναι.

2. Όταν δοκίμασα με έναν αντάπτορα δεν ακουγόταν τίποτα από τα ακουστικά του στερεοφωνικού μου. Όταν τα έβγαλα, κάτι είχε κολλήσει και δεν ακουγόταν τίποτα από το ηχείο του x500!!! Βάλε, βγάλε τα δικά του ακουστικά έπαιξε τελικά. Δεν το ξανακάνω, προς το παρόν τουλάχιστον. Πάντως η ένταση των mp3 στα ακουστικά είναι τελικά η μισή από αυτά του m600. Στο ραδιόφωνο είναι οκ.

 

Μου χει κρασάρει 3 φορές σε ανύποπτες στιγμές. Σχεδόν έχω βρει τι φταίει. Μόλις σιγουρευτώ θα σας πω...

Α. Το σημαντικότερο ξέχασα! Η λήψη του ως τηλέφωνο είναι πολύ καλύτερη από αυτή του m600. Στο σπίτι μου δυστυχώς το m600 έπιανε οριακά, μπορούσα να μιλήσω σε συγκεκριμένα σημεία. Αν κουνιόμουν λίγο, πρόβλημα. Τώρα μιλάω παντού!

Link to comment
Share on other sites

2. Όταν δοκίμασα με έναν αντάπτορα δεν ακουγόταν τίποτα από τα ακουστικά του στερεοφωνικού μου. Όταν τα έβγαλα, κάτι είχε κολλήσει και δεν ακουγόταν τίποτα από το ηχείο του x500!!! Βάλε, βγάλε τα δικά του ακουστικά έπαιξε τελικά. Δεν το ξανακάνω, προς το παρόν τουλάχιστον.

 

Αυτό είχε συμβεί με το G500 μου... 1-2 φορές χρησιμοποίησα τα ακουστικά και η υποδοχή τους πρέπει να τα 'παιξε, γιατί ακόμη και όταν δεν τα είχα μέσα, αυτό νόμιζε ότι ήταν συνδεδεμένα και δεν έβγαζε ήχο από το ηχείο. Είδα κι έπαθα για να το επαναφέρω ...

 

Και το κάνει και το Χ500 ? Ήλπιζα ότι θα το έχουν βελτιώσει σ' αυτό το σημείο :(

Link to comment
Share on other sites

μόνο ένα full screen keyboard υπάρχει γενικά με υποστήριξη Ελληνικών (μέσα από διάφορες πατέντες) κι αυτό είναι το spb full screen keyboard. Κοίτα μέσα στο forum υπάρχει ανάλογο post...

 

@kirileman: έχω καταλάβει για ποια...;)

 

sto site pou eida tou programmatos exei greek skin alla mono gia vga o8onh

yparxei kai gia qvga?

kanena link?

Link to comment
Share on other sites

Το bt ακουστικό δουλεύει άψογα. Η οθόνη κλείνει, δεν μένει ανοιχτή όπως παλαιότερα με το m600. Τα mp3 στο bt ακούγονται ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ. Επίσης, τα wm5 έχουν τώρα και security center. Σε ρωτάνε κάθε φορά που θες να εγκαταστήσεις κάτι. Δείτε, λοιπόν, και αυτό http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=7e92628c-d587-47e0-908b-09fee6ea517a&displaylang=en#filelist

 

Και μια συμβουλή στα γρήγορα. Μην χρησιμοποιήσετε το smclose.exe. Με μια ελάχιστη επιφύλαξη (μέχρι να περάσουν κάποιες ώρες ακόμα και να μαι σίγουρος) ευθύνεται για το απίστευτο σούρσιμο του κινητού που τελικά οδηγούσε πάντα σε soft reset κάθε πέντε λεπτά. Σαν να έπεφτε ο επεξεργαστής στα 10 MHZ, κάτι τέτοιο. Μακριά!!!

 

Αφού ξεπέρασα τα πρώτα προβλήματα μπορώ τώρα να ηρεμήσω :)

Link to comment
Share on other sites

Εχουν ανεβάσει την τιμή του από τότε που το παρείγγειλα. Πλήρωσα με πιστωτική και η χρέωση είναι ακριβώς αυτή που βλέπεις. Χθες μάλιστα με ενημέρωσαν οτι είναι καθ' οδόν.:D

 

Παναγιώτη ακόμα να το παραλάβεις,εχεις κανένα νέο?:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

http://www.plaisio.gr/productsearch.aspx?keyword=eten

 

Τώρα πρέπει να το περνάνε στο site του Πλαισίου...

 

Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω σε τι τιμή θα βγεί επιδοτούμενο από την Cosmote στο πρόγραμμα 240 αλλά ακόμη δεν ξέρουν. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ?

Link to comment
Share on other sites

Ποια ειναι η καλυτερη και πιο γρηγορη καρτα μνημης για το εργαλειο κατα την γνωμη σας???Αντε να ειμαστε ετοιμη μολις το παραλαβουμε...Δωστε κανενα link...
Link to comment
Share on other sites

Ποια ειναι η καλυτερη και πιο γρηγορη καρτα μνημης για το εργαλειο κατα την γνωμη σας???Αντε να ειμαστε ετοιμη μολις το παραλαβουμε...Δωστε κανενα link...

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_209&products_id=1947

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_209&products_id=1944

Link to comment
Share on other sites

OXI, το Χ500 δεν παίρνει minSD αλλά microSD !!

 

Και σ' αυτην την κατηγορία δεν υπάρχουν γρήγορες και αργές... Όλες ίδιες είναι ...

Link to comment
Share on other sites

μια ερωτηση το cradle του g500 κανει για το X500?

Σίγουρα όχι

έχουν διαφορετικούς ακροδέκτες (το Χ500 έχει miniUSB ευτυχώς)

Link to comment
Share on other sites

OXI, το Χ500 δεν παίρνει minSD αλλά microSD !!

 

Και σ' αυτην την κατηγορία δεν υπάρχουν γρήγορες και αργές... Όλες ίδιες είναι ...

 

ups sorry λαθος url εδωσα

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=1953

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=239

απο τη βιασυνη μου

Link to comment
Share on other sites

Παναγιώτη ακόμα να το παραλάβεις,εχεις κανένα νέο?:confused:

-Can you tell me please in witch point is my Order 4586 Date: Saturday 11 November, 2006?

 

-Due to a very high demand, the supplier is out ouf stock for a few days. We are sorry for that situtation.... Thanks very much for your patience.

 

-When i give you the order you said X500 is available. Can i cancel my order ?

 

-It was available but the supplier was not able to send me the right quantity. If I can’t deliever you within one week, I’ll send you the money back.

 

-Thanks for the answer. I am in dificult situation because you take the order for your price and availabelity, but now in a store near me the X500 is in showcase ! Anyway, do your best for me, thanks

:blink: :mad: :(

Link to comment
Share on other sites

Παρέλαβα και εγώ πριν 2 ώρες από το εξωτερικό 2 κομμάτια...

 

Το τηλεφωνάκι είναι σούπερ ...

 

Ο ήχος είναι απίστευτα καθαρός και δυνατός τόσο στο ακουστικό όσο και με hands free (τα δικά του)

 

Απίστευτα θετικά με εξέπληξε ότι όταν σύνδεσα το Nokia Bluetooth ακουστικό και έκανα μια κλήση για πρώτη φορά μετά την εποχή του QTEK2020i η ακουστική είναι κρύσταλλο...

 

Επιτέλους θα χρησιμοποιώ και πάλι bluetooth ακουστικό μιας και με το G500 μου έλειψε...

 

Όσο αφορά την ταχύτητα του είναι αρκετά γρήγορο αλλά ένα κλικ κάτω από το G500 ...

 

Αυτή η δοκιμή έγινε με τα δύο κινητά δίπλα δίπλα όταν άνοιξα το destinator6 στο Χ500 καθυστέρησε λίγα δευτερόλεπτα...

 

Βέβαια είναι αρκετά γρήγορο για να πει κανείς ότι υστερεί εκεί...

 

Κατά τα άλλα πρόλαβα και πέρασα όλες τις απαραίτητες εφαρμογές χωρίς κανένα πρόβλημα...

 

Στα θετικά είναι ότι η οθόνη του είναι πολύ φωτεινότερη από το G500 (το οποίο έχει πολύ φωτεινή οθόνη...)

 

Το τηλέφωνο είναι πολύ ποιοτικό , λεπτό με πολύ ωραία θήκη...

 

Εγώ το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσους αγαπάνε τα ppc phones...

 

Νομίζω (αν και ίσως βιάζομαι λιγάκι) ότι είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει ποτέ...

 

Περισσότερα αργότερα...

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Link to comment
Share on other sites

Απο σήμερα ειμαι ευτυχής κάτοχος Χ500 από πλαίσιο. Η πρώτη εντύπωση πολύ καλή . Περαιτέρω από άυριο.

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to ETEN Χ500

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...