gkp Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Μετα από λίγες ακόμα ώρες χρήσης του X500 η αρχική μου εικόνα δεν έχει αλλάξει...Πρόκειται για μια καταπληκτική συσκευή η οποία μάλλον θα κάνει ρεκόρ χρόνου στα χέρια μου μετά από αρκετό καιρό... Θα ήθελα να ρωτήσω όμως κάποιο από τα παιδιά που ήδη το έχουν να μου πουν αν ξέρουν πως μπορώ το ραδιόφωνο να το κάνω να παίζει από το ηχείο του τηλεφώνου και όχι από τα ακουστικά...Δεν μπορώ να το βρώ με τίποτα...Στο g500 σε ρωτούσε τι ήθελες...Εδώ δεν υπάρχει τέτοια επιλογή... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Δίπλα δίπλα τα x500 και m600 με τα ίδια προγράμματα περασμένα (συν ότι άλλο έχει το x500) ανοίγουν το destinator ταυτόχρονα! Το άνοιγμα φυσικά θα πρέπει να γίνει με τον ίδιο τρόπο. Όχι πχ στο ένα από πλήκτρο και στο άλλο από συντόμευση στην today screen!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 στην ποιοτητα αναπαραγωγης mp3 πως τα παει?(ποιοτητα ενταση)? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Δίπλα δίπλα τα x500 και m600 με τα ίδια προγράμματα περασμένα (συν ότι άλλο έχει το x500) ανοίγουν το destinator ταυτόχρονα! Το άνοιγμα φυσικά θα πρέπει να γίνει με τον ίδιο τρόπο. Όχι πχ στο ένα από πλήκτρο και στο άλλο από συντόμευση στην today screen!!! Μα εγώ μίλησα για το G500 το οποίο πάνω στον τομέα ταχύτητα είναι πραγματικά ασυναγώνιστο... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 το ραδιοφωνο δεν μπορει να παιξει απο το εξωτερικο ηχειο ?? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 επισης οι ηχοι κλησης πως ακουγονται ???? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Λοιπον...Οσον αφορα το δικο μου πρωτο review... Ειναι ΠΟΛΥ καλο μηχανημα..Και εαν το Μ600,φαινοταν λιγο φτηνιαρικο με τη πλαστικουρα,αυτο ειναι σκετη κυριλα... Μετα το 2020 (oχι το 2020i),ειναι η πιο ομορφη συσκευη που ειχα.. Η θηκη υπεροχη..καμμια σχεση με του Μ600,που δε χρησιμοποιησα ποτε γιατι ηταν και φαινοτανε πολυ φτηνη.. Απο ταχυτητα μεσες-ακρες σα το Μ600,αν και δεν εχω αρχισει ακομα το φορτωμα με προγραμματα.. Πολυ ευχαριστη εκπληξη η πoλυ δυνατη κεραια του wi-fi.. Ηχος μια χαρα..καλυτερος απο το Μ600,οπως και το σημα..Προσπαθησα ομως να του συνδεσω το ανταπτορακι για να ακουω απο κατι αλλα ακουστικα,αλλα τζιφος..Με τα δικα του ομως (που αν προσεξτε εχουν 3 εγκοπες και οχι 2 που εχει το ανταπτορακι),ακουγεται ΟΚ αν και η ενταση δε με ενθουσιασε... Πολυ...μα πολυ φωτεινη και καθαρη οθονη...Καμερα δε βαθμολογω,γιατι απλα δε τη χρησιμοποιω ποτε..Και να μην ειχε καθολου δε θα με χαλαγε.. Ασχετο Νο1...Καρτα μνημης πηρα απο φωτοαγορα στη Στουρναρη (που την ειχα παραγγειλει να μου τη κρατησει πριν μια εβδομαδα-λογω μεγαλης ζητησης και μη επαρκειας της αγορας)..Τιμη 39 ευρω Sandisk ULTRA II 1GB Εχω παραγγειλει και μια ιδια 2 γιγα,αλλα θα αργησει να τη φερει γιατι υπαρχει ελλειψη στην ευρωπαικη αγορα..(Τις φερνει απεξω γιατι η εδω αντιπροσωπεια,ο Δαμκαλιδης..περα βρεχει..) Ασχετο Νο2..Ενταξει..κι εγω εχω κολλημα με τις Ελληνικες ρομ..ΔΕΝ τις γουσταρω..Αλλα να το παρω απο εξωτερικο-με ολους τους κινδυνους που αυτο συνεπαγεται-και να το πληρωσω και ακριβοτερα,μαζι με τα εξοδα αποστολης,απο οτι το πουλαει το Πλαισιο..Ε ΟΧΙ !!!!!! Το HTC 3300/Αρτεμις ας πουμε το βρηκα σε e-shop 560 ευρω,τελικη τιμη με ΦΠΑ και εξοδα αποστολης και οχι 700 που το πουλανε εδω...Αυτο ναι..αξιζει να το παρεις απεξω..Αλλα το ΕΤΕΝ..ΟΧΙ..!!!! Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 djdog συμφωνώ για τους κινδύνους αλλά και να βλέπεις "Έναρξη", "Προγράμματα", "Σήμερα" (!!!!!) είναι αηδία, πως να το κάνουμε. Συν της άλλης να είσαι κι ασύμβατος και με νέες ROM (μέχρι να βγούνε Ελληνικές) κι ίσως και με κάποια προγράμματα. Την Ελληνική ROM τη θεωρώ πολύ σοβαρό μειονέκτημα κι ειδικά που δε σου δίνει τη δυνατότητα να την αλλάξεις. Ελπίζω το Πλαίσιο να το φέρει και με Αγγλική γιατί αλλιώς από έξω μόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Αυτά τα "μειονεκτήματα" όμως αντισταθμίζονται από άλλες ευκολίες όπως το να μπορείς να βρεις στις επαφές τα ονόματα που αρχίζουν από Σ με το πάτημα ενός πλήκτρου ή πατώντας παρατεταμένα το "κάτω" χωρίς να χρειάζεται να περάσεις από κάθε επαφή και άλλα πολλά τέτοια. Αλίμονο να κολλάμε στα ονόματα των μενού. Πιστεύω πως μόνο το θέμα των αναβαθμίσεων είναι σοβαρό ζήτημα (ειδικά αν η ελληνική ρομ παρουσιάσει πρόβλημα). edit: Η ελληνική rom είναι η 275, η νεότερη αγγλική σύμφωνα με το etenusers φαίνεται να είναι η 273... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 το ραδιοφωνο δεν μπορει να παιξει απο το εξωτερικο ηχειο ?? Μάλλον δεν μπορεί να παίξει από το εξωτερικό ηχειάκι... Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να το βρω με τίποτα... Το παράδοξο είναι ότι ανοιχτή ακρόαση έχει επομένως μάλλον η ETEN έχει ξεχάσει να προσθέσει την επιλογή αυτή μιας και στο G500 υπάρχει... Πιστεύω ότι η επόμενη αναβάθμιση θα έχει διορθώσει αυτήν την παράληψη... Πάντα φυσικά με την επιφύλαξη ότι δεν έχω βρει εγώ την επιλογή.... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 djdog συμφωνώ για τους κινδύνους αλλά και να βλέπεις "Έναρξη", "Προγράμματα", "Σήμερα" (!!!!!) είναι αηδία, πως να το κάνουμε. Μπλιαχ..!!!Εχεις δικιο φιλε..Αλλα τι να κανουμε?..!!! Παντως,θα επαναλαβω και κατι που ειχα πει σε προηγουμενο post... Με ολα τα στραβα που εχει η Ελληνικη ρομ,υπαρχει και κατι θετικο..Η Μεταπωληση.. Δε μιλαω για το Xda που ειχα φερει απο Αγγλια και τοτε ο κοσμος δεν ηξερε τι ηταν αυτο,αλλα και το 2020 που ηταν αγορασμενο απο Ace hellas (Νομιζω το πρωτο pda phone που ηρθε στην Ελλαδα με επισημη αντιπροσωπευση) και το Μ600 δυσκολευτηκα πολυ να τα πουλησω..Αντιθετα το S100 με την Ελληνικη ρομ,πουληθηκε αερα... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Μπλιαχ..!!!Εχεις δικιο φιλε..Αλλα τι να κανουμε?..!!! Παντως,θα επαναλαβω και κατι που ειχα πει σε προηγουμενο post... Με ολα τα στραβα που εχει η Ελληνικη ρομ,υπαρχει και κατι θετικο..Η Μεταπωληση.. Δε μιλαω για το Xda που ειχα φερει απο Αγγλια και τοτε ο κοσμος δεν ηξερε τι ηταν αυτο,αλλα και το 2020 που ηταν αγορασμενο απο Ace hellas (Νομιζω το πρωτο pda phone που ηρθε στην Ελλαδα με επισημη αντιπροσωπευση) και το Μ600 δυσκολευτηκα πολυ να τα πουλησω..Αντιθετα το S100 με την Ελληνικη ρομ,πουληθηκε αερα... Κάποιος φίλος έχει γράψει σε κάποιο σημείο οτι η ETEN λέει ότι οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να προμηθετεί την Ελληνική rom από το πλαίσιο... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vvvippperrr Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 gkp Επιβεβαιωνω οτι δεν υπαρχει ηχος ραδιοφωνου απο το εξωτερικο ηχειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Μετά από μικρή ενασχόληση με το X500 σημείωσα τα εξής: Rom: 275 ELL Μνήμη: αποθ. χώρος: 70,74 ΜΒ - προγράμματα: 47,52 ΜΒ Οθόνη Μέρα με τη νύχτα με αυτή του m600. Πολύ πιο λαμπερή, ευανάγνωστη με ζωηρά χρώματα. Το πορτοκαλί είναι πιο πορτοκαλί κλπ. Αυτή του m600 μου φαίνεται πια θολή. Το καλό είναι ότι η φωτεινότητα έχει τις ίδιες διαβαθμίσεις με αυτές της rom 215 του m600, που σημαίνει ότι μπορεί να σκοτεινιάσει αρκετά εξοικονομώντας ενέργεια σε κλειστούς χώρους. Φαντάζομαι ότι αυτό σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη μπαταρία θα έχει ως αποτέλεσμα την ακόμα καλύτερη αυτονομία! Θα ξέρουμε σε μερικές μέρες. Υπάρχει και μια ακόμα διαφορά. Ο φωτισμός της οθόνης δεν κλείνει εντελώς μετά τον προκαθορισμένο χρόνο αλλά πέφτει σε ένα ημισκοτεινό επίπεδο, αλλάζει κάπως, όταν το δείτε θα καταλάβετε (νομίζω πως ήταν έτσι και σε κάποια ;έκδοση rom του m600 γιατί ομολογώ πως κάτι μου θυμίζει). Πλήκτρα/χειρισμός Τα πλήκτρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Απλά κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Δυσκολεύομαι λίγο να πατήσω το κεντρικό του pad. Το κουμπί της φωτογραφικής βρίσκεται στην άλλη άκρη σε σχέση με τη θέση που το είχαμε συνηθίσει. Γραφίδα Πολύ μικρότερη. Προτιμώ αυτή του m600. Ηχείο-ποιότητα τηλ. κλήσεων Κανένα πρόβλημα. Το ηχείο είναι πολύ πιο οξύ, ελάχιστα πιο σιγανό από αυτό του m600 μου φάνηκε. Πάντως άκουγα τους πάντες κανονικά και χωρίς παράπονα. Εξωτερικό ηχείο Πολύ καλύτερος ήχος. Το ίδιο δυνατός αλλά σε καμία περίπτωση δεν ακούγεται σαν χαλασμένο ραδιοφωνάκι. Ραδιόφωνο Με απλωμένο κάπως το καλώδιο των ακουστικών, το fast search βρίσκει όλους τους σταθμούς στο σπίτι. Διαφορετικά πηδάει κάποιους. Έχει 50 μνήμες την μπάντα, αλλάζει σταθμούς με το δεξί και αριστερό πλήκτρο (σε κάποιο review διάβασα ότι δεν γινόταν) και έχει πάνω αριστερά στην οθόνη ένα κουμπί "screen off". Με άλλα λόγια, άψογο. Ακουστικά Λίγο πιο σιγανά από αυτά του m600. Στο ραδιόφωνο ακούγονται πολύ πιο δυνατά. Καλή ποιότητα ήχου. Wifi Έπιασα και το δίκτυο του γείτονα, κάτι που μέχρι τώρα δεν το χα πετύχει με το m600. Μου βγαλε την πίστη όμως να συνδεθώ στο δικό μου! Αυτόματα δεν έπαιρνε ip με τίποτα. Δούλεψε τελικά manually! GPS και destinator 3 λεπτά την πρώτη φορά να κλειδώσει δορυφόρους. Στο destinator η "εύρεση gps" όρισε τα com4, 57600, nmea. Στο σπίτι μου μέσα βρίσκει 5-6 δορυφόρους αλλά δεν δείχνει στίγμα γιατί το σήμα τους είναι πολύ ασθενές . Στο παράθυρο μόνο κάτι γίνεται. Στο δρόμο μια χαρά. Φωτογραφία Την περίμενα ακόμα καλύτερη. Καμία σχέση πάντως με του m600. Αρκετά πιο φωτεινός φακός, όχι τόσος καλός όσο του s200. Τέλος, έχω εντοπίσει 3 αρνητικά/bugs: SKYPE Δυστυχώς εδώ υπάρχει πρόβλημα. Κανένα skype δεν δουλεύει με το x500. Κολλάει το κινητό κατά τη διάρκεια της σύνδεσης ή λίγα δεύτερα αφού συνδεθεί και χρειάζεται reset. Περιμένουμε λύση... :help: Ενεργή επιφάνεια οθόνης Για κάποιο λόγο η οθόνη δεν αντιδρά στην πίεση 2 χιλιοστά από το περίγραμμά της. Αρκετά σπαστικό. Δοκιμάστε με μια σημείωση ή με το apmemo πχ και θα δείτε. Bασικά λειτουργει κ σε αυτή την ζώνη αλλα ουσιατικά γράφει 2 χιλιοστα πιο μέσα. :protest: :down: Ένδειξη μπαταρίας Δουλεύει παντού εκτός από την today screen που εξαφανίζεται. :ninja: Από προγράμματα, μπορεί κανείς να βρει τα κλασσικά της eten αλλά και μερικά καινούρια (location sms πχ) Μένει ακόμα να δοκιμάσω το bt ακουστικό. Αυτά. φιλε μου για το skype υπάρχει λυση !!! http://www.eten-users.net/topic5424 το skype path , αντε να βγει και ενα path για το ραδιοφωνο να ακουγεται απο το εξωτερικο ηχειο !!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 -Can you tell me please in witch point is my Order 4586 Date: Saturday 11 November, 2006? -Due to a very high demand, the supplier is out ouf stock for a few days. We are sorry for that situtation.... Thanks very much for your patience. -When i give you the order you said X500 is available. Can i cancel my order ? -It was available but the supplier was not able to send me the right quantity. If I can’t deliever you within one week, I’ll send you the money back. -Thanks for the answer. I am in dificult situation because you take the order for your price and availabelity, but now in a store near me the X500 is in showcase ! Anyway, do your best for me, thanks :blink: :mad: :( Φίλε Παναγιώτη δηλαδή πρέπει να περιμένουμε ακόμα μία εβδομάδα? Την πατήσαμε με τους κ**ο Ελβετούς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontikos Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Κι εγω το παρέλαβα από pdaplaza.com και ήδη έχω ξεχάσει το G500. Πραγματικά μου φαίνεται ένα ογκώδες πλαστικό κιτς παιχνίδι μπροστά στο Χ500.... Να συμπληρώσω κι εγώ 1-2 points, από αυτά : Θετικά - το κούμπωμα της γραφίδας φαίνεται πολύ πιο σταθερό και αξιόπιστο. Καμία σχέση με το προηγούμενο - Η ποιότητα κατασκευής γενικά είναι πολύ καλύτερη. Μεγάλη πρόοδος ! - βλέπω και μικροαλλαγές και βελτιώσεις σε επίπεδο windows - πιο πλούσιο software από την ΕΤΕΝ Αρνητικά - η γραφίδα είναι πιο μικρή και πιο λεπτή από την προηγούμενη. Δεν μου άρεσε τόσο αυτή η αλλαγή - είχε πρόβλημα να διαβάσει την SIM κάρτα και δεν δεχόταν το ΡΙΝ !! Έβαλα ένα χαρτάκι για να πιέζεται από την μπαταρία και πλέον δεν έχει πρόβλημα -τα πλαϊνά κουμπιά δεν τα "βρίσκεις" εύκολα με την αφή... Εξέχουν ελάχιστα από την επιφάνεια και δεν μπορείς να ανοίξεις το κινητό. - η θήκη είναι καλή αλλά για γυναίκες. Δεν μπορείς να τη κουμπώσεις στη ζώνη για παράδειγμα, γιατί δεν έχει κάποιο κλιπσακι... - δεν υπάρχει φορτιστής αυτοκινήτου (όπως στο G500) - δεν υπάρχει η θήκη για το παρμπρίζ του αυτοκινήτου (όπως στο G500) Αυτά... Αν δω κάτι ακόμη που δεν έχει αναφερθεί, θα σας πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontikos Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Και μια που μιλάω για παρμπρίζ, έχει κανείς δοκιμάσει την: http://www.play247.gr/index.php?ma... Ή ξέρετε ποια ταιριάζει στο Χ500? Επίσης, για φορτιστή αυτοκινήτου, κάνει αυτός (http://www.play247.gr/index.php?...) ? Το Qtek 9000 φορτίζει από miniUSB ? Για πέστε ρε παιδιά, να τα παραγγείλω να τελειώνω μ' αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Παιδες με τα Ελληνικά στα sms τι γινεται? Γιατί με το πληκτρολόγιο που εχει γράφω μέχρι 70 χαρακτήρες. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Παιδες με τα Ελληνικά στα sms τι γινεται? Γιατί με το πληκτρολόγιο που εχει γράφω μέχρι 70 χαρακτήρες. πηγαινε μηνύματα/μενου/εργαλεία/επιλογες/SMS και ξετσεκαρε το "χρηση unicode Όταν απαιτείται".. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 πηγαινε μηνύματα/μενου/εργαλεία/επιλογες/SMS και ξετσεκαρε το "χρηση unicode Όταν απαιτείται".. ναι αλλα ετσι τα αλλα κινητα δεν διαβάζουν το μηνυμα! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 φιλε μου για το skype υπάρχει λυση !!! http://www.eten-users.net/topic5424 το skype path , αντε να βγει και ενα path για το ραδιοφωνο να ακουγεται απο το εξωτερικο ηχειο !!! Path, patch, whatever. Ευχαριστώ που το αναφέρεις, δεν το χα πάρει χαμπάρι, αν και βλέπω ότι μόλις σήμερα δόθηκε το αρχείο στο eten-users. Θα το δοκιμάσω αμέσως. Και φυσικά το patch δουλεύει ΑΨΟΓΑ. Χαίρομαι που λύθηκε και αυτό το πρόβλημα τόσο γρήγορα :up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 ναι αλλα ετσι τα αλλα κινητα δεν διαβάζουν το μηνυμα! ουπς!Εχεις δικιο..θα δοκιμασω κατι αλλο και θα σου πω.. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Review: http://msmobiles.com/news.php/5793.html Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ Το τηλέφωνο έχει ένα απίστευτο bug το οποίο αν το μάθαινα πριν το αγοράσω δεν θα το έπαιρνα μέχρι να το λύσουν... Σου στέλνουν μήνυμα και δεν το λαμβάνεις ποτέ...Και μην βιαστεί κανείς να μου πει μα "εγώ δεν έχω πρόβλημα όλα λειτουργούν κανονικά" γιατί μετά από λίγες ώρες θα το διαπιστώσει και εκείνος όταν ξαφνικά από μόνο του θα σταματήσει να λαμβάνει μηνύματα...Και το χειρότερο είναι ότι αυτός που στο στέλνει βλέπει ότι το μήνυμα παραδόθηκε... Επίσης ένα ακόμα πρόβλημα που είναι ίδιο με το παραπάνω (τουλάχιστον όταν λυθεί το ένα θα λυθεί και το άλλο) είναι ότι δεν μπορείς να μπεις καθόλου στα setting του τηλεφώνου σαν τηλέφωνο... Όσοι το έχουμε πάρει περαστικά μας μέχρι να βγει firmware update... Εγώ πάντως από τώρα το βάζω στο συρτάρι (βγάζω πάλι g500) περιμένοντας το patch ή το update που θα διορθώσει αυτό το απίστευτα σοβαρό πρόβλημα... Καταλαβαίνει κανείς ότι καλά είναι να έχουμε μια συσκευή με πολλές δυνατότητες αλλά εννοείται φυσικά ότι σαν τηλέφωνο πρέπει να πληρεί τα βασικά... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 οταν σε καλεσουν τηλεφωνικα εχει αμεση ανταποκριση ( απο κινητο )? οταν στειλεις εσυ sms exei amesh παραδωση ? μηπως φταιει ο provider κινητης? εκανες hard reset ? Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts