Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ αντίθετα, ξέροντας ότι αναμένουμε νέα ρομ έχω βάλει ότι βλέπω εδώ από προγράμματα :ninja: και δεν χρειάζεται να σας πω τι γίνεται:lol: :lol:

Και γι' αυτό που είπες Πάνο ελπίζουμε να βρεις χρόνο να το κάνεις:rolleyes:

Εγώ αντίθετα, ξέροντας ότι αναμένουμε νέα ρομ έχω βάλει ότι βλέπω εδώ από προγράμματα :ninja: και δεν χρειάζεται να σας πω τι γίνεται:lol: :lol:

Ορμάτε Μακεδονομάχοι...:lol: :lol: :lol:

Φορτώστε..:lol: :D :lol:

Μα καλά ρε παιδιά, αν στο κινητάκι φορτώνετε έτσι, στον υπολογιστή του σπιτιού σας τι κάνετε? :blink: Φαντάζομαι θα έχει γίνει ασήκωτος από το πολύ "βάρος".. :lol: :lol: Χωρίς πλάκα πάντως, όλοι έχετε κάνει hard reset γιατί βάζετε διάφορα.. Εγώ γιατί δεν έκανα ποτέ? Πρώτη φορά έχω ppc και πάλι του φέρομαι "ευγενικά", εσείς γιατί του βγάζετε τα μάτια?? Όλοι νίτζα είστε?? :ninja: :ninja: :D

το σωστο ppc ειναι αυτο που τρωει 5 hard reset το μηνα!!!:p :p :D :Dετσι πρεπει να ειναι τα μαχητικα!!

Τα ΕΤΕΝ φαντάζομαι εννοείς...:D :lol: :p

το σωστο ppc ειναι αυτο που τρωει 5 hard reset το μηνα!!!:p :p :D :Dετσι πρεπει να ειναι τα μαχητικα!!

:up: :respect: :yahoo: :yahoo:

Απλά είναι η πρώτη φορά που παίρνω ppc (ήμουνα ανάμεσα σε Ν95 και ΕΤΕΝ και χάρη στα παιδιά εδώ μέσα ξέρουμε τι διάλεξα) και μέχρι να μου περάσει η όρεξη να ασχολούμαι τόσο πολύ, του βγάζω τα ματάκια (και μετά ζητάω βοήθεια εδώ μέσα :lol: :lol: )

Στο site της ETEN υπάρχει για κατέβασμα ένα patch το GSM_Ril1212. Μήπως ξέρει κάποιος τι είναι αυτό και εάν χρειάζεται να το βάλουμε;

Στο site της ETEN υπάρχει για κατέβασμα ένα patch το GSM_Ril1212. Μήπως ξέρει κάποιος τι είναι αυτό και εάν χρειάζεται να το βάλουμε;

Δεν σου λέω γιά να μη σε μπερδεύω αλλά βάλτο. :p

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω κάνει ποτέ hard reset αλλά απ' οτι λες θα κάνω άμεσα.:p :D :D

Για πες μας τώρα τι κάνει, πρέπει να το βάλουμε, το χρειάζεται και η καινούργια ελληνική rom:blink: :blink:

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω κάνει ποτέ hard reset αλλά απ' οτι λες θα κάνω άμεσα.:p :D :D

Για πες μας τώρα τι κάνει, πρέπει να το βάλουμε, το χρειάζεται και η καινούργια ελληνική rom:blink: :blink:

Νομίζω έχει ένα δυό πραγματάκια που περιέχονται στην 354 όπως το να σβήνει το λαμπάκι της φόρτισης και μιά διόρθωση γιά κάποια μικροπροβλήματα με τους ήχους. :cool:

εγω εχω το εξης προβλημα,,,ειχα κανει ενα λογαριασμο ποπ3 στα e-mail και χαθηκε,,ξανακανω αλλον αλλα με διαφορετικο ονομα γιατι δεν με αφηνε με το ιδιο,,τον ξαναχανω αλλα το θεμα ειναι οτι στον δευτερο που εκανα ειχα 3 νεα μυνηματα σαν ενδειξη στην επιφανεια εργασιας και τωρα αφτο εχει κολησει,,πατωντας πανω του δεν ανοιγει και δεν μπορω να το βγαλω αυτο,,,,καμια ιδεα....soft reset εκανα αλλα τσιφος...

το προβλημα το ελυσα με το προγραμματακι mailrepair ειναι αψογο,,μου βρηκε τους λογαριασμους που ειχα χασει...

Νομίζω έχει ένα δυό πραγματάκια που περιέχονται στην 354 όπως το να σβήνει το λαμπάκι της φόρτισης και μιά διόρθωση γιά κάποια μικροπροβλήματα με τους ήχους. :cool:

Και μία τελευταία ερώτηση: βάζοντάς θα πρέπει να κάνω και hard reset με τα γνωστά επακόλουθα ή θα διορθώσει ότι πρέπει χωρίς να μου τα κάνει μαντάρα;

Και μία τελευταία ερώτηση: βάζοντάς θα πρέπει να κάνω και hard reset με τα γνωστά επακόλουθα ή θα διορθώσει ότι πρέπει χωρίς να μου τα κάνει μαντάρα;

Δεν χρειάζεται τίποτα. Το βάζεις κάνεις ένα soft reset και είσαι ΟΚ. Μην ανησυχείς. :cool:

Δεν χρειάζεται τίποτα. Το βάζεις κάνεις ένα soft reset και είσαι ΟΚ. Μην ανησυχείς. :cool:

Ευχαριστώ.

Οποιος θέλει να απαλάξει τη μνήμη του από 10,1 ΜΒ αποθηκευτικού χώρου ας αφαιρέσει μέσα από τα windows τις παρακάτω εγκαταστάσεις των εφαρμογών της ΕΤΕΝ. Οποιαδήποτε στιγμή θέλουμε μπορούμε να μεταφέρουμε τα cab στην κάρτα μας και να κάνουμε από εκεί την εγκατάσταση. Αρκεί πριν τα πετάξουμε να τα αντιγράψουμε στο PC μας η και σε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης. Μιλάω γιά την 291 Ελληνική ROM, αν και μάλον μπορεί να εφαρμοστεί γενικότερα. :D :D :D

PREI_ADDRINGTONE.ALLLAN.CAB Προσθέτει mp3 αρχεία σαν ringtones

PREI_BATTERYMETER.CAB Μετρητής μπαταρίας

PREI_CVC.CAB Voice Commander

PREI_ETMERGEEX_ENG.CAB Scenarios/Phone Service Πρότυπα συνδιασμού φωτεινότητας - έντασης

PREI_ETPHONE_ENG_ORANGE.CAB Πορτοκαλί skin τηλεφώνου

PREI_GPRSWIZARD.ENG.CAB Οδηγός ρυθμίσεων GPRS

PREI_GPS_VIEWER.CAB Παρακολούθηση δορυφόρων

PREI_IMAGEWIZARD.MUI.CAB Οδηγός εικόνων

PREI_IMK_ENG.CAB Image Maker 1.3 Επεξεργασία εικόνων

PREI_LOCATIONSMS.CAB Αποστολή με SMS της θέσης σας

PREI_MDESK.CAB Ολες οι εφαρμογές σε ένα launcher

PREI_MULTIMEDIAMANAGER.ALLLAN.CAB Multimedia Manager

PREI_SATELLITEDATAUPDATE.1.0.ALLLAN.CAB Κατέβασμα εφημερίδας δορυφόρων

PREI_SCREENKB_ENG.PPC2003_ARM.CAB Πληκτρολόγιο μεγάλο Αγγλικό

PREI_SIMMANAGER.MUI.CAB Διαχείρηση επαφών από και πρός την κάρτα SIM

PREI_SKINCHANGER_ENG.CAB

PREI_SKYPE_SETTING_ENG.CAB Ρυθμίζει από που ακούγεται ο ήχος του Skype μπροσυινό η πίσω μεγάφωνο

PREI_SPEEDDIAL.CAB Γρήγορες κλησεις

PREI_ZTQUICKLINK.2.0.ALLLAN.CAB today launcher

Aυτά τα αρχεία γιά να τα δείτε και να μπορέσετε να τα σβήσετε θα πρέπει μετά από hard reset να μην αφήσετε μετά την πρώτη εκκίνηση να φορτωθούν τα προγράματα αλλά να σταματήσετε την εγκατάσταση όταν θα δείτε να εμφανιστεί το 1/20 με soft reset. Mε την εκκίνηση πάλι θα πάνε να φορτωθούν αλλά τελειώνουμε πατώντας το κουμπί της φωτογραφικής.

Οσοι προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο ας προσέξουν να καταλαβαίνουν καλά τι κάνουν και ας φροντίσουν να έχουν backup. Αντε δώρο 10 ΜΒ από μένα. :cool:

Μα καλά ρε παιδιά, αν στο κινητάκι φορτώνετε έτσι, στον υπολογιστή του σπιτιού σας τι κάνετε? :blink: Φαντάζομαι θα έχει γίνει ασήκωτος από το πολύ "βάρος".. :lol: :lol: Χωρίς πλάκα πάντως, όλοι έχετε κάνει hard reset γιατί βάζετε διάφορα.. Εγώ γιατί δεν έκανα ποτέ? Πρώτη φορά έχω ppc και πάλι του φέρομαι "ευγενικά", εσείς γιατί του βγάζετε τα μάτια?? Όλοι νίτζα είστε?? :ninja: :ninja: :D

Kala den einai kai to idio akrivws... ws pros thn sygrish pou anafereis (Pc me ppc)! H synistwsa sugrisimhs epexegastikhs isxuws kai dynatothtwn, teinei pros to pc katakoryfa.

Opws epishs den einai kai to idio gia paradeigma sto mellon na sygrinoume ena antistoixo ppc me 256 h 512 h 1gb ram/rom me to shmerino gloffiish!!!

Allwste h parodos tou xronou panta fernei perissotero "varos" opws les ...giayto software kai hardware einai allhlendeta. Se enan aiwnio parallhlo agwna apaithsewn!!!

Wraios htan kai o spectrum me 48kb mnhmhs kai me polles dunatothtes....kapote !

Sto 8ema mas pantws ... eftasa nomizw sta logika plaisia twn 20Mb storage mnhmhs. Thanx guyz.

Γι' αυτό εγραψα για τον υπολογιστή του σπιτιού, ίσως δε με κατάλαβες.. Επειδή το pc έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες, λογικά θα το φορτώνετε σαν το μουλάρι, δεδομένου ότι το ppc είναι ήδη ένα κιλό βαρύτερο από τα προγράμματα.. :) Και φυσικά συμφωνώ με αυτά που έγραψες για υλικό/λογισμικό, απλά λέω πως λυπάμαι το κακόμοιρο το glofiish! :)

Telika tromero programma to memmaid !!!

Ektos twn allwn (Cleaning temp files, History files etc.) perasa kai ta cache files tou internet explorer, na apo8hkeyontai sthn sd opou kai epianan poly xwro.

Hub, me eswses. H metafora pollwn wavs pou eixa ftiaksei gia ringtone purposes mesa apo to windows / rings , sthn sd htan panakeia.

Thanx friendz.

Xwros sthn storage sthn parousa fash --> 38.78 Mb.

Just Perfect.

Έκανα εγκατάσταση τον opera mini 3.1,και όταν τον ανοίγω και πάω να συνδεθώ στο ίντερνετ μου γράφει η σύνδεση απέτυχε και να κάνω έλεγχο στις ρυθμίσεις του ίντερνετ( ο internet explorer συνδέεται κανονικά με tim wap gprs)

Οταν είναι συνδεδεμένο το καλώδιο του usb με το pc τότε και μόνο τότε ο opera mini συνδέεται στο ιντερνετ, και επίσης οταν έχω σύνδεση με δίκτυο wi fi.

Γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό ?

Γνωρίζει κάτι κάποιος ?

Ευχαριστώ

thelo na kano egatastash se merika programmata pou exo katevash apo to internet k otan pao na kano setup sto arxeio egatastasis mou vgazi se egrafo ta parakato ,meta xanapatao egatastash opos lei to egrafo k mou xanavgazi to idio ,ma ti theli telos panton to atimo,an xeri kapios as mou pi,email:vvvv@otenet.gr

PRE-INSTALL v1.08

© pUcE Software 2006

Pre-install has checked your config.

Everything is ok, you can now run the setup program

Enjoy!

• The title was changed to ETEN Χ500