kondi Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Ανοιξε απο το activesync στο PC σου την εξερεύνηση και βρες το φάκελο του PDA που θέλεις να μεταφέρεις το αρχείο. Πάρε το αρχείο από το PC σου με αριστερό κλίκ πατημένο και ρίξτο μέσα να γίνει η αντιγραφή. pano mou ayto kano ,ta arxia pou ine sth mnimi toy thlefonou metaferonte kanonika ,ayta pou ine sthn karta den metaferonte,k to backup toy sprite ine megalo den xorai na to metafero sth mnimh toy tilefonou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Ανοιξε απο το activesync στο PC σου την εξερεύνηση και βρες το φάκελο του PDA που θέλεις να μεταφέρεις το αρχείο. Πάρε το αρχείο από το PC σου με αριστερό κλίκ πατημένο και ρίξτο μέσα να γίνει η αντιγραφή. pano mou ayto kano ,ta arxia pou ine sth mnimi toy thlefonou metaferonte kanonika ,ayta pou ine sthn karta den metaferonte,k to backup toy sprite ine megalo den xorai na to metafero sth mnimh toy tilefonou. Επειδή το αρχείο backup του Sprite είναι μερικές δεκάδες ΜΒ και η μεταφορά του διαρκεί αρκετά, πιθανόν το Χ500 να "σβήνει" ενώ συνεχίζεται η μεταφορά => δεν ολοκληρώνεται. Νομίζω γι'αυτό ο panosha σου είπε να μην αφήνεις την οθόνη του Χ500 να σβήνει => σταματά η σύνδεση με το ActiveSync => διακόπτεται η μεταφόρα του αρχείου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kondi Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Ανοιξε απο το activesync στο PC σου την εξερεύνηση και βρες το φάκελο του PDA που θέλεις να μεταφέρεις το αρχείο. Πάρε το αρχείο από το PC σου με αριστερό κλίκ πατημένο και ρίξτο μέσα να γίνει η αντιγραφή. pano mou ayto kano ,ta arxia pou ine sth mnimi toy thlefonou metaferonte kanonika ,ayta pou ine sthn karta den metaferonte,k to backup toy sprite ine megalo den xorai na to metafero sth mnimh toy tilefonou. OK ta katafera pedia ,theli metafora mesa sto parathiro tis exerevnisis k oxi se fakelo sthn epifenia ergasias, pano mou o theos se estile gia na mas soseis .nase kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 OK ta katafera pedia ,theli metafora mesa sto parathiro tis exerevnisis k oxi se fakelo sthn epifenia ergasias, pano mou o theos se estile gia na mas soseis .nase kala Βρε μήπως έχεις πάρει backup και τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης ? Το αρχείο πρέπει να είναι 40ΜΒ πάνω κάτω. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Αν κανείς έχει Ελληνική ROM και του λείπει ο MSN μπορεί να τον έχει μαζί και με όλους τους άλλους δημοφιλείς messengers, με το IM+ 4.30. Το δοκίμασα και δουλεύει (Δοκίμασα μόνο το MSN). http://rapidshare.com/files/14499947/implus429uniifalleni.rar Αν έχει κανείς πρόβλημα με την εγκατάσταση PM me. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Εγώ έβαλα το windows live και δεν έχω κανένα πρόβλημα.. :) Το IM+ αλήθεια, τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Εγώ έβαλα το windows live και δεν έχω κανένα πρόβλημα.. :) Το IM+ αλήθεια, τι είναι? Εγώ μάλλον δεν έψαξα και πολύ για το το βρω χωριστά. Το ΙΜ+ είναι "συλλογή" όλων των messengers. Πιο πολλές και σωστές πληροφορίες εδώ: http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=10368 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kondi Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Βρε μήπως έχεις πάρει backup και τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης ? Το αρχείο πρέπει να είναι 40ΜΒ πάνω κάτω. :D vre pano ne exo pari k to periexomeno tis kartas mnimis,an thn xaso etsi evesthita pou kratiete ti na kano meta,xarakiri. les na mhn xriazete ,giati sto restore poy exo kani merikes fores opia programmata ine egatestimena sthn karta den mou trexoyn meta,pos pernoume backup apo to sprite ,mono sto thl.oxi sthn karta,gia dose ligo fos.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 vre pano ne exo pari k to periexomeno tis kartas mnimis,an thn xaso etsi evesthita pou kratiete ti na kano meta,xarakiri. les na mhn xriazete ,giati sto restore poy exo kani merikes fores opia programmata ine egatestimena sthn karta den mou trexoyn meta,pos pernoume backup apo to sprite ,mono sto thl.oxi sthn karta,gia dose ligo fos.:worry: Μόλις μπείς στο sprite πήγαινε options -> switch to advanced mode και επέλεξε τι θέλεις να συμπεριληφθεί στο backup. Αν δε θέλεις backup στη κάρτα, κάνε κλικ στο κουτάκι storage για να μείνει κενό.. Εμένα πιάνει 24 MB το backup χωρίς την κάρτα μνήμης.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Υπάρχουν πουθενά όμορφα θεματάκια για το κινητάκι μας?? :up: Βαρέθηκα το πορτοκαλί backround.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Ειναι καλύτερο το spb backup ή το sprite backup ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 προσωπικα εμενα με βολευει πιο πολυ το spd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Παιδιά μια ερώτηση, με ποιο πρόγραμμα κάνουμε το Χ να κλείνει τα προγράμματα και όχι να τρέχουν στο παρασκήνιο??? (ξέρω έχει ξαναειπωθεί, αλλά έψαξα και δεν το βρήκα,σορυ :( ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Παιδιά μια ερώτηση, με ποιο πρόγραμμα κάνουμε το Χ να κλείνει τα προγράμματα και όχι να τρέχουν στο παρασκήνιο??? (ξέρω έχει ξαναειπωθεί, αλλά έψαξα και δεν το βρήκα,σορυ :( ) Bάλε αυτό http://rapidshare.com/files/17784119/smclose.exe.html στο Windows / Startup (Εκκίνηση) και θα είσαι ΟΚ μετά από ένα soft reset. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Παιδιά μια ερώτηση, με ποιο πρόγραμμα κάνουμε το Χ να κλείνει τα προγράμματα και όχι να τρέχουν στο παρασκήνιο??? (ξέρω έχει ξαναειπωθεί, αλλά έψαξα και δεν το βρήκα,σορυ :( ) Γινεται επίσης μέσω του αρκετά χρήσιμου προγράμματος iLauncher. Για περισσότερες πληροφορίες δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1708317#post1708317 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, καληνύχτα σας :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 προσωπικα εμενα με βολευει πιο πολυ το spd Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 προσωπικα εμενα με βολευει πιο πολυ το spd Eσύ βολεύεσαι εύκολα μου φαίνεται. :p Καλησπέρα σας. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Poio spd? To bbc einai to kalitero! xixixi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Eσύ βολεύεσαι εύκολα μου φαίνεται. :p Καλησπέρα σας. :Dτο κατα δυναμιν:D :D :D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Καλημέρα, θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα θέμα. Σήμερα μετά από ένα soft reset μου εμφανίστηκε στην εκκίνηση ένα πρόγραμμα το "SIPDefault" ξαφνικά, ζητώντας να το "τρέξω" προκειμένου να γίνει ή εγκατάστασή του. Δεδομένου ότι πριν από καιρό το είχα ξαναδεί (προχώρησα τότε στην εγκατάσταση) αλλά μετά, κάθε ένα περίπου λεπτό έβγαινε η "κλεψύδρα", κόλαγε για λίγο και αυτό συνεχιζόταν με αποτέλεσμα το HARD RESET, αυτή το φορά το αγνόησα βάζοντάς το σε "καραντίνα". Εχει συμβεί σε κάποιον κάτι τέτοιο; Εχει σχέσει με "διεύθυνση" IP; Μάλλον κάποιο πρόγραμμα την έκανε τη "δουλειά".... Οσοι σοφοί και "παθόντες" προσέλθετε..... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 εγω πάλι με την σειρά μου θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα RDS ΣΤΟ χ500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Καλημέρα, θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα θέμα. Σήμερα μετά από ένα soft reset μου εμφανίστηκε στην εκκίνηση ένα πρόγραμμα το "SIPDefault" ξαφνικά, ζητώντας να το "τρέξω" προκειμένου να γίνει ή εγκατάστασή του. Δεδομένου ότι πριν από καιρό το είχα ξαναδεί (προχώρησα τότε στην εγκατάσταση) αλλά μετά, κάθε ένα περίπου λεπτό έβγαινε η "κλεψύδρα", κόλαγε για λίγο και αυτό συνεχιζόταν με αποτέλεσμα το HARD RESET, αυτή το φορά το αγνόησα βάζοντάς το σε "καραντίνα". Εχει συμβεί σε κάποιον κάτι τέτοιο; Εχει σχέσει με "διεύθυνση" IP; Μάλλον κάποιο πρόγραμμα την έκανε τη "δουλειά".... Οσοι σοφοί και "παθόντες" προσέλθετε..... Δεν σε ρώταγε αυτό αλλά αν δίνεις άδεια να φορτώσει κάποιο άλλο πληκτρολόγιο που έχεις εγκαταστήσει και έπρεπε να απαντήσεις καταφατικά. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Καλημέρα 1)Υπάρχει περίπτωση να βγάλει η eten κάποια αναβάθμιση και να μπορεί να ακούγεται το radio από το εξωτερικό ηχείο τι λέτε είναι εφικτό ?(στο htc 3300 γίνεται) 2)Υπάρχει κάποιος stream player να βάλουμε και να δούμε mobile tv ? ( επίσης στο htc 3300 γίνεται) ΠΑΝΟ τι λές μπορούν να γίνουν η ειναι αδύνατον προς το παρών Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Υπάρχουν πουθενά όμορφα θεματάκια για το κινητάκι μας?? :up: Βαρέθηκα το πορτοκαλί backround.. You got email ! :geek: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts