disorder Δημοσιεύτηκε October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 12, 2006 Το θέλω κυρίως για ποδοσφαιράκι και κανένα μπασκετάκι,ειδίκα τώρα που βγήκαν και καινούργια παιχνίδια.:) Έχω δύο υπόψιν μου: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=1046&product=672874 και http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=1046&product=596337 Να πάρω το ασύρματο ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Το θέλω κυρίως για ποδοσφαιράκι και κανένα μπασκετάκι,ειδίκα τώρα που βγήκαν και καινούργια παιχνίδια.:) Έχω δύο υπόψιν μου: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=1046&product=672874 και http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=1046&product=596337 Να πάρω το ασύρματο ή όχι? Κοιτα ειχα το δευτερο και τελικα χαλασε μονο του,εγω σου προτινω να παρεις το gamepad του Xbox 360,ειναι USB εχει πολυ καλη κατασκευη κανει 38 ΕΥΡΩ. Α,και δεν ειναι Logitech!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Έχω το πρώτο αλλά σε έκδοση με καλώδιο. Το έχω ''λιώσει'' ένα χρόνο στο PES 5 και μέχρι στιγμής δεν έχει καταλάβει τίποτα. Ένας φίλος μου πήρε το ασύρματο (αυτό στο 1ο link) και είναι επίσης πολύ καλό. Ασύρματο πάντως δεν θα έπαιρνα, ουσιαστικά δεν κερδίζεις τίποτα απ' τα αντίστοιχα ενσύρματα. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. October 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Μάλλον προς το πρώτο γέρνω.Περιμένω και άλλες γνώμες.θα πάρω 2 κομμάτια για να παίζω διπλό με τον αδερφό μου PRO 6 kai NBA 07 :) οπότε θέλω να κάνω σωστή επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Έχω το πρώτο (Cordless RumblePad II) όπως είναι (σε ασύρματη έκδοση). Το χρησιμοποιώ για κάποιους μήνες, το έχω κυριολεκτικά λιώσει σε Pro Evolution Soccer 5 και Need For Speed Most Wanted και μέχρι τώρα έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Αυτό που φοβόμουνα πριν το πάρω ήταν μήπως καταναλώνει πολύ ρεύμα (σαν ασύρματο που είναι λειτουργεί με μπαταρίες, ενώ ο πομποδέκτης συνδέεται με το PC σε USB), αλλά τελικά έχει και πολύ καλή αυτονομία. Πολύ καλή αίσθηση και κράτημα στα αναλογικά sticks, σου το προτείνω ανεπιφύλακτα με κλειστά μάτια. Θα φάει την κακουχία της ζωής του με το νέο Pro Evolution Soccer 6! :) Υ.Γ.: Μην ακούς κανέναν, πάρε το ασύρματο. Φαντάσου το Pro 6 να τρέχει στο PC και με ένα έξτρα AV transmitter (ένα μικρό gadgetάκι που συνδέει ασύρματα σε συχνότητες όμοιες με το bluetooth - 2.4GHz - σήματα video και stereo audio μεταξύ οποιωνδήποτε συσκευών) από το PC σε μεγάλη plasma τηλεόραση να παίζεις με τις ώρες χωρίς καλώδια!!! Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 εγω εχω το RumblePad II το ενσυρματο..φοβερο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. October 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Μάλλον το πρώτο θα πάρω απλά θέλω να ρωτήσω αν μέσα στη συσκευασία υπάρχουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.υπάρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Μάλλον το πρώτο θα πάρω απλά θέλω να ρωτήσω αν μέσα στη συσκευασία υπάρχουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.υπάρχουν? Όχι, στη συσκευασία υπάρχουν αλκαλικές μπαταρίες. Είναι καλή λύση οι επαναφορτιζόμενες, αν σκέφτεσαι να το "σκίσεις" και πρόκειται να καταναλώσεις πολλές μπαταρίες :) Πάντως να προσθέσω ότι στον τομέα της αυτονομίας είναι πολύ καλό το Cordless Rumblepad II, καθώς σου προφέρει τη δυνατότητα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Δηλαδή, όταν χρησιμοποιείς το vibration και η μπαταρία πέσει σε φορτίο, απενεργοποιεί αυτόματα το vibration και σου δίνει ακόμα 40 ώρες για χρήση χωρίς vibration. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. October 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 ΟΚ κατέληξα το Cordless Rumblepad II θα πάρω.To Pro evo 6 to NBA 07 kai to Carbon θα τα λιώσω:) Έχω και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.θα πάρω 2 κομμάτια να παίζω διπλό με τον αδερφό μου:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomigi73 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 γεια χαρα και απο μενα , Μου εφεραν δωρο το Cordless Rumblepad ΙΙ -προκαταβολικα θα σας ενημερωσω οτι ειμαι ασχετος για αυτο συγχωρηστε μου και καμια κουταμαρα. θα ηθελα να ρωτησω τα εξης αυτο το joypad λειτουργει σε ολα τα παιχνιδια και πρεπει σε καθε παιχνιδι να ρυθμιζεις - sygkekrimena sto ghost recon δεν μπορουσα να το χρησιμοποιησω ουτε να το ρυθμισω καθε βοηθεια δεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomigi73 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 ξρει καποιοσ να βοηθησει με το σγκεκριμενο χειριστηριο? πως να το ρυθμισω? το δοκιμασα σε ενα παιχνιδι και δεν λειτουργει ? ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makpap Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 ξρει καποιοσ να βοηθησει με το σγκεκριμενο χειριστηριο? πως να το ρυθμισω? το δοκιμασα σε ενα παιχνιδι και δεν λειτουργει ? ?? KAI EGO TO IDIO PROBLHMA EXO. MHPOS THA MPOROYSE KAPOIOS NA BOHTHISEI LIGO???? NA MOY KANA DYO PRAGMATAKIA??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Έχω από το 2005 το Logitech Rumblepad 2, την έκδοση με καλώδιο. Το έχω ξεσκίσει σε όλα τα Need for Speed και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Απλά τώρα τελευταία από την κακομεταχείρηση ο αριστερός μοχλός που τον ρυθμίζω για να στρίβει το αυτοκίνητο, χάνει λίγο και ενώ όταν είναι στην μέση δεν θα έπρεπε να στρίβει, το αυτοκίνητο πηγαίνει λίγο προς τα αριστερά. Του έχω κάνει εγχείριση αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Ίσως να πάω να το ξαναγοράσω, αν δεν αγοράσω το εκπληκτικό τιμόνι Logitech G25 με το εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 εμενα το rumblepad 2 το ενσυρματο δουλευει αψογα σε ολα τα παιχνιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Αυτό το είδατε???? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580188 Είναι το καινούργιο Gamepad της Logitech. Όμως ούτε έχει vibration αλλά ούτε είναι ασύρματο. Συμβατό και με Windows Vista, αν και δεν ξέρω γιατί χρειάζονται καινούργιοι οδηγοί για τα Vista. :worry: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. February 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Εντυπωσιακό θα έλεγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Το gamepad του 360 ειναι ενα απο τα καλυτερα που υπαρχουν αν οχι το καλυτερο παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts