iliasp Δημοσιεύτηκε October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 10, 2006 emena de mpainei pouthena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 τι εχει γινει και κατεβαζουμε ολοι χαλια? εγω στα 2mbit κατεβαζω με 30! με πορτες ορθανοιχτεσ στον utorrent ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 τι εχει γινει και κατεβαζουμε ολοι χαλια? εγω στα 2mbit κατεβαζω με 30! με πορτες ορθανοιχτεσ στον utorrent Ουτε σε American sites δε μπορω να μπω σημερα. Viva Vivodi:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 τι εχει γινει και κατεβαζουμε ολοι χαλια? εγω στα 2mbit κατεβαζω με 30! με πορτες ορθανοιχτεσ στον utorrent Μπάχαλο!! Λόγω των αναβαθμίσεων. Όταν ολοκληρωθούν οι αναβαθμίσεις και ξεκινήσουν οι επιδιορθώσεις στα dslam θα δούμε άσπρη μέρα, άρα αργει πολυ. Σαν τα χιόνια που λέμε! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Μπάχαλο!! Λόγω των αναβαθμίσεων. Όταν ολοκληρωθούν οι αναβαθμίσεις και ξεκινήσουν οι επιδιορθώσεις στα dslam θα δούμε άσπρη μέρα, άρα αργει πολυ. Σαν τα χιόνια που λέμε! Ε ναι αυτο ομως δεν ειναι χαζομαρα? γιατι ολοι μας πληρώνουμε για γρηγορη ταχυτηα και περνουμε την πιο χαλια.... Και που να ακουστει οτι 8α μασ δωσουν κανα μηνα δωρεαν.. και στη τελικη ολοι στον οτε τα ριχνουν...(δεν λεω δικιο εχουν αλλα ας παρουν και καμια ευθυνη):X ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts