Olga Δημοσιεύτηκε October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2006 Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν σ' ενα εξωτερικό σκληρό δίσκο γίνεται να εγκαταστήσουμε προγράμματα που να εκτελούνται μόνο από αυτόν τον εξωτερικό δίσκο σε οποιονδήποτε Η/Υ. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Ginetai auto.Arkei na egkatastiseis ta windows px ston skliro k na to epilekseis ws kurio.Alla tha prepei na exei firewire. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olga Δημ. October 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Με usb δεν γίνεται; Θα είναι κάπως δύσκολο να το χρησιμοποιώ ως κύριο σε pc που θα θέλω να χρησιμοποιήσω κάθε φορά. Δηλαδή δεν είναι και πολύ πρακτικό, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Υπάρχει η πλατφόρμα U3 (http://www.u3.com) για USB sticks που κάνει ακριβώς αυτό που θες αλλά πρέπει τα προγράμματα να έχουν διαμορφωθεί ειδικά από την εταιρεία για να δουλέψουν έτσι και βέβαια η χωρητικότητα των sticks αυτών είναι περιορισμένη. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει, απλά το αναφέρω. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olga Δημ. October 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Έχω ένα τέτοιο usb stick ( U3 ), απλά ενδιαφερόμουν για προγράμματα πιο επαγγελματικής χρήσης που σίγουρα δεν τα παρέχει η εταιρία αυτή. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts