Jump to content

έχω πρόβλημα με τα flash

AngeloDion
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συγνώμη που ανοίγω νέο ποστ επιδή ξέρω πως εκνευρίζονται και λιγο οι admins εδω γύρω:blink: . έψαξα και λίγο στην αναζήτηση αλλά δεν έχω πολύ χρόνο. λοιπόν το πρόβλημα μου είναι όπως είπα με τα flash. Παραδειγμα δεν μπορώ να βλέπω τα animated graphics από τις σελίδες ερικσσον και νοκια. Επισης τα flash games που κυκλοφορούν στο ιντερνετ. επίσης δεν μπορώ να δω βίντεο απο μερικά site που τα δείχνουν απο την σελίδα τους. συνήθως μου λένε οτι χρειάζομαι το νέο flashplayer και μου δείχνουν το adope, εγώ όμως έχω το macromedia αν δεν κανω λάθος και πιστεύω οτι είναι θέμα ανταγωνισμού. όταν προσπάθησα να κατεβάσω το adope πάλι δεν κατεβαίνει αλλα εκεί που έχει μια εικόνα στην διαδικασία, δεν την δείχνει και βάζει (χ). Είχα βαρεθει και δεν έδινα σημασία μέχρι προχτες που ήθελα να δω ένα βίντεο του W850 αλλά δεν το έδειχνε. παρόλα αυτά μου έδειξε δύο αιτίες. ή μία το flash player οπως πάντα και η άλλη έλεγε "you might have to activate javasqript(ή κάπως έτσι)". Πάντως πρέπει να αναφέρω πως μια φορά εντελώς τυχαία η σελίδα της έρικσσον εμφανιζόνταν κανονικά τα animations αλλά δεν δοκίμασα και σε αλλα site. pls βοήθεια γιατί μου έιναι σημαντική απώλεια

ευχαριστώ εκ των προτερων

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Το πιο πιθανό είναι να φταίει το πρόγραμμα flash player ή να έχει ρυθμιστεί λανθασμένα!Ρίξε μια ματιά σε αυτό και εάν δεν βγάλεις άκρη κατέβασε το adope!:confused:

Το πιο πιθανό είναι να φταίει το πρόγραμμα flash player ή να έχει ρυθμιστεί λανθασμένα!Ρίξε μια ματιά σε αυτό και εάν δεν βγάλεις άκρη κατέβασε το adope!:confused:

adobe ειναι το σωστο

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

adobe ειναι το σωστο

Ναι εντάξει, μου ξέφυγε και πάτησα p αντί b!Δεν έγινε και τίποτα!Πιστεύω ότι ο καθένας μας θα το καταλάβαινε!!!:)

δεν το ειπα απο κακια απλα εκανα μια σημειωση γιατι το παιδι μπορει να μην το καταλαβαινε. Τελος παντων πηγαινε http://www.macromedia.com -> Get flash player και θα σου το κανει εγκατασταση. Προσεξε ομως να το κατεβασεις με τον browser που χρησιμοποιεις γιατι θα εγκατασταθει μονο σε αυτον.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Έλεος πια. δεν ήξερα πως η αιτία ήταν τόσο κοντά. Δεν μπαίνω για καθημερινή χρήση απο τον administrator του pc μου για λόγους ασφαλείας. μπήκα λοιπόν να το εγκαταστήσω το μακρομεντια και λέω δεν δοκιμάζω να δω την σελίδα της ερικσσον.... και .. :up: βουαλλά!!! όλα μια χαρα. κόιταξα και απο το control panel και είδα πως έχω την έκδοση 8. Αλλά εδώ τίθεται το άλλο μου ερώτημα παιδιά. με ποια ρύθμιση θα μπορώ να βλέπω κανονικά flash animations και απο το κανονικό μου καθημερινό account??:blink: :worry:
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: