mi3s Δημοσιεύτηκε October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 9, 2006 Θέλω να αγοράσω νέο πληκτρολόγιο ή σετ πληκτρολογίου ποντικιού,γιατί το παρόν έχει γίνει για πέταμα.Έχω δύο υπόψιν μου:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=89&product=856398 και αυτό:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=89&product=892599 Έχετε κάτι άλλλο να προτείνετε?Ποι σας αρέσει ποιό πολύ?Με ενδιαφέρουν πολύ τα χαρακτηριστικά,η εργονομία,Εντάξει και η εμφάνιση δε με χαλάει.Το ότι είναι ασύρματο είνια μεγάλο πλεονέκτημα?Τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα?Πως μπορείς να τα εκμετταλευτείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 δαγκωτο το 2ο ..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Κι από μένα το 2ο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Πείτε και το λόγο ρε παιδιά!Ωραία χαρακτηριστικά αλλά δε μου φαίνεται πολύ ανατομικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 καταρχην ειναι logitech=αξιοπιστια και καλυτερη ποιοτητα με λιγοτερα χρηματα(1 cent :p) και 2ον πιο ομορφα..αυτα τα MS τα εχω σιχαθει να τα βλεπω..κανα σχεδιο καινουργιο δεν λενε να βγαλουν..και κατι αλλο.. το θεμα των μπαταριων με τα ασυρματα το σκευτικες?? αν οχι,καλυτερα τουλαχιστον για το πληκτρολογιο αστο..(πολυ συχνα αλλαγη μπαταριας) εγω εχω πληκτρολογιο το MS media digital pro (ενσυρματο) και ποντικο logitech mx1000 (ασυρματο επαναφορτιζομενο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Πείτε και το λόγο ρε παιδιά!Ωραία χαρακτηριστικά αλλά δε μου φαίνεται πολύ ανατομικό! Εμένα με άρεσε σε εμφάνιση.:O :X :ninja: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 καταρχην ειναι logitech=αξιοπιστια και καλυτερη ποιοτητα με λιγοτερα χρηματα(1 cent :p) και 2ον πιο ομορφα..αυτα τα MS τα εχω σιχαθει να τα βλεπω..κανα σχεδιο καινουργιο δεν λενε να βγαλουν..και κατι αλλο.. το θεμα των μπαταριων με τα ασυρματα το σκευτικες?? αν οχι,καλυτερα τουλαχιστον για το πληκτρολογιο αστο..(πολυ συχνα αλλαγη μπαταριας) εγω εχω πληκτρολογιο το MS media digital pro (ενσυρματο) και ποντικο logitech mx1000 (ασυρματο επαναφορτιζομενο) Δηλαδή κάθε πότε θα χρειάζεται με3-4 ώρες την ημέρα?Έχω 12 παλιές επαναφορτιζόμενες.Θα κάνουν δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 δεν ξερω,δεν νομιζω τοσο συχνα..την πρωτη φορα κρατανε..μετα αρχιζει ο χαμος...με επαναφορτιζομενες δεν ξερω παντως σιγουρα λιγοτερο χρονο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Eγω σου προτεινω το Microsoft γιατι οπως γραφει το πλαισιο πληκτρολόγιο με άνετο καμπυλωτό σχεδιασμό! Εγω για το θεμα με τις μπαταριες,βρηκα τη λυση με τις επαναφορτιζομενες και μου κρατανε κανα μηνα με το ζορι ομως! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Το δευτερο να παρεις γιατι η Logitech ειναι ισως η κορυφαια στον κοσμο σε πληκτρολογια-ποντικια. Επισης ειναι τεχνολογιας laser που ειναι πολυ καλυτερη απο την οπτικη και ειναι και ΠΟΛΥ πιο ομορφο. Επισης αν εχεις χρημα και υπομονη για το ποτε θα ερθει Ελλαδα θα σου προτεινα και αυτο: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=12339 Με δυο ωρες φορτιση κραταει δυο μηνες! Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Το δευτερο να παρεις γιατι η Logitech ειναι ισως η κορυφαια στον κοσμο σε πληκτρολογια-ποντικια. Επισης ειναι τεχνολογιας laser που ειναι πολυ καλυτερη απο την οπτικη και ειναι και ΠΟΛΥ πιο ομορφο. Επισης αν εχεις χρημα και υπομονη για το ποτε θα ερθει Ελλαδα θα σου προτεινα και αυτο: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=12339 Με δυο ωρες φορτιση κραταει δυο μηνες! Μπά,μου φαίνεται ότι θα είναι πολύ ακριβό,δε θέλω να περιμένω πολύ,και επίσης δε θέλω να είναι και ιδιαίτερα ακριβό. Να ακούσω και άλλες απόψεις παρακαλώ.Δε ξέρω και πολλά γιατί έχω ένα προπολεμικό samsung πληκτρολόγιο και ένα laser microsoft ποντίκι απο τα πρώτα,τα απλά.Τι διαφορά αλήθεια υπάρχει ανάμεσα στο laser και στο οπτικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 τελειο osiris2000 αλλα ακριβο...ε?199usd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Βγαινει απιστευτο πληκτρολογιο τον φλαβαρη απο την MS !:D Vista keyboard και mouse. Wireless Entertainment Desktop 8000 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=080 φοβεροοοοοοοοοοοοοοοο !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 τιμουλα περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 τιμουλα περιπου? νομίζω 250Ε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 νομίζω 250Ε! Η τιμη θα ειναι 250 δολλαρια στις ΗΠΑ. Εδω δεν ξερουμε ακομα, αλλα υπολογιζω την ιδια λογικη.... ποσο ειναι σε $, οκ - τοσο σε ευρω !!:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Eγω παντως πιστευω πως δεν αξιζει να δωσεις τοσα λευτα για ενα πληκτρολογιο.;) Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Eγω παντως πιστευω πως δεν αξιζει να δωσεις τοσα λευτα για ενα πληκτρολογιο.;) Κι εγώ έτσι πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Eγω παντως πιστευω πως δεν αξιζει να δωσεις τοσα λευτα για ενα πληκτρολογιο.;) Για καποιον που γουσταρει την τεχνολογια, ειναι ΟΚ. Δεν ειναι για τον "μεσο" χρηστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Το δευτερο να παρεις γιατι η Logitech ειναι ισως η κορυφαια στον κοσμο σε πληκτρολογια-ποντικια. Επισης ειναι τεχνολογιας laser που ειναι πολυ καλυτερη απο την οπτικη και ειναι και ΠΟΛΥ πιο ομορφο. Επισης αν εχεις χρημα και υπομονη για το ποτε θα ερθει Ελλαδα θα σου προτεινα και αυτο: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=12339 Με δυο ωρες φορτιση κραταει δυο μηνες! ΤΕΛΕΙΟ και ΦΟΒΕΡΑ πρακτικό, ειδικά με το touchpad που έχει κάτω δεξιά... Αν δεν είχε και 200 δολλάρα... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 οντως..ισως το πιο εντυπωσιακο και σε δυνατοτητες αλλα και σε εμφανιση keyborad που εχω δει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 τελειο osiris2000 αλλα ακριβο...ε?199usd Τα καλα και ομορφα πραγματα δυστυχως κοστιζουν αρκετα φιλε μου. Και αμα ερθει Ελλαδα θα ειναι ακομα πιο ακριβο. Αλλα ειναι κουκλι. Οταν πεσει η τιμη του θα δουμε... Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 καλά όμως κάτι για τώρα θα προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Τα δυο πληκτρολογια που διαλεξες ειναι απο τις καλυτερες επιλογες! Τωρα αν θες καποιο αλλο να σου προτεινουμε πρεπει να μας πεις και ποσα δινεις για ενα πληκτρολογιο. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 το παιδι ρωταει ποιο να διαλεξει απο τα 2 αρα προσφερει μεχρι εκεινα τα ποσα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts