R3negade Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 αυτο ειναι το θεμα...οτι δν εχω κανει on-line profile...απλα οταν ξεκινησα εβαλα ενα ονομα για να ξεκινησω...δν το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος αυτο? και αν μπορεις να μου πεις πως μπορω να βρω τις αντιπροσωπιες? Παράθεση Take Somthing From Nothing And Make It Something!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pduke Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 γεια χαρά σε όλους και καλή χρονιά!! Τα παρακάτω θα χρειατούν test drive unlimited patch 1.66A windows vista 64bit creative audigy SE Χθές άρχισε να μου κάνει κι εμένα τα ίδια ακριβώς. είμαι στο 20%, άρχισαν κάτι κολύματα με μια 355 εν κινήσει... άρχισα να χάνω τον ήχο...(1) ...και μετά από λίγο πατάω τον χάρτη και ... connection lost και κλείνει το παιχνίδι!! υπέροχα!(2) 1. Το θέμα ήχου και test Drive το έλυσα αλλάζοντας από το creative audio console τα ηχεία από quadrophonic σε 5.1.Πάει αυτό 2. το θέμα του connection δεν μπόρεσα ακόμα να το λύσω. Αν κάποιος βρει κάτι ας το πει. θα επανέλθω με λύση ή στοιχεία.Μέχρι τώρα άλλαξα IP (restart sto router Γενικά το παιχνίδι είνα μέσα στο bug! αλλά είχα χρόνια να παίξω με κάμερα μέσα στο cockpit και είμαι συγκινημένος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R3negade Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 εμενα αυτο με τον χαρτη το εκανε απο την αρχη,οπως κ οταν πατουσα start race στον 1ο αγωνα(αλλα ακομα κ τωρα π εχω κατεβασει save game και δν μπορω να παιξω αγωνες) μενει εκει, η καμερα λειτουργει δειχνει τον δρομο κ περνανε αυτοκινητα κ λεει απο πανω tdu servers anavailable...και δν κανει τιποτα.ουτε το back πιανει ουτε τιποτα...εχει αντιμετωπισει καποιος το ιδιο προβλημα?πως το ελυσε? Υ.Γ:Πως μπορω να βρω αντιπρωσωπιες που ψαχνω?μονο κανοντας βολτες στο τεραστιο νησι?? Παράθεση Take Somthing From Nothing And Make It Something!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pduke Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 ΤΟ έλυσα το θέμα. Μην ψάχνεις στα τυφλά για μέρη. όλα από το χάρτη γίνονται. Σου έστειλα πμ με τη λύση στο πρόβλημά σου :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R3negade Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 νομιζω οτι σου εστειλα pm...δεν ειμαι κ σιγουρος...αν δν βρεις pm πες μου να σ απαντησω... Παράθεση Take Somthing From Nothing And Make It Something!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pol Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Παιδιά να ρωτήσω ...έχω κάνει την εγκατάσταση του παιχνιδιού κανονικά (έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω) ενοικιάζω αμάξι κανονικά -αγοράζω σπίτι και τη στιγμή που φτάνω στο πρώτο σημείο για να ξεκινήσω τον αγώνα το παιχνίδι δεν συνεχίζει δεν έχω επιλογή START παρά μόνο ESC KAI έχω παρατηρήσει πως πάνω δεξιά στην οθόνη εμφανιζει ένα μύνημα TDU Servers Unavailable γνωρίζει κανεις κάτι σχετικα με αυτό το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 επειδη εχω καιρο να παιξω το παιχνιδι και δε θυμαμαι καλα μηπως ξεκινησες την καριερα σε online mode???Ισως αυτο να δημιουργει προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pol Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 επειδη εχω καιρο να παιξω το παιχνιδι και δε θυμαμαι καλα μηπως ξεκινησες την καριερα σε online mode???Ισως αυτο να δημιουργει προβλημα. Οχι δεν το εχω original και δεν μπορω να παιξω σε online mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts