kormos Δημοσιεύτηκε October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 8, 2006 Καλησπέρα... Πιστέυω ο τίτλος μου να καλύπτει το ζητούμενο μου... Για άλλη μια φορά χρειάζομαι τις γνώσεις σας...:happy: Θέλω να ενσωματώσω σε μία ιστοσελίδα ένα αυτόματο εορτολόγιο Υπάρχει κάποιος τρόπος ή προγραμματάκι(όπως το today που είναι για pc) ή κάτι άλλο...?:shifty: Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Καλησπέρα... Πιστέυω ο τίτλος μου να καλύπτει το ζητούμενο μου... Για άλλη μια φορά χρειάζομαι τις γνώσεις σας...:happy: Θέλω να ενσωματώσω σε μία ιστοσελίδα ένα αυτόματο εορτολόγιο Υπάρχει κάποιος τρόπος ή προγραμματάκι(όπως το today που είναι για pc) ή κάτι άλλο...?:shifty: Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Θες να λέει και τις γιορτές? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Αν κατάλαβα καλά, θές να φτιάξεις μια ιστοσελίδα και να βάλεις μέσα ένα ερτολόγιο!Αυτό είναι πολύ απλό.Μπορείς να πάρεις ένα κώδικα html από το pathfinder και να τον εισάγεις στην ιστοσελίδα σου!Αυτό θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε μέρα!Μπορείς να βρείς αντίστοιχα και για ανέκδοτα,καιρό και άλλα!Κάνε click εδώ για συνέχεια!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Σας ευχαριστώ!!!:p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts