TSAMBIKOS Δημοσιεύτηκε October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 8, 2006 Εδώ κ δυο μέρες κόλησα αυτό και δν ξέρω πως να το ξεφορτωθώ!!!Είχα AVG και δν έκανε τπτ μετά το έβγαλα και έβαλα Norton 2006 αλλά πάλι τπτ...Μου έχει σπάσει τα νέυρα plz help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Καλημέρα. Α. Πως κατάλαβες οτι κόλλησες κάτι; Β. Εαν οι antivirus εφαρμογές που προ-ανέφερες εντόπισαν κάτι και δε το αφαίρεσαν, θυμάσαι το όνομα της κακόβουλης εφαρμογής; Γ. Εγκατέστησε το NOD32, κάνε την εφαρμοή update, και εκτέλεσε ένα πλήρες scan του υπολογιστή σου. Ενημέρωσέ μας τόσο για τα αποτελέσματα όσο και την κατάσταση του υπολογιστή σου. Καλό σου μεσημέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 το εγραψα κ στο αλλο θεμα.trojan remover και θα εισαι μια χαρα. περασα κ εγω απο αυτη την ιστορια κ ηταν το μονο που με βοηθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Καλημέρα. Α. Πως κατάλαβες οτι κόλλησες κάτι; Β. Εαν οι antivirus εφαρμογές που προ-ανέφερες εντόπισαν κάτι και δε το αφαίρεσαν, θυμάσαι το όνομα της κακόβουλης εφαρμογής; Γ. Εγκατέστησε το NOD32, κάνε την εφαρμοή update, και εκτέλεσε ένα πλήρες scan του υπολογιστή σου. Ενημέρωσέ μας τόσο για τα αποτελέσματα όσο και την κατάσταση του υπολογιστή σου. Καλό σου μεσημέρι. . Το nod32 δεν θα κανει τπτ φιλε μου..Βαλε antivir με την τελευταια ενημερωση...Το εχω ποσα χρονια και δεν εχω κολισει τπτ ;) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. October 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 thnx για τις απαντήσεις...Θα βάλω nod32 να δω και θα δοκιμάσω trojan remover. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts