jog Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Οκ παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Θα τα κατεβάσω μόλις τελείωσουμε εξετάσεις και θα σας πω την γνώμη μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Η Rap μπορεί να αξίζει και κάποια κομμάτια να έχουν ποιοτικό στίχο αλλά ΔΕΝ είναι μουσική. Κάτι σαν ποιήματα είναι με ρυθμό από πίσω να παίζει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 'Οτι να 'ναι... Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john_vla (15 Ιούν. 2004 , 17:29) Η Rap μπορεί να αξίζει και κάποια κομμάτια να έχουν ποιοτικό στίχο αλλά ΔΕΝ είναι μουσική. Κάτι σαν ποιήματα είναι με ρυθμό από πίσω να παίζει ;) Ασε μας ρε παλληκαρι..Σε ηλικια 12 χρονων θα μας κανεις μαθηματα για το τι ειναι η ραπ... :blink: Μάγκες εμένα δε μου αρέσει καθόλου η μουσική αυτού του είδους....Δεν υπάρχει ποικιλία οργάνων,και ούτε ένας κορυφαίος στίχος... Φαινεται οτι εχεις μεγαλη σχεση με το αντικειμενο...Τι διαβαζουν τα ματακια μας... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (15 Ιούν. 2004 , 21:10) Ασε μας ρε παλληκαρι..Σε ηλικια 12 χρονων θα μας κανεις μαθηματα για το τι ειναι η ραπ... :blink: Φαινεται οτι εχεις μεγαλη σχεση με το αντικειμενο...Τι διαβαζουν τα ματακια μας... :wacko: 13 είμαι ρε. Απλά έχω γενέθλια σε 10 μέρες, σε 10 μέρες θα με λέει 13 :p BTW, δεν έχει σχέση η ηλικία, μπορεί ένα 10χρονο να έχει πολύ ώριμο μυαλό και να σκέφτεται σωστά ενώ ένας 20χρονος να είναι ανώριμος και να κάνει συνέχεια βλακείες λες και είναι μωρό. ;) Κι εγώ δεν υποτιμώ τη Rap, λέω απλά ότι δεν είναι μουσική :happy: Ακόμα, μπορεί να είμαι 13 αλλά ξέρω από μουσική κάτι παραπάνω από άλλους συνομίληκους μου. :whistle: Don't treat 13-year old brats like shit :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Ότι να'ναι ξανά... Μπορεί να ξέρεις κάτι παραπάνω από τους συνομήλικους σου αλλά εμείς δεν είμαστε συνομήλικοι σου... ;) Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alantin Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john_vla (15 Ιούν. 2004 , 23:08) 13 είμαι ρε. Απλά έχω γενέθλια σε 10 μέρες, σε 10 μέρες θα με λέει 13 :p BTW, δεν έχει σχέση η ηλικία, μπορεί ένα 10χρονο να έχει πολύ ώριμο μυαλό και να σκέφτεται σωστά ενώ ένας 20χρονος να είναι ανώριμος και να κάνει συνέχεια βλακείες λες και είναι μωρό. ;) Κι εγώ δεν υποτιμώ τη Rap, λέω απλά ότι δεν είναι μουσική :happy: Ακόμα, μπορεί να είμαι 13 αλλά ξέρω από μουσική κάτι παραπάνω από άλλους συνομίληκους μου. :whistle: Don't treat 13-year old brats like shit :cool: otan eisai 13 etwn akoma,ektos tou oti den exeis akousei arketa eidh mousikhs gia na deis ti sou aresei,den exeis k wrimo auti gia na xehwrhseis to kalo apo to mapa ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiverius Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alantin (16 Ιούν. 2004 , 00:00) otan eisai 13 etwn akoma,ektos tou oti den exeis akousei arketa eidh mousikhs gia na deis ti sou aresei,den exeis k wrimo auti gia na xehwrhseis to kalo apo to mapa ;) Το ίδιο μπορει να συμβαίνει αν είσαι και 18 με 19. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ...Barcelona,such a beautiful horizon Barcelona,like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar... my blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Tiverius, κανένα νέο για το cd των Deadlock? Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiverius Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Τίποτα νεότερο.Μάλλον για αρχές Σεπτέμβρη. :!: Στό ήχοτρον πάντως έχει σε προσφορά τον προηγούμενο δίσκο. Επίσης ζητάνε ιδέες για τον τίτλο του νέου δίσκου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ...Barcelona,such a beautiful horizon Barcelona,like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar... my blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Ρε σεις το LP των Αρτεμης/Ευθυμης εχει βγει; :o Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Σε 10 μέρες περίπου! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Συμφωνα με το site του Αρτεμη και του Ευθυμη, το LP Εγειρεσθε Αγωμεν Εντευθεν εχει κυκλοφορησει απο τις 4 Ιουλιου! :) Το εχει αγορασει κανενας σας να μας πει εντυπωσεις; :o Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alantin Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca ( 9 Ιούλ. 2004 , 03:34) Συμφωνα με το site του Αρτεμη και του Ευθυμη, το LP Εγειρεσθε Αγωμεν Εντευθεν εχει κυκλοφορησει απο τις 4 Ιουλιου! :) Το εχει αγορασει κανενας σας να μας πει εντυπωσεις; :o molis to phra.na fantasteis einai akoma tyligmeno.molis to akousw tha grapsw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alantin Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 loipon,to cd artemis-efthimis einai poly kalo.proswpika mou aresei trela.mhn perimenete diaforetiko yfos apo to essetai hmar.einai sto idio styl alla briskw kalytero to kainurgio.koryfaio to tragoudi me bhta peis. epishs exw parei k to cd twn nebma to opoio mou arese k auto polu. auta.peite k eseis gnwmes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 psaxnw apegnosmena ena tragoudi apo tang ram pou leei kouna ton popo! pou mporw na to vrw? oute kazaa oute sto site tous oute google! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alantin Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dviewm (19 Ιούλ. 2004 , 15:18) psaxnw apegnosmena ena tragoudi apo tang ram pou leei kouna ton popo! pou mporw na to vrw? oute kazaa oute sto site tous oute google! sto site tou lektikou koitaxes??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Eiha katevasei to videoclip apo ekei. Afasia... Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 nai alla de to exei! o titlos etsi einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dviewm (19 Ιούλ. 2004 , 15:18) psaxnw apegnosmena ena tragoudi apo tang ram pou leei kouna ton popo! pou mporw na to vrw? oute kazaa oute sto site tous oute google! Nα 'σαι καλά και δεν ήξερα ποιοί το λένε :p Το έχω εγώ το videoclip. Κάποια στιγμή θα κάτσω να χωρίσω τον ήχο και θα στο στείλω. Δεν ξέρω πότε όμως. :p Μην περιμένεις βέβαια τρομερή ποιότητα καθότι είναι ήδη mpeg ο ήχος και συμπίεση στη συμπίεση, θα ρίξει πολύ την ποιότητα :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αν και καθυστερημενα πηρα και εγω τα δυο LP: Κλασσικα Ηχογραφημενα και Εγειρεσθε Αγωμεν Εντευθεν... :) Και τα δυο πολυ καλα να συνεχιζουν το style που μας εχουν συνηθησει αντιστοιχα, με τους Αρτεμης/Ευθυμης να κρατανε τον Ελληνοπυρηνικο τους χαρακτηρα και τους FF.C. να ειναι ετσι οπως ξερουμε... ;) Αντε να δουμε ποτε θα βγει η δουλεια του Μηδενιστη... :whistle: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos1 Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 paidia xriazomai to tragoudi kai an yparxei to video clip also an mporeite voithiste me poio einai to site tou lektikou???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos1 Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 to kouna ton popo enow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 @gkr41: posa mb einai olo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinezos1 (27 Ιούλ. 2004 , 17:01) paidia xriazomai to tragoudi kai an yparxei to video clip also an mporeite voithiste me poio einai to site tou lektikou???? h**p://www.lektikos.tv ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts