Jump to content

Ελληνική Hip-Hop

Αργύρης
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.

Θα τα κατεβάσω μόλις τελείωσουμε εξετάσεις και θα σας πω την γνώμη μου :)

• Απαντήσεις 536
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η Rap μπορεί να αξίζει και κάποια κομμάτια να έχουν ποιοτικό στίχο αλλά ΔΕΝ είναι μουσική. Κάτι σαν ποιήματα είναι με ρυθμό από πίσω να παίζει ;)

'Οτι να 'ναι...

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john_vla (15 Ιούν. 2004 , 17:29)

Η Rap μπορεί να αξίζει και κάποια κομμάτια να έχουν ποιοτικό στίχο αλλά ΔΕΝ είναι μουσική. Κάτι σαν ποιήματα είναι με ρυθμό από πίσω να παίζει ;)

Ασε μας ρε παλληκαρι..Σε ηλικια 12 χρονων θα μας κανεις μαθηματα για το τι ειναι η ραπ... :blink:

Μάγκες εμένα δε μου αρέσει καθόλου η μουσική αυτού του είδους....Δεν υπάρχει ποικιλία οργάνων,και ούτε ένας κορυφαίος στίχος...

Φαινεται οτι εχεις μεγαλη σχεση με το αντικειμενο...Τι διαβαζουν τα ματακια μας... :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (15 Ιούν. 2004 , 21:10)

Ασε μας ρε παλληκαρι..Σε ηλικια 12 χρονων θα μας κανεις μαθηματα για το τι ειναι η ραπ... :blink:

Φαινεται οτι εχεις μεγαλη σχεση με το αντικειμενο...Τι διαβαζουν τα ματακια μας... :wacko:

13 είμαι ρε. Απλά έχω γενέθλια σε 10 μέρες, σε 10 μέρες θα με λέει 13 :p BTW, δεν έχει σχέση η ηλικία, μπορεί ένα 10χρονο να έχει πολύ ώριμο μυαλό και να σκέφτεται σωστά ενώ ένας 20χρονος να είναι ανώριμος και να κάνει συνέχεια βλακείες λες και είναι μωρό. ;) Κι εγώ δεν υποτιμώ τη Rap, λέω απλά ότι δεν είναι μουσική :happy:

Ακόμα, μπορεί να είμαι 13 αλλά ξέρω από μουσική κάτι παραπάνω από άλλους συνομίληκους μου. :whistle:

Don't treat 13-year old brats like shit :cool:

Ότι να'ναι ξανά...

Μπορεί να ξέρεις κάτι παραπάνω από τους συνομήλικους σου αλλά εμείς δεν είμαστε συνομήλικοι σου... ;)

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john_vla (15 Ιούν. 2004 , 23:08)

13 είμαι ρε. Απλά έχω γενέθλια σε 10 μέρες, σε 10 μέρες θα με λέει 13 :p BTW, δεν έχει σχέση η ηλικία, μπορεί ένα 10χρονο να έχει πολύ ώριμο μυαλό και να σκέφτεται σωστά ενώ ένας 20χρονος να είναι ανώριμος και να κάνει συνέχεια βλακείες λες και είναι μωρό. ;) Κι εγώ δεν υποτιμώ τη Rap, λέω απλά ότι δεν είναι μουσική :happy:

Ακόμα, μπορεί να είμαι 13 αλλά ξέρω από μουσική κάτι παραπάνω από άλλους συνομίληκους μου. :whistle:

Don't treat 13-year old brats like shit :cool:

otan eisai 13 etwn akoma,ektos tou oti den exeis akousei arketa eidh mousikhs gia na deis ti sou aresei,den exeis k wrimo auti gia na xehwrhseis to kalo apo to mapa ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alantin (16 Ιούν. 2004 , 00:00)

otan eisai 13 etwn akoma,ektos tou oti den exeis akousei arketa eidh mousikhs gia na deis ti sou aresei,den exeis k wrimo auti gia na xehwrhseis to kalo apo to mapa ;)

Το ίδιο μπορει να συμβαίνει αν είσαι και 18 με 19. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog

Tiverius, κανένα νέο για το cd των Deadlock?

Τίποτα νεότερο.Μάλλον για αρχές Σεπτέμβρη. :!:

Στό ήχοτρον πάντως έχει σε προσφορά τον προηγούμενο δίσκο.

Επίσης ζητάνε ιδέες για τον τίτλο του νέου δίσκου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog

Σε 10 μέρες περίπου!

• 3 weeks later...

Συμφωνα με το site του Αρτεμη και του Ευθυμη, το LP Εγειρεσθε Αγωμεν Εντευθεν εχει κυκλοφορησει απο τις 4 Ιουλιου! :)

Το εχει αγορασει κανενας σας να μας πει εντυπωσεις; :o

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca ( 9 Ιούλ. 2004 , 03:34)

Συμφωνα με το site του Αρτεμη και του Ευθυμη, το LP Εγειρεσθε Αγωμεν Εντευθεν εχει κυκλοφορησει απο τις 4 Ιουλιου! :)

Το εχει αγορασει κανενας σας να μας πει εντυπωσεις; :o

molis to phra.na fantasteis einai akoma tyligmeno.molis to akousw tha grapsw.

loipon,to cd artemis-efthimis einai poly kalo.proswpika mou aresei trela.mhn perimenete diaforetiko yfos apo to essetai hmar.einai sto idio styl alla briskw kalytero to kainurgio.koryfaio to tragoudi me bhta peis.

epishs exw parei k to cd twn nebma to opoio mou arese k auto polu.

auta.peite k eseis gnwmes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dviewm (19 Ιούλ. 2004 , 15:18)

psaxnw apegnosmena ena tragoudi apo tang ram pou leei kouna ton popo! pou mporw na to vrw? oute kazaa oute sto site tous oute google!

sto site tou lektikou koitaxes???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dviewm (19 Ιούλ. 2004 , 15:18)

psaxnw apegnosmena ena tragoudi apo tang ram pou leei kouna ton popo! pou mporw na to vrw? oute kazaa oute sto site tous oute google!

Nα 'σαι καλά και δεν ήξερα ποιοί το λένε :p

Το έχω εγώ το videoclip. Κάποια στιγμή θα κάτσω να χωρίσω τον ήχο και θα στο στείλω. Δεν ξέρω πότε όμως. :p

Μην περιμένεις βέβαια τρομερή ποιότητα καθότι είναι ήδη mpeg ο ήχος και συμπίεση στη συμπίεση, θα ρίξει πολύ την ποιότητα :whistle:

Αν και καθυστερημενα πηρα και εγω τα δυο LP: Κλασσικα Ηχογραφημενα και Εγειρεσθε Αγωμεν Εντευθεν... :)

Και τα δυο πολυ καλα να συνεχιζουν το style που μας εχουν συνηθησει αντιστοιχα, με τους Αρτεμης/Ευθυμης να κρατανε τον Ελληνοπυρηνικο τους χαρακτηρα και τους FF.C. να ειναι ετσι οπως ξερουμε... ;)

Αντε να δουμε ποτε θα βγει η δουλεια του Μηδενιστη... :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinezos1 (27 Ιούλ. 2004 , 17:01)

paidia xriazomai to tragoudi kai an yparxei to video clip also

an mporeite voithiste me poio einai to site tou lektikou????

h**p://www.lektikos.tv ;)