Jump to content

Ελληνική Hip-Hop

Αργύρης
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

loipon,o midenistis einai melos twn zn k exei bgalei hdh ena solo disko to megalos hrwas.emena mou arese polu to cd tou k twra perimenw na bgalei to kainurgio.

gia live den me blepw.einai ligo dyskolo na erthw athina 3 meres prin xekinhsw panellhnies.

tiverius gia oti allo thes edw eimai

• Απαντήσεις 536
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά άκουσα ένα κομμάτι που κάτι έλεγε για κόμματα, πολιτικούς κτλ. Η φωνή έμοιαζε με εκείνου που τραγουδάει το "Κούνα το (κούνα τον ποπό κτλ :p)". Λεκτικός νομίζω λέγεται.

Any ideas? :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 5 Μάι. 2004 , 06:19)

Ρε παιδιά άκουσα ένα κομμάτι που κάτι έλεγε για κόμματα, πολιτικούς κτλ. Η φωνή έμοιαζε με εκείνου που τραγουδάει το "Κούνα το (κούνα τον ποπό κτλ :p)". Λεκτικός νομίζω λέγεται.

Any ideas? :worry:

basika auto to kouna ton popo prepei na to lene oi tang-ram.twra,gia politikous k tetoia lene polloi.pes mas tpt parapanw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alantin ( 3 Μάι. 2004 , 21:55)

k o midenisths kainurgio cd mesa sto 2004.se 2-3 ebvomades tha exei to hiphop.gr neo yliko tou.alhtheia sas aresei o mhde san mc?

Εμενα μου αρεσει και αυτος και οι υπολοιπη ομαδα του... ;)

..στο ειχα πει απ' την αρχη στο μικροφωνο μην τα βαλεις ποτε σου με τον Μηδενιστη...

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca ( 5 Μάι. 2004 , 16:14)

Εμενα μου αρεσει και αυτος και οι υπολοιπη ομαδα του... ;)

..στο ειχα πει απ' την αρχη στο μικροφωνο μην τα βαλεις ποτε σου με τον Μηδενιστη...

τωρα που λετε για μηδενιστη οι ΖΝ διαληθηκαν??

Δεν νομιζω... Στο hiphop.gr εχω ακουσει πως ετοιμαζουν τον Δευτερο Τομο... :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alantin ( 2 Μάι. 2004 , 14:13)

ta xwnei wraia se auto to tragoudi

Όντως για πρώτη φορά ακούμε το Ν. Βουρλιώτη και την <<παρέα>> του να τα χώνει σε όλους τόσο άγρια !!! :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca ( 5 Μάι. 2004 , 20:21)

Δεν νομιζω... Στο hiphop.gr εχω ακουσει πως ετοιμαζουν τον Δευτερο Τομο... :o

Ναι, αυτή η ανακοίνωση υπάρχει εκεί, εδώ και κάτι χρόνια! :p

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobilemaster ( 5 Μάι. 2004 , 23:35)

Να ρωτήσω εγώ κάτι?? Το τραγούδι <<Δεθελοντής>> ποιοι το λένε ???

Βαβυλώνα ft Πανούσης!

Όντως για πρώτη φορά ακούμε το Ν. Βουρλιώτη και την <<παρέα>> του να τα χώνει σε όλους τόσο άγρια !!!

Ναι και ειδικά όταν το παίζει στα RnB Parties που κάνει, πορώνονται όλοι οι "αυθεντικοί" ακροατές που το ακούνε τρώγωντας σούσι! :p

(Όποιος το πιάσει αυτό) ;)

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

o jimmaras me babylwna???prwth fora to akouw.se poio cd yparxei?

caesar,den exw paei pote se r'n'b party tou bourliwth alla fantazomai thn fash.einai oloi oi 'kyrile-akroates' ekei....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobilemaster ( 5 Μάι. 2004 , 23:35)

Να ρωτήσω εγώ κάτι?? Το τραγούδι <<Δεθελοντής>> ποιοι το λένε ???

υπαρχει και αλλη version με τους βαβυλωνα μονο για τον πανουση δεν ξερω,αλλα οτι εχει συνεργαστη σε αλλα τραγουδια ναι

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CaeSaR ( 6 Μάι. 2004 , 01:27)

Ναι, αυτή η ανακοίνωση υπάρχει εκεί, εδώ και κάτι χρόνια! :p

Λεπτομερειες μωρε... :whistle: :p

Molis katevasa to Odi pros to gucci forema ton artemis euthimis!! ARKETA KALO!!!!!!

Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

Θα πηγαινα εγω αλλα ειχα δουλειες... :(

Aυριο θα ρωτησω τους φιλους μου που πηγαν... :)

Ο DJ NOIZ σε συνεργασία με την ALL ABOUT MUSIC παρουσιάζει τους εκπληκτικούς Delinquent Habits με το μοναδικό τους στυλ για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια και μοναδική εμφάνιση!Oι Delinquent Habits είναι ένα τριμελές συγκρότημα από το Los Angeles της California και προήλθαν από τα σπλάχνα των Cypress Hill. Δημιουργούν ενεργά από το 1996, οπότε και ηχογράφησαν την πρώτη τους δουλειά, το ομώνυμο Delinquent Habits, το οποίο συνοδεύτηκε από μεγάλη επιτυχία και πούλησε περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως. Η επιτυχημένη πορεία τους συνεχίστηκε με τρεις ακόμα δίσκους, με πιο πρόσφατο το Freedom Band, το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη του 2003. Το γκρουπ συνδυάζει Latin, Rock και Soul μουσική, κρατώντας πάντα το ιδιαίτερο στοιχείο τους μέσα από τη χρήση παραδοσιακών μεξικάνικων οργάνων, δίνοντας έτσι ένα πρωτοποριακό στυλ στη γενικότερη hip-hop εικόνα τους. Επίσης έχουν συνθέσει μουσική για ταινίες.21/05/04,Ρόδον.Ώρα έναρξης 21.30.Τιμή εισιτηρίου 25 ευρώ.Special Guests FFC,DEADLOCK.

Γιά όσους δεν δουν τους ffc στις 15/05/04 στο "Στίγμα" λόγω eurovision...... :p :p :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 ( 6 Μάι. 2004 , 15:23)

υπαρχει και αλλη version με τους βαβυλωνα μονο για τον πανουση δεν ξερω,αλλα οτι εχει συνεργαστη σε αλλα τραγουδια ναι

Δεν υπαρχει αλλη version.Μονο αυτη με τον Πανουση.

Οι ΝΕΒΜΑ βγαζουν συντομα νεο δισκο μετα απο 4 χρονια, απο την εταιρεια του Βουρλιωτη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (15 Μάι. 2004 , 15:22)

Οι ΝΕΒΜΑ βγαζουν συντομα νεο δισκο μετα απο 4 χρονια, απο την εταιρεια του Βουρλιωτη.

20 Μαίου! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alantin (15 Μάι. 2004 , 19:02)

einai sigouro???giati edw k enan mhna bgainei

Εδώ και κάτι μήνες βγαίνει, αλλά τέσπα! :p

Από ότι ξέρω την εβδομάδα που μας πέρασε τυπώθηκαν τα εξώφυλλα και από τις 20 Μαϊου και μετά το cd θα είναι στα ράφια!

Ας ελπίζουμε ότι θα είναι...

Παιδιά σήμερα άκουσα το LP των τιγρέ σπορακίων ( :p ). Κατά τη γνώμη μου δε λέει και πολλά... :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (19 Μάι. 2004 , 20:23)

Παιδιά σήμερα άκουσα το LP των τιγρέ σπορακίων ( :p ). Κατά τη γνώμη μου δε λέει και πολλά... :o

entaxei den einai ffc alla exei fash.se opoion aresan oi zn tha tou aresoun k ta tigre.egw to gustarw to cdaki arketa.prin mia evdomada phra k tou eisbolea ta afierwmena 3.