Jump to content

Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (pnvd)

libido
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν η άποψη του άλλου δε σέβεται την ανθρώπινη ζωή (Κόμμα δολοφόνων) ,το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης (Κόμμα βιαστών) και την παιδική αθωότητα (Κόμμα παιδόφιλων) δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να την σεβαστώ.

Δεν είναι δείγμα δημοκρατίας ο σεβασμός απόψεων που πρεσβεύουν την αποβορβόρωση και την ισοπέδωση του νόμου.

δηλαδη και τι ειναι δημοκρατια? ε ρε τι αλλο θα ακουσω εδω περα.... δεν σου καταπαταει καμια ελεθευρια οποτε ειναι λαθος αυτο που λες......ολοι εχουν δικαιωμα να κανυν οτι θελουν αρκει να μην καταπατανε την ελεθευρια του αλλου χουντα στρατιωτικος νομος κτλ...

• Απαντήσεις 142
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

hydro said:
δηλαδη και τι ειναι δημοκρατια? ε ρε τι αλλο θα ακουσω εδω περα.... δεν σου καταπαταει καμια ελεθευρια οποτε ειναι λαθος αυτο που λες......ολοι εχουν δικαιωμα να κανυν οτι θελουν αρκει να μην καταπατανε την ελεθευρια του αλλου χουντα στρατιωτικος νομος κτλ...

Καταπατάει τον νόμο,ο οποίος έχει θεσπιστεί για να προστατεύει τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των πολιτών.

Εξάλλου το δικαίωμα της παιδικής αγνότητας δεν πρέπει να το καταπατάει κανένας.

Η έκφραση πολιτικών απόψεων, που υποστηρίζουν εγκλήματα πώς μπορεί να είναι νόμιμη;

Θα μπορούσα δηλαδή να βγω έξω στον δρόμο και να εκθειάζω τον Χίτλερ ;

Και αυτό μία άποψη θα ήταν,η οποία δε θα καταστρατηγούσε καμία ελευθερία των άλλων...

Edited by DENIOR

Καταπατάει τον νόμο,ο οποίος έχει θεσπιστεί για να προστατεύει τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των πολιτών.

Εξάλλου το δικαίωμα της παιδικής αγνότητας δεν πρέπει να το καταπατάει κανένας.

εσυ που ειδες οτι εχει καταπατησει δικαιωματα αλλων?......παιδοφιλος=φωτογραφιες

παιδεραστης=ανωμαλος

υπαρει μια μικρη διαφορα αναμεσα τους... οπως ειπε και καποιος πριν παιδοφιλοι ειμαστε με τον γενικο ορο ολοι μας....:rolleyes:

εσυ που ειδες οτι εχει καταπατησει δικαιωματα αλλων?......παιδοφιλος=φωτογραφιες

παιδεραστης=ανωμαλος

υπαρει μια μικρη διαφορα αναμεσα τους... οπως ειπε και καποιος πριν παιδοφιλοι ειμαστε με τον γενικο ορο ολοι μας....:rolleyes:

Πιστεύεις δηλαδή πως το Κόμμα των Παιδόφιλων αποσκοπεί μόνο στο να επιτραπεί η δημοσίευση προκλητικών φωτογραφιών με παιδιά :rolleyes: ;

Ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος,σε συνεντευξή του στην τηλεόραση,είχε δηλώσει πως επιθυμεί να επιτραπεί η σεξουαλική σχέση ενηλίκων με παιδιά,αρκεί αυτά να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Πιστεύεις δηλαδή πως το Κόμμα των Παιδόφιλων αποσκοπεί μόνο στο να επιτραπεί η δημοσίευση προκλητικών φωτογραφιών με παιδιά :rolleyes: ;

Ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος,σε συνεντευξή του στην τηλεόραση,είχε δηλώσει πως επιθυμεί να επιτραπεί η σεξουαλική σχέση ενηλικών με παιδιά,αρκεί αυτά να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

το περιεργο που ειναι λες και δεν γινεται...... επειδη βγηκε η ολλανδια να το κανει ολοι επεσαν να την φανε εδω το κανουν απο πολυ μικρα και εμεις συζηταμε για το τι λεει ενας ηλιθιος στην ολλανδια....

εγω σου ειπα τι παει να πει το ενα και τι το αλλο εδω ως γνωστον τα καναλια ειναι χειροτερα απο αυτους οποτε προτιμω να ακουω cnn παρα να κατσω να σκασω

Θα μπορούσα δηλαδή να βγω έξω στον δρόμο και να εκθειάζω τον Χίτλερ ;

Και αυτό μία άποψη θα ήταν,η οποία δε θα καταστρατηγούσε καμία ελευθερία των άλλων...

Θα μπορούσες...αν το έκανες σε λογικά πλαίσια, δεν θα μπορούσε κανείς να σου πει τίποτα...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Μα γιατί να "στην πώ". Μια ευχή έκανα. Τώρα προσωπικά εγώ, δεν έχω συναντήσει κανένα γονιό, τόοοοσο cool, όσο εννοείς ότι θα είσαι εσύ

Πλήν βέβαια μερικές Ελληνικές σειρές στην τηλεόραση. (αν κατά τύχη το έχει δει)

Δημήτρης

Bέβαια, ούτε και εσύ μου απάντησες σε αυτό που είπα, κάνοντας ακριβώς αυτό για το οποίο κατηγορείς και εσύ άλλα μέλη: αποφεύγεις να απαντήσεις/σχολιάσεις εκεί που ξέρεις πως δεν σε παίρνει...

Και για να μην είμαι συνεχώς off topic θα σε ρωτήσω γενικότερα, ξεφεύγοντας από το στενό πλαίσιο των ομοφυλοφιλικών παιδιών και γενικεύοντας το θέμα των παιδιών "με ιδιαιτερότητες":

Τι θα έκανες αν ΕΣΥ ήσουν στη θέση αυτή; Αν είχες ένα παιδί που ήταν gay ή που είχε μια οποιαδήποτε άλλη ιδιαιτερότητα; Αυτό που υποστηρίζεις πως πρέπει να κάνουμε ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ σε όποιον έχει κάποια ιδιαιτερότητα; :confused:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Bέβαια, ούτε και εσύ μου απάντησες σε αυτό που είπα, κάνοντας ακριβώς αυτό για το οποίο κατηγορείς και εσύ άλλα μέλη: αποφεύγεις να απαντήσεις/σχολιάσεις εκεί που ξέρεις πως δεν σε παίρνει...

Κάνε μου την ερώτηση που θέλεις να σου απαντήσω

Και για να μην είμαι συνεχώς off topic θα σε ρωτήσω γενικότερα, ξεφεύγοντας από το στενό πλαίσιο των ομοφυλοφιλικών παιδιών και γενικεύοντας το θέμα των παιδιών "με ιδιαιτερότητες":

Τι θα έκανες αν ΕΣΥ ήσουν στη θέση αυτή; Αν είχες ένα παιδί που ήταν gay ή που είχε μια οποιαδήποτε άλλη ιδιαιτερότητα; Αυτό που υποστηρίζεις πως πρέπει να κάνουμε ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ σε όποιον έχει κάποια ιδιαιτερότητα; :confused:

Θα αντιδράσω με το ίδιο τρόπο που θα αντιδράσετε όλοι σας, όσο άνετοι και να μου το παίζετε τώρα...

Θα στεναχωρηθώ πολύ και για αυτό φροντίζω να δίνω στα τρία παιδιά μου τα σωστά ερεθίσματα ώστε να μεγαλώσουν σωστά σε αυτόν τον βούρκο που έχει γίνει η σημερινή κοινωνία.

Είμαι συνεχώς στο πλάι τους καθοδηγώντας τα με τον τρόπο που πιστεύω και όπως μπορώ. Για αυτό τον λόγο, αποφασίσαμε εγώ και η γυναίκα μου, να μην δουλέψει εκείνη και να είναι συνεχώς δίπλα τους, βγάζοντας τον κάθε μήνα πολύ δύσκολα.

Το πως γίνεται αυτό και πως το αντιλαμβάνετε ο κάθε γονιός, θέλει πολύ συζήτηση και δεν είναι επι του παρόντος

Το τι θα κάνω αν αποτύχω, και τα παιδιά μου γίνουν κλέφτες , δολοφόνοι, πρεζόνια, αδερφές κλπ κλπ δεν μπορώ να το ξέρω τώρα, αλλά θα ξέρω ότι θα ευθύνομαι ΕΓΩ

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να αποτύχεις να μεγαλώσεις σωστά τα παιδιά σου.Ωραίες οι αμπελοφιλοσοφίες αλλά να ξέρεις ότι συνήθως θερίζεις ότι σπέρνεις

Δημήτρης

Θα στεναχωρηθώ πολύ και για αυτό φροντίζω να δίνω στα τρία παιδιά μου τα σωστά ερεθίσματα ώστε να μεγαλώσουν σωστά σε αυτόν τον βούρκο που έχει γίνει η σημερινή κοινωνία.

Είμαι συνεχώς στο πλάι τους καθοδηγώντας τα με τον τρόπο που πιστεύω και όπως μπορώ. Για αυτό τον λόγο, αποφασίσαμε εγώ και η γυναίκα μου, να μην δουλέψει εκείνη και να είναι συνεχώς δίπλα τους, βγάζοντας τον κάθε μήνα πολύ δύσκολα.

Το πως γίνεται αυτό και πως το αντιλαμβάνετε ο κάθε γονιός, θέλει πολύ συζήτηση και δεν είναι επι του παρόντος

Το τι θα κάνω αν αποτύχω, και τα παιδιά μου γίνουν κλέφτες , δολοφόνοι, πρεζόνια, αδερφές κλπ κλπ δεν μπορώ να το ξέρω τώρα, αλλά θα ξέρω ότι θα ευθύνομαι ΕΓΩ

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να αποτύχεις να μεγαλώσεις σωστά τα παιδιά σου.Ωραίες οι αμπελοφιλοσοφίες αλλά να ξέρεις ότι συνήθως θερίζεις ότι σπέρνεις

Δημήτρης

Δεν ξέρω αν εγώ δεν καταλαβαίνω καλά τις απαντήσεις σου, αλλά νομίζω πως και πάλι δεν μου απαντάς σε αυτό που ρωτάω

Πρώτα απ' όλα να σε ενημερώσω πως ΟΛΟΙ οι γονείς θεωρούν πως μεγαλώνουν με τον πιο σωστό τρόπο τα παιδιά τους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως έχουν και δίκιο. Και ο γονιός που (π.χ.) σαπίζει το παιδί του στο ξύλο θεωρεί οτι το κάνει για να του μάθει πειθαρχία και σεβασμό, αλλά δεν νομίζω πως οι υπόλοιποι θα συμφωνούσαμε μαζί του...έτσι;;

Έπειτα να ξανακάνω (τελευταία φορά την ερώτηση)... Δεν ρωτάω πώς μεγαλώνεις τα παιδιά σου ή τι τους μαθαίνεις ή το αν είσαι στο πλάι τους (εσύ ή η γυναίκα σου - και μπράβο σας αν είστε). Δεν ρωτάω πώς προσπαθείς να τα αποτρέψεις από το να πάρουν τον κακό δρόμο. Ρωτάω ένα απλό πράγμα. Αν ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ, ένα από τα παιδιά σου ερχόταν και σου έλεγε "μπαμπά είμαι gay" ή "μπαμπά έχω την τάδε ιδιαιτερότητα"...ποια ακριβώς θα ήταν η πραγματοποίηση του "πίσσα και πούπουλα" που λες στο πρώτο σου post;;; Τι θα έκανες;;

(όχι τι θα κάνεις για να ΜΗ φτάσουν τα παιδιά σου να έχουν ιδιαιτερότητες)

Απο μέρους μου τέλος το off topic...απλά ήθελα να δω πως σκέφτεται η προηγούμενα από εμάς γενιά για τους ανθρώπους με ιδιαιτερότητες...

Δεν ξέρω αν εγώ δεν καταλαβαίνω καλά τις απαντήσεις σου, αλλά νομίζω πως και πάλι δεν μου απαντάς σε αυτό που ρωτάω

Έπειτα να ξανακάνω (τελευταία φορά την ερώτηση)... Δεν ρωτάω πώς μεγαλώνεις τα παιδιά σου ή τι τους μαθαίνεις ή το αν είσαι στο πλάι τους (εσύ ή η γυναίκα σου - και μπράβο σας αν είστε). Δεν ρωτάω πώς προσπαθείς να τα αποτρέψεις από το να πάρουν τον κακό δρόμο. Ρωτάω ένα απλό πράγμα. Αν ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ, ένα από τα παιδιά σου ερχόταν και σου έλεγε "μπαμπά είμαι gay" ή "μπαμπά έχω την τάδε ιδιαιτερότητα"...ποια ακριβώς θα ήταν η πραγματοποίηση του "πίσσα και πούπουλα" που λες στο πρώτο σου post;;; Τι θα έκανες;;

(όχι τι θα κάνεις για να ΜΗ φτάσουν τα παιδιά σου να έχουν ιδιαιτερότητες

Μάλιστα...τώρα κατάλαβα.

Ενας γρήγορος τρόπος απάντησης ειδικά σε θέματα που η απάντηση είναι μακροσκελής, είναι η "παραβολή" λοιπόν...

Ναι εξακολουθώ να το λέω πίσσα και πούπουλα σε όλους τους ανώμαλους.

Τώρα θα δώ τι θα κάνω, όταν έρθει η ώρα να το αντιμετωπίσω...

Φαντάζομαι είναι κάτι αντίστοιχο με το τι πιστεύεις εσύ ΤΩΡΑ -ΣΗΜΕΡΑ οτι πρέπει να κάνουμε στους δολοφόνους και τους κλέφτες (είτε προς θεού είσαι παθών είτε όχι) και το τι θα έκανες εσύ αν ερχόταν ένα από τα παιδιά σου και σου έλεγε: Μπαμπά είμαι δολοφόνος ή μπαμπά εκλεψα 2-3 τράπεζες.

Για πες μου...το ίδιο δεν είναι? Γιατί για μένα είναι το ίδιο

Ελπίζω τώρα να σου απάντησα

Απο μέρους μου τέλος το off topic...απλά ήθελα να δω πως σκέφτεται η προηγούμενα από εμάς γενιά για τους ανθρώπους με ιδιαιτερότητες...

Εξαρτάται την ιδιαιτερότητα (ιδιαιτερότητα έχει και ένας κακόμοιρος ανάπηρος που προσπαθεί να κινηθεί μέσα στην Αθήνα και τους ευαισθητοποιημένους κατοίκους της) αλλά.....έχεις δίκιο...είπαμε και οι δύο, ακουστήκαμε, βγήκαν τα συμπεράσματα, άντε πάμε παρακάτω γιατί δεν βγαίνει άκρη

Δημήτρης

3ποστ που ρωτάω την ίδια ερώτηση και δεν παίρνω καμιά απάντηση.(πάει σε αυτούς που θα θέλαν να τους δουν κρεμασμένους ή κάποιες άλλες που προτιμούν τους άγραφους νόμους της φυλακής)

ξάνα λοιπόν με copy-paste για να μην τα ξαναγράφω

Αν αυτοί οι κύριοι δεν είναι ψυχικά ασθενείς δεν πάσχουν δηλαδή απο κάποια πάθηση της ψυχής, όπως ακριβώς συμβαίνει σε κάποιον σωματικά άρρωστο, τι άλλο μπορεί να είναι??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλιστα...τώρα κατάλαβα.

Ενας γρήγορος τρόπος απάντησης ειδικά σε θέματα που η απάντηση είναι μακροσκελής, είναι η "παραβολή" λοιπόν...

Ναι εξακολουθώ να το λέω πίσσα και πούπουλα σε όλους τους ανώμαλους.

Τώρα θα δώ τι θα κάνω, όταν έρθει η ώρα να το αντιμετωπίσω...

Φαντάζομαι είναι κάτι αντίστοιχο με το τι πιστεύεις εσύ ΤΩΡΑ -ΣΗΜΕΡΑ οτι πρέπει να κάνουμε στους δολοφόνους και τους κλέφτες (είτε προς θεού είσαι παθών είτε όχι) και το τι θα έκανες εσύ αν ερχόταν ένα από τα παιδιά σου και σου έλεγε: Μπαμπά είμαι δολοφόνος ή μπαμπά εκλεψα 2-3 τράπεζες.

Για πες μου...το ίδιο δεν είναι? Γιατί για μένα είναι το ίδιο

Ελπίζω τώρα να σου απάντησα

Για να κλείσουμε εδώ την μεταξύ μας συζήτηση, δέχομαι την απάντησή σου (άλλωστε ήθελα να ακούσω την άποψη ενός μεγαλυτέρου για το εν λόγω θέμα και όχι να σου αλλάξω γνώμη)...Βέβαια για μένα και πάλι κάνεις λάθος, αφού ξεκινάς τον συλλογισμό σου στηριζόμενος σε λανθασμένη βάση (το οτι συγκρίνεις δολοφόνους/κλέφτες με gay/λεσβίες είναι πέρα για πέρα άτοπο!)

Από τη μία μιλάμε για παραβατική συμπεριφορά και από την άλλη για σεξουαλικές προτιμήσεις. Πώς μπορεί κανείς να συγκρίνει αυτά τα δύο τελείως ανόμοια πράγματα;;

Anyway, για μένα τα παιδιά σου είναι πάντα παιδιά σου και πρέπει να τα αγαπάς και να τα προστατεύεις ό,τι και αν κάνουν. Άλλωστε δεν πρέπει να πέφτουμε στα λάθη των γονιών μας: τα παιδιά μας δεν είμαστε εμείς, δεν θα πάρουν τις δικές μας αποφάσεις και δεν θα ακολουθήσουν κατ' ανάγκη το δικό μας τρόπο ζωής. Τα φέρνουμε στον κόσμο για να ζήσουν (σωστά ή λάθος) όπως αυτά επιλέξουν... Θεωρώ πως το να απορρίπτεις έναν άνθρωπο απλά επειδή επιλέγει έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, είναι απόλυτα λάθος. Ως άνθρωποι κρινόμαστε από τις πράξεις μας και όχι από τις προσωπικές μας επιλογές, όταν αυτές δεν ενοχλούν τον κοινωνικό περίγυρο...

Όσο για την ερώτηση που θέτει ο aijivl, αν υποθέσουμε πως αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ψυχολογικά άρρωστοι, πιστεύω πως (δημοκρατικά) μπορούμε να δείξουμε την δική μας αποστροφή προς τις ιδέες και τις πράξεις τους με το να μη στηρίζουμε αυτές τις απόψεις....Με άλλα λόγια, αν όλοι οι άνθρωποι "μαυρίσουν" στις εκλογές ένα τέτοιο κόμμα, υπάρχει ελπίδα να συνεχίσει να υπάρχει ή έστω να συνεχίσει να προκαλεί με τον ίδιο τρόπο;; Όπως έχει ήδη αναφερθεί, είναι λάθος να "απαγορεύουμε" κάτι με το οποίο διαφωνούμε, αλλά είναι απόλυτα σωστό να δείχνουμε την αντίθεσή μας με δημοκρατικά μέσα (να μην τους ψηφίζουμε, ή να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη, αν θεωρούμε πως προσβάλλει τα ήθη μας)...

Βέβαια, πράξεις όπως η πρόσφατη σεξουαλική εκμετάλλευση βρεφών, με βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετο. Δεν θέλω να εκφράσω τις απόψεις μου για αυτούς τους ανθρώπους... Ίσως θεωρηθώ υπερβολικά αυστηρός...

Κατα την αποψη μου παντως, και για να γυρισω παλι στο θεμα (...), η ολλανδικη κοινωνια, αν και κοινωνια οπου και εκει βασιλευει η ανωμαλια οπως πολλοι θελουν να πιστευουν, αντεδρασε ιδανικα.

Απο τη μια επετρεψε τη δημιουργια του κομματος, με το σκεπτικο οτι ολοι εχουν το δικαιωμα να εκφραζουν πολιτικες πεποιθησεις ή αποψεις για αλλαγες νομων, αλλα απο την αλλη οταν ηρθε η ωρα για το "κομμα" αυτο να διεκδικησει τις απαραιτητες ψηφους ωστε να μπορεσει να λαβει μερος στις εκλογες (μολις 570 υπογραφες) δεν βρηκε ανταποκριση. Καταφερε -και αυτο συμφωνα με τα λεγομενα των ιδιων των ιδρυτων του - να συγκεντρωσει 100 υπογραφες, και αυτο σε μια χωρα 1,5 φορα μεγαλυτερη απο την Ελλαδα (πληθυσμιακα)

Αν αυτο δεν σας φαινεται δημοκρατικο, σωστο, και αναμενομενο, τοτε...:O

EDIT: Links: Link 1 , Link 2

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Για να κλείσουμε εδώ την μεταξύ μας συζήτηση, δέχομαι την απάντησή σου (άλλωστε ήθελα να ακούσω την άποψη ενός μεγαλυτέρου για το εν λόγω θέμα και όχι να σου αλλάξω γνώμη)...Βέβαια για μένα και πάλι κάνεις λάθος, αφού ξεκινάς τον συλλογισμό σου στηριζόμενος σε λανθασμένη βάση (το οτι συγκρίνεις δολοφόνους/κλέφτες με gay/λεσβίες είναι πέρα για πέρα άτοπο!)

Από τη μία μιλάμε για παραβατική συμπεριφορά και από την άλλη για σεξουαλικές προτιμήσεις. Πώς μπορεί κανείς να συγκρίνει αυτά τα δύο τελείως ανόμοια πράγματα;;

Είναι μια παραβολή. Αυτό που πρέπει να σου μείνει, είναι ότι έχω μία θέση και καλούμαι να απαντήσω πως θα αντιδράσω στο μέλλον. Ε.. η θέση και η αντίδραση, είναι αντίστοιχα ότι θα έκανες εσύ στο παράδειγμα που έγραψα. Εϊναι ποιό γρήγορο αυτό, παρά να αραδιάσω ένα τεράστιο μύνημα. Απλά σε βάζω να σκευτείς με τα δικά σου δεδομένα "αντίστοιχα" για να καταλάβεις τις δικές μου σκέψεις.

P.S.Δυστυχώς φίλε μου είμαι αναγκασμένος να μην κάνω διακρίσεις.

Σίγουρα ένας ομοφυλόφιλος που το ξέρει μόνο αυτός και ο σύντροφός του δεν με ενοχλεί και δεν κινδυνεύω από αυτόν. Υπάρχουν όμως μερικοί του είδους, πχ μεγαλοδικηγόροι κλπ κλπ που επιτυγχάνουν απίστευτα πράγματα όπως αναφέρεις εδώ που μόνο και μόνο ο τίτλος με κάνει να ανησυχώ για το μέλλον. Γιατί δηλαδή να παίρνουν "μόρια" για τις προσλήψεις μόνο και μόνο επειδή είναι ....

Δεν νομίζω ότι έχουν πρόβλημα σήμερα. Μήπως αυτό δεν είναι ρατσισμός?

Αντί λοιπόν να είμαι ανεκτικός απέναντι στον οποιοδήποτε, προτιμώ να είμαι απόλυτος, και να του δίνω να απολαμβάνει κατ΄εξαίρεση την ανοχή μου, όταν κρίνω ότι την αξίζει,δεν θα την εκμεταλευτεί και δεν κινδυνεύω από αυτόν.

Δημήτρης

Γιατί δηλαδή να παίρνουν "μόρια" για τις προσλήψεις μόνο και μόνο επειδή είναι ....

Αυτό που το είδες πάλι; :confused:

Είναι μια παραβολή. Αυτό που πρέπει να σου μείνει, είναι ότι έχω μία θέση και καλούμαι να απαντήσω πως θα αντιδράσω στο μέλλον. Ε.. η θέση και η αντίδραση, είναι αντίστοιχα ότι θα έκανες εσύ στο παράδειγμα που έγραψα. Εϊναι ποιό γρήγορο αυτό, παρά να αραδιάσω ένα τεράστιο μύνημα. Απλά σε βάζω να σκευτείς με τα δικά σου δεδομένα "αντίστοιχα" για να καταλάβεις τις δικές μου σκέψεις.

P.S.Δυστυχώς φίλε μου είμαι αναγκασμένος να μην κάνω διακρίσεις.

Σίγουρα ένας ομοφυλόφιλος που το ξέρει μόνο αυτός και ο σύντροφός του δεν με ενοχλεί και δεν κινδυνεύω από αυτόν. Υπάρχουν όμως μερικοί του είδους, πχ μεγαλοδικηγόροι κλπ κλπ που επιτυγχάνουν απίστευτα πράγματα όπως αναφέρεις εδώ που μόνο και μόνο ο τίτλος με κάνει να ανησυχώ για το μέλλον. Γιατί δηλαδή να παίρνουν "μόρια" για τις προσλήψεις μόνο και μόνο επειδή είναι ....

Δεν νομίζω ότι έχουν πρόβλημα σήμερα. Μήπως αυτό δεν είναι ρατσισμός?

Αντί λοιπόν να είμαι ανεκτικός απέναντι στον οποιοδήποτε, προτιμώ να είμαι απόλυτος, και να του δίνω να απολαμβάνει κατ΄εξαίρεση την ανοχή μου, όταν κρίνω ότι την αξίζει,δεν θα την εκμεταλευτεί και δεν κινδυνεύω από αυτόν.

Δημήτρης

Μα δε μίλησε κανείς για μόρια...Και εγώ που έκανα το άρθρο σου υπενθυμίζω πως δεν αναφέρει κάτι τέτοιο πουθενά...Μιλάμε για μεγαλύτερη "ανοχή" απέναντι στην ομοφυλοφιλική κοινότητα που σημαίνει πως πλέον δεν έχουν το δικαίωμα να διώξουν κάποιον από τη δουλειά αν είναι καλός, ακόμα και αν είναι gay/λεσβία/transgender... Αυτό δε σημαίνει πως επειδή θα πας εσύ και ένας gay θα πάρουν τον gay, απλά επειδή είναι gay! Αυτό θα ήταν τελείως χαζό...

Αυτό που το είδες πάλι; :confused:

Μπορεί σαν λέξη να μην αναφέρεται στο κείμενο η μοριοδότηση, αλλά μακροπρόθεσμα και σε ελεύθερη μετάφραση,τι άλλο μπορεί να σημαίνει αυτό το μακροσκελές topic και η φράση "επέκταση των οφελών και των μέτρων προστασίας της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, όσον αφορά τόσο τους εργαζομένους όσο και τους πελάτες τους."

Τι "ισότητα" παραπάνω από την υπάρχουσα εννοεί? μήπως τουαλέτες που θα έχουν απέξω μια ερμαφρόδιτη φιγούρα? ΟΧΙ. Ολα θα καταλήξουν εκεί...στις προσλήψεις και τις απολύσεις

Πόσο εύκολα μπορεί να κατηγορηθεί πλέον κάποιος που προσέλαβε εμένα αντί εκείνον ότι μεροληπτεί εναντίον του επειδή εκείνος ....

Πόσο εύκολα πλέον μπορεί κάποιος να τυλίξει σε μία κόλλα χαρτί τον εργοδότη του επειδή τον απολύει μόνο και μόνο επειδή .....

Δημήτρης

Μπορεί σαν λέξη να μην αναφέρεται στο κείμενο η μοριοδότηση, αλλά μακροπρόθεσμα και σε ελεύθερη μετάφραση,τι άλλο μπορεί να σημαίνει αυτό το μακροσκελές topic και η φράση "επέκταση των οφελών και των μέτρων προστασίας της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, όσον αφορά τόσο τους εργαζομένους όσο και τους πελάτες τους."

Τι "ισότητα" παραπάνω από την υπάρχουσα εννοεί? μήπως τουαλέτες που θα έχουν απέξω μια ερμαφρόδιτη φιγούρα? ΟΧΙ. Ολα θα καταλήξουν εκεί...στις προσλήψεις και τις απολύσεις

Πόσο εύκολα μπορεί να κατηγορηθεί πλέον κάποιος που προσέλαβε εμένα αντί εκείνον ότι μεροληπτεί εναντίον του επειδή εκείνος ....

Πόσο εύκολα πλέον μπορεί κάποιος να τυλίξει σε μία κόλλα χαρτί τον εργοδότη του επειδή τον απολύει λόγο μόνο και μόνο επειδή .....

Δημήτρης

Σου απάντησε πιο πάνω ο DesertSMisSRaiN. Τώρα αν τρέχει το μυαλό σου τόσο μακριά, τι να πω. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και να ερμηνεύει ότι θέλει, όπως όπως αυτός θέλει... :confused:

Καλό πάντως θα ήταν να μη φτάνουμε στο άλλο άκρο, γιατί πέρα από γραφικό καταντάει ακόμα πιο επικίνδυνο από αυτό που καταδικάζουμε στο τέλος.

Highlight πάντως οι τελίτσες αντί της λέξης "gay"...

Πόσο εύκολα πλέον μπορεί κάποιος να τυλίξει σε μία κόλλα χαρτί τον εργοδότη του επειδή τον απολύει μόνο και μόνο επειδή .....

Δημήτρης

Kαι σου αντιστρέφω το ερώτημα: Πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να αποδείξει οτι δεν είναι ελέφαντας;; Οτι δηλαδή κάνει τη δουλειά του σωστά και είναι όπως οφείλει να είναι (πέρα από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις) και οτι τον απολύσανε ή δεν τον επιλέξανε ακριβώς επειδή έχει κάνει διαφορετικές επιλογές στο κρεβάτι του;

Kαι σου αντιστρέφω το ερώτημα: Πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να αποδείξει οτι δεν είναι ελέφαντας;; Οτι δηλαδή κάνει τη δουλειά του σωστά και είναι όπως οφείλει να είναι (πέρα από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις) και οτι τον απολύσανε ή δεν τον επιλέξανε ακριβώς επειδή έχει κάνει διαφορετικές επιλογές στο κρεβάτι του;

Να σου πώ

Είναι γνωστό το face control στην αγορά εργασίας. Ανάλογα της επιλογές μας, της φάτσας μας και γενικά το πως έχουμε αποφασίσει να ζήσουμε, πληρώνουμε αντίστοιχα το δικαίωμά μας στην εργασία. Τα πτυχία έπονται ή πάνε τουλάχιστον παράλληλα στις συνεντεύξεις. Το θεωρητικό λοιπόν μειονέκτημα του .... γίνεται πλεονέκτημα

Τώρα όμως, εάν πάς και κουνηθείς και λιγάκι, διευκολύνεις την πρόσληψή σου :confused:

P.S Υπάρχει περίπτωση αν δεν κουνηθείς λιγάκι ( έστω και στα ψέματα) να επιβιώσεις στον χώρο της μόδας?

EDIT

Πως είναι δυνατόν, να ξέρει το αφεντικό σου τις προτιμήσεις σου στο κρεβάτι, ώστε να κινδυνεύεις να απολυθείς την στιγμή που τουλάχιστον στις μεγάλες εταιρείες, οφείλεις να δείχνεις την απαιτούμενη σοβαρότητα (συμπεριφορά, ένδυση κλπ κλπ) τουλάχιστον κατά την ώρα της εργασίας σου???

Πώς είναι δυνατόν σε μια συνέντευξη για εργασία, να ξέρει ο μελλοντικός σου εργοδότης τι καπνό φουμάρεις, αν δεν έχεις πάει σαν "ξεφωνημένη" , ώστε να κινδυνεύεις να μην προσληφθείς???

Δημήτρης

Σας ζήτησα να μείνετε εντός θέματος αλλά μάλλον δεν μου δώσατε σημασία.Επειδή θα είναι κρίμα να βγάλω τα μηνύματά σας σαν off topic θα παρακαλέσω να το σταματήσετε εδώ Silvester+DesertSMisSRaiN και αν γίνεται να σχολιάσετε όπως και οι υπόλοιποι αυτό που έγραψε ο PMNEDM λίγο πριν.Όλη η φασαρία γίνεται για 100 άτομα..φαντάζομαι αν υπάρχουν περισσότεροι που θα ήθελαν να νομιμοποιηθεί αυτό το κόμμα,απλά θα το ψήφιζαν,σωστά;

Αρχικα, πριν διαφωνησεις με το κομμα, καλο θα ηταν να μαθεις τι πρεσβευει!

Κατα δευτερον, πολλα κομματα ερχονται σε αντιθεση με αυτο που επικρατει στην κοινωνια. Ο Συνασπισμος και σε καποια στιγμη και το ΠΑΣΟΚ, επιθυμουν την αποποινικοποιηση των μαλακων ναρκωτικων. Το ΚΚΕ θελει να βγει η Ελλαδα απο το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Δεν ειναι αυτα αντιθετα με την παρουσα - επικρατουσα- κοινωνικη οργανωση; :cool:

Aρχικα, εμαθα αρκετα πλεον για το συγκεκριμενο κομμα και μπορω να πω οτι δεν εχω αλλαξει γνωμη στο παραμικρο.

Κατα τα αλλα, λεμε διαφορετικα πραγματα. Εγω λεω οτι δεν μπορει να δημιουργηθει κομμα που να λεει απροκαλυπτα οτι στοχος του ειναι η εγκαθιδρυση χουντας, ουτε κομμα που να λεει οτι ασπαζεται το ρατσισμο, ουτε κομμα που να λεει οτι θα κλεισει τις γυναικες σε μοναστηρια (μη μου πειτε οτι υπαρχουν ηδη τετοια κομματα: επισημα δεν τα υποστηριζουν αυτα). Κι αυτο γιατι ερχονται σε αντιθεση με τις βασικες δομες και τη συνοχη της κοινωνιας. Αν φυγουμε απο το νατο, δεν θα κινδυνεψει ο ιστος της κοινωνιας. Εχω επισης την εντυπωση, οτι για την ιδρυση κομματων και τους κανονες που πρεπει να τα διεπουν, κατι πρεπει να λεει το Συνταγμα και οι σχετικοι νομοι. Πολλοι εχετε παρεξηγησει την εννοια της δημοκρατιας. Δημοκρατια δεν ειναι ασυδοσια, ειναι κανονες που διασφαλιζουν καποια στανταρ.

Aρχικα, εμαθα αρκετα πλεον για το συγκεκριμενο κομμα και μπορω να πω οτι δεν εχω αλλαξει γνωμη στο παραμικρο.

Κατα τα αλλα, λεμε διαφορετικα πραγματα. Εγω λεω οτι δεν μπορει να δημιουργηθει κομμα που να λεει απροκαλυπτα οτι στοχος του ειναι η εγκαθιδρυση χουντας, ουτε κομμα που να λεει οτι ασπαζεται το ρατσισμο, ουτε κομμα που να λεει οτι θα κλεισει τις γυναικες σε μοναστηρια (μη μου πειτε οτι υπαρχουν ηδη τετοια κομματα: επισημα δεν τα υποστηριζουν αυτα). Κι αυτο γιατι ερχονται σε αντιθεση με τις βασικες δομες και τη συνοχη της κοινωνιας. Αν φυγουμε απο το νατο, δεν θα κινδυνεψει ο ιστος της κοινωνιας. Εχω επισης την εντυπωση, οτι για την ιδρυση κομματων και τους κανονες που πρεπει να τα διεπουν, κατι πρεπει να λεει το Συνταγμα και οι σχετικοι νομοι. Πολλοι εχετε παρεξηγησει την εννοια της δημοκρατιας. Δημοκρατια δεν ειναι ασυδοσια, ειναι κανονες που διασφαλιζουν καποια στανταρ.

Ακριβώς.

Κι επειδή όλοι σπεύδετε να αναφωνήσετε ότι ελευθερία και δημοκρατία σημαίνει "λέω ό,τι θέλω -κάνω ό,τι κόμμα θέλω κλπ- αφού δεν ενοχλώ κανέναν", θα ήθελα απλώς να συμπληρώσω στο ποστ του προ ότι σε όλα τα δικαιώματα που προστατεύονται και από το Σύνταγμα αλλά και από ΕΣΔΑ (Ευρωπαική Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου) - συμπεριλαμβανομένης εννοείται της ελευθερίας της 'εκφρασης- υπάρχει ρητώς (ή ερμηνεύεται έτσι από το αρμόδιο Δικαστήριο) η επιφύλαξη της προάσπισης του γενικότερου συμφέροντος, της υγείας και ηθικής κλπ.

Είναι πολύ μεγάλη ιστορία η εμβάθυνση στο θέμα αυτό, αλλά σε γενικές γραμμές αυτό που λέμε (εγώ και ο προ αν δεν κάνω λάθος:O ) είναι ότι δημοκρατία και ελευθερία ΔΕΝ σημαίνει ακριβώς "λέω ό,τι μου κατέβει, αφού δεν σκότωσα και κανέναν". Βέβαια στην εποχή που ζούμε, λέμε περισσότερα απ'ό,τι θα λέγαμε πριν από 100 χρόνια π.χ., και λιγότερα απ'ό,τι θα λέμε -φαντάζομαι- σε 100 χρόνια, δεδομένου ότι οι έννοιες της ηθικής και των χρηστών ηθών αλλάζουν συχνά αλλά υπάρχουν και κάποια όρια: όταν αυτό που πρεσβεύω είναι πχ. η αναβίωση του ναζισμού ή -αίφνης- ότι όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα πρέπει να απαγχονίζονται, δε θα πρεπε να μου προκαλεί έκπληξη η απαγόρευση του κόμματός μου, διότι οι απόψεις μου συμπίπτουν με ύπόσταση ποινικού αδικήματος (και ποιος ξέρει, ίσως και να ενυπάρχει σε αυτές και η προτροπή προς αυτό).

Αυτά.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Πως είναι δυνατόν, να ξέρει το αφεντικό σου τις προτιμήσεις σου στο κρεβάτι, ώστε να κινδυνεύεις να απολυθείς την στιγμή που τουλάχιστον στις μεγάλες εταιρείες, οφείλεις να δείχνεις την απαιτούμενη σοβαρότητα (συμπεριφορά, ένδυση κλπ κλπ) τουλάχιστον κατά την ώρα της εργασίας σου???

Πώς είναι δυνατόν σε μια συνέντευξη για εργασία, να ξέρει ο μελλοντικός σου εργοδότης τι καπνό φουμάρεις, αν δεν έχεις πάει σαν "ξεφωνημένη" , ώστε να κινδυνεύεις να μην προσληφθείς???

Eσύ ακόμα πιστεύεις ότι ομοφυλόφιλος=ξεφωνημένη. :stupid:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οσο υπαρχουν ανθρωποι στο κοσμο,που υποστηριζουν...

α)...τον Εθνικοσοσιαλισμο και το Χιτλερ..

β)...το κομμουνισμο και τους Λενιν-Τροτσκι και τους Ερυθρους Χμερ(για οποιον καταλαβε)..

γ)...τους Αμερικανους..

δ)...τους Σιωνιστες..

Καθως και τις Γενοκτονιες που εχουν διαπραξει-κατα καιρους-ολοι αυτοι στην ανθρωποτητα..

Οσο υπαρχουν ανθρωποι στο κοσμο,που δε κανουν τιποτα για να σταματησει η εκμεταλευση και η εξαθλιωση του τριτου κοσμου..

ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ γιατι γινεται ολη αυτη η συζητηση σε αυτο το φορουμ...

Πιστευω πως ΒΑΣΙΚΗ αρχη της Δημοκρατιας ειναι η ανοχη στη διαφορετικοτητα και ο σεβασμος ολων των αποψεων,οτι και αν πρεσβευουν αυτες..Ειτε συμφωνεις με αυτες-ειτε οχι..

Δημοκρατια με περιορισμους ΠΑΥΕΙ να ειναι Δημοκρατια..

Στα πλαισια λοιπον της Δημοκρατιας,η ΜΟΝΗ αντιδραση που μπορει να εχει ενας ενεργος πολιτης,σε καθετι που αντικειται στις αποψεις του,το χαρακτηρα του και τη γενικοτερη κοσμοθεωρια του,ειναι να το καταψηφισει..Εαν προσπαθει να το καταργησει με αλλους τροπους,τοτε ενεργει ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert