Jump to content

Πρόβλημα με δίσκο

lionor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον τελευταιο καιρο το pc μου κανει το εξης παραδοξο: ενω λειτουργει κανονικα, ξαφνικα κολλαει η οθονη...αναγκαστικα πρεπει να του κανω reset. Το κολλημα αυτο μπορει να το παθει σε 10 λεπτα λειτουργιας η σε μιση η σε μια ωρα... Τις τελευταιες μερες ομως φανηκε να μην το κανει αυτο...Χαρηκα κι εγω, αλλα οχι για πολυ... Δοκιμαζοντας να παιξω ενα παιχνιδι, αρχισε παλι τα ιδια...Μετα απο 10 λεπτα περιπου, κολλησε παλι... Επισης ακουγεται και ενας παραξενος ηχος μεσα απο το κουτι, κατι σαν τικ-τικ-τικ συνεχομενο (σαν ωρολογιακη βομβα). Ακόμη παρατηρησα οτι το dvd-rom τα παιξε (δεν ξερω αυτο αν ειναι τυχαιο...) Πλεον οταν βαζω το παιχνιδι να παιξει μετα απο 10 λεπτα κολλαει (παλια δεν το κανε αυτο), ενω οταν ας πουμε σερφαρω μπορει να κολλησει σε μια 2 ωρες ή μπορει και καθολου...

Εχετε καμια ιδεα...;

Τον τελευταιο καιρο το pc μου κανει το εξης παραδοξο: ενω λειτουργει κανονικα, ξαφνικα κολλαει η οθονη...αναγκαστικα πρεπει να του κανω reset. Το κολλημα αυτο μπορει να το παθει σε 10 λεπτα λειτουργιας η σε μιση η σε μια ωρα... Τις τελευταιες μερες ομως φανηκε να μην το κανει αυτο...Χαρηκα κι εγω, αλλα οχι για πολυ... Δοκιμαζοντας να παιξω ενα παιχνιδι, αρχισε παλι τα ιδια...Μετα απο 10 λεπτα περιπου, κολλησε παλι... Επισης ακουγεται και ενας παραξενος ηχος μεσα απο το κουτι, κατι σαν τικ-τικ-τικ συνεχομενο (σαν ωρολογιακη βομβα). Ακόμη παρατηρησα οτι το dvd-rom τα παιξε (δεν ξερω αυτο αν ειναι τυχαιο...) Πλεον οταν βαζω το παιχνιδι να παιξει μετα απο 10 λεπτα κολλαει (παλια δεν το κανε αυτο), ενω οταν ας πουμε σερφαρω μπορει να κολλησει σε μια 2 ωρες ή μπορει και καθολου...

Εχετε καμια ιδεα...;

Αυτό ο ήχος που κάνει είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο σκληρός αρχίζει και πεθαίνει και είναι στα τελευταία του.Και σε μένα πριν τερματίσει έτσι έκανε.

Αν έχει ο σκληρός πρόβλημα τότε σίγουρα τα προβλήματα που παρουσιάζει είναι λόγο αυτού του γεγονότος.

Μπορεί όμως να έχει πρόβλημα και το τροφοδοτικό σου.Δοκίμασε με κάποιο άλλο να δεις αν παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα.

Κατέβασε και εγκατέστησε τους τελευταίους drivers από όλα τα εξαρτήματα του υπολογιστή.

Αν εξακολουθήσεις να έχεις πρόβλημα εδώ είμαστε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό ο ήχος που κάνει είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο σκληρός αρχίζει και πεθαίνει και είναι στα τελευταία του.Και σε μένα πριν τερματίσει έτσι έκανε.

Αν έχει ο σκληρός πρόβλημα τότε σίγουρα τα προβλήματα που παρουσιάζει είναι λόγο αυτού του γεγονότος.

Μπορεί όμως να έχει πρόβλημα και το τροφοδοτικό σου.Δοκίμασε με κάποιο άλλο να δεις αν παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα.

Κατέβασε και εγκατέστησε τους τελευταίους drivers από όλα τα εξαρτήματα του υπολογιστή.

Αν εξακολουθήσεις να έχεις πρόβλημα εδώ είμαστε.

Αν ειναι το τροφοδοτικο, ζητω που καηκα...δεν ξερω να το αλλαζω, οποτε δεν ρισκαρω να προσπαθησω να το αλλαξω και μετα... Αν ειναι ο σκληρος μαλλον θα πρεπει να κανω κενανα back up, εχω καιρο να κανω, για παν ενδεχομενο...Μια συμβουλη: μην αγοραζετε τπτ απο Cosmodata...ειναι πολυ απατεωνες εκει... Παντως thanks για τις συμβουλες...

Κάνε επειγόντως backup. Κατά 99% είναι ο σκληρός και επειδή ετοιμάζεται να τα φτύσει δημιουργεί προβλήματα σε όλο το σύστημα.

Πάντως το τροφοδοτικό δεν είναι τίποτα να το αλλάξεις. Μια ή δυο φίσες κουμπώνεις και καθάρισες.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Κάνε επειγόντως backup. Κατά 99% είναι ο σκληρός και επειδή ετοιμάζεται να τα φτύσει δημιουργεί προβλήματα σε όλο το σύστημα.

Πάντως το τροφοδοτικό δεν είναι τίποτα να το αλλάξεις. Μια ή δυο φίσες κουμπώνεις και καθάρισες.

Γμτ... Αντε να κανω back up τωρα... Εχω τοσα αρχεια διασκορπισμενα εκει μεσα... Και αμα τα φτυσει, αντε να περασω ξανα drivers, adsl και τα σχετικα... Φτου!

Γμτ... Αντε να κανω back up τωρα... Εχω τοσα αρχεια διασκορπισμενα εκει μεσα... Και αμα τα φτυσει, αντε να περασω ξανα drivers, adsl και τα σχετικα... Φτου!

Πάντως για ευκολία δικιά σου αν θες αφού ξαναστείσεις κάποια στιγμή τον υπολογιστή από την αρχή μπορείς να του πάρεις ένα image (κυκλοφορούν πολλά προγράμματα) και έτσι κάθε φορά που θα παθαίνει κάτι απλά σηκώνεις το image που έχεις και σε 2 λεπτά δουλεύει πάλι όπως όταν τον πρωτόεστησες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως για ευκολία δικιά σου αν θες αφού ξαναστείσεις κάποια στιγμή τον υπολογιστή από την αρχή μπορείς να του πάρεις ένα image (κυκλοφορούν πολλά προγράμματα) και έτσι κάθε φορά που θα παθαίνει κάτι απλά σηκώνεις το image που έχεις και σε 2 λεπτά δουλεύει πάλι όπως όταν τον πρωτόεστησες.

Ναι, αλλα αμα ειναι θεμα hardware, τι μπορει να κανει αυτο το image..?

ειναι σιγουρο οτι φταει ο σκληρος; Μηπως κολλαει η μνημη ή η καρτα γραφικων; Μηπως εχει καμια σχεση η μπαταρια του m/b? Μου φαινεται καπως παραξενο που περισσοτερο κολλαει τωρα οταν βαζω να παιξω το παιχνιδι (age of empires 3), παρα οταν ας πουμε σερφαρω στο net...

Ναι, αλλα αμα ειναι θεμα hardware, τι μπορει να κανει αυτο το image..?

ειναι σιγουρο οτι φταει ο σκληρος; Μηπως κολλαει η μνημη ή η καρτα γραφικων; Μηπως εχει καμια σχεση η μπαταρια του m/b? Μου φαινεται καπως παραξενο που περισσοτερο κολλαει τωρα οταν βαζω να παιξω το παιχνιδι (age of empires 3), παρα οταν ας πουμε σερφαρω στο net...

Κολλάει περισσότερο γιατί στα παιχνίδια ο σκληρός λειτουργεί περισσότερο ενώ όταν σερφάρεις ο σκληρός δεν λειτουργεί σχεδόν καθόλου.

Το image σε βοηθάει όταν θες να σηκώσεις πάλι το λειτουργικό σου στο ίδιο μηχάνημα.Αν αλλάξεις κάτι hardware τότε το image δεν κάνει.

Το πρόβλημα στο μηχάνημα σου είναι κατά 99% ο σκληρός.Πάρε κάποιο backup από τα σημαντικότερα αρχεία που έχεις μέσα γιατί μπορεί να σε αφήσει σε ανιποψίαστη στιγμή και να τα χάσεις όλα.

Η μπαταρία ή η κάρτα γραφικών δεν έχουν τίποτα.Αν ήταν η μπαταρία θα σου έβγαζε σχετικό μήνυμα.Αν ήταν η κάρτα γραφικών θα το καταλάβαινες αμέσος.Θα τρεμοέπαιζε, θα "έσπαζε" η εικόνα κ.τ.λ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

3 χρονια δινουν εγγυηση στον σκληρο? σε κανα δυο μηνες κλεινω 2 χρονια απο την αγορα, αρα λογικα ειναι μεσα στην εγγυηση...Η βλακεια ομως ειναι οτι αν τους τον πας για service σου λενε οτι εχουμε στειλει το προβληματικο εξαρτημα στην αντιπροσωπεια και περιμενουμε αντικατασταση, κατι που μπορει να διαρκεσει ακομα και βδομαδες, με αποτελεσμα να αναγκαζεσαι να το αγορασεις (ετσι την ειχα πατησει με την καρτα γραφικων...)!!!

Μπορεις αν θελεις να τον βαλεις να δουλεψει σε ενα αλλο pc.Αν εχεις καποιον φιλο να σε βοηθησει,βαλτον στην θεση του δικου του.Αν και εκει κανει τα ιδια κολπα,τοτε προχωρα για αλλαγη.

Στην περιπτωση αλλαγης εξωτερικου που εκανα τον πηρα μετα απο 1 μηνα.Ηταν στην εγγυηση ευτυχως.

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

καλη ιδεα αυτο που λες,αλλα δεν ξερω να τον αλλαζω...1 μηνα ε? Να τν βρασω και την εγγυηση και ολα...Η πλακα ειναι οτι σε αλλο παιχνιδι που δοκιμασα, δεν μου κολλησε,αλλα θα δοκιμασω για περισσοτερη ωρα....

Κατέβασε το hairen boot cd

Έχει διάφορα διαγνωστικά εργαλεία για σκληρούς δίσκους και ένα από αυτά είναι το hdd regenerator, το οποίο διορθώνει προβλήματα στην επιφάνεια του δίσκου. Εγώ το έχω χρησιμοποιήσει σε ένα δίσκο που παρουσίαζε παρόμοια προβλήματα και λειτουργεί μεχρι στιγμής άψογα. ίσως σε βοηθήσει.

Κατέβασε το hairen boot cd

Έχει διάφορα διαγνωστικά εργαλεία για σκληρούς δίσκους και ένα από αυτά είναι το hdd regenerator, το οποίο διορθώνει προβλήματα στην επιφάνεια του δίσκου. Εγώ το έχω χρησιμοποιήσει σε ένα δίσκο που παρουσίαζε παρόμοια προβλήματα και λειτουργεί μεχρι στιγμής άψογα. ίσως σε βοηθήσει.

Καλη και αυτη η προταση.Πανευκολη η αλλαγη του δισκου.Απλα διωξε τον στατικο ηλεκτρισμο απο το σωμα σου πιανοντας κατι μεταλλικο (βρυση,σωμα καλοριφερ)και μην ακουμπας την πλακετα του δισκου που ειναι απο κατω του.Βαλε σημαδι στην καλωδιοταινια και την τροφοδοσια ρευματος και ξεβιδωσε τον(προϋποθεση και οι 2 πλευρες του κουτιου να εχουν αφαιρεθει).

Καλος ο χρονος της αλλαγης,αν σκεφτεις οτι ο τεχνικος θα τον στειλει στην εταιρεια οπου θα ελεγξουν αν η βλαβη ωφειλεται σε δικο μας φταιξιμο η οχι.

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

ΕΙΝΑΙ ΤΟ PSU...

Πολυ δυσκολα να χτυπαει οποτε του καπνισει... απαξ και κανει το πρωτο ντανκ και δεν ειναι τρελος σαν εναν 3.2 που το κανει οποτε τον ταρακουνησω και μετα συνερχεται, δεν σταματαει μετα να το κανει...! Αφου τα επαιξε το dvd rom σου σημαινει ΝΟ ΠΑΟΥΕΡ και φυσικα στα παιχνιδια που σηκωνει παραπανω ρευμα και απο οτι καταλαβα δεν εχεις καποιο επωνυμο τροφοδοτικο πεφτει αρκετα η ταση που να μην μπορει να δουλεψει σωστα η κεφαλη του σκληρου και το μοτερ με αποτελεσμα να σου χτυπαει...

Αλλα καλο ειναι να ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΙ μεχρι τοτες γιατι ποτε δεν ξερεις... το τροφοδοτικο μπορει να στο καψει ολο για καλημερα, η και να διαλυσουν τα platters απο κακη λειτουργεια της κεφαλης του σκληρου...

δηλ. ισως πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο? ξερω πως αυτο που εχει σιγουρα δεν ειναι κατι καλο, ειναι απο αυτα που βαζουνε αυτοι... Μιας και το αναφερουμε, μπορειτε να μου προτεινετε κανενα καλο αλλα και καπως φτηνο...;

δηλ. ισως πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο? ξερω πως αυτο που εχει σιγουρα δεν ειναι κατι καλο, ειναι απο αυτα που βαζουνε αυτοι... Μιας και το αναφερουμε, μπορειτε να μου προτεινετε κανενα καλο αλλα και καπως φτηνο...;

Αρκετά καλά είναι τα chiefteck.Τα χρησιμοποιώ χρόνια και δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.Τώρα έχω ένα 500W και ο μοναδικός λόγος αλλαγής είναι η ισχύ που θα χρειαστείς στο μέλλον με κάποια αναβάθμηση του υπολογιστή.Οι τιμές τους ξεκινάνε περίπου από τα 60ευρό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι να πω...τελικα δεν μπορω να ξερω τι φταιει...δεν νομιζω να φταει το τροφοδοτικο παντως...τοσα pc εχω αλλαξει, ποτε δεν ειχα προβλημα με τον σκληρο δισκο...ισως η μονη λυση τελικα ειναι απλα να περιμενω το τετελεσμενο...

να ρωτησω κατι ακομα βρε παιδια...το dvd φαινεται να τα χει παιξει...μπορω να το τους παω για αλλαγη? ή πρεπει να παω ολοκληρο το pc?

Δυστηχως απο οτι βλεπω μου κανει και αλλα παραξενα...Μετα απο μια-δυο ωρες λειτουργιας κανει ξαφνικα απο μονο του restart...Το κανε και πριν λιγο καιρο, αλλα νομιζα πως σταματησε να το κανει... Γμτ...μου ρχεται να το πεταξω...:mad:

Φίλε μου, είχα τα ίδια ακριβώς συμπτώματα εδώ και κάποιους μήνες. Είχα καταλήξει ότι ηταν πρόβλημα τροφοδοτικού σε συνδιασμό με υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό που έκανα ήταν να καθαρίσω πάρα πολύ σχολαστικά όλα τα ανεμιστηράκια του υπολογιστή με ηλεκτρική σκούπα, συμπεριλαμβανομένου και του τροφοδοτικού (μόνο νυχτερίδα δεν βγήκε από εκεί!) το οποίο βελτίωσε πολύ την κατάσταση.

Η συχνότητα του προβλήματος έπεσε κατακόρυφα. Το πρόβλημα σχεδόν εξεφανίστηκε όταν βελτίωσα και την ροή αέρα μέσα στο κουτί.

Παρόλα αυτά, έχω στο πρόγραμμα αλλαγή τροφοδοτικού γιατί αν και με τον έλεγχο αυτών των δυο-τριών παραγόντων (σκόνη, βρωμιά, χλωρίδα και πανίδα μέσα στο pc και θερμοκρασία) η κατάσταση βελτιώθηκε, παρόλα αυτά η αιτία μάλλον δεν ήταν αυτά. Απλά επιδείνωναν την κατάσταση.

Σου προτήνω μέχρι να κάνεις την επιβεβλημένη αλλαγή τροφοδοτικού και (αν όντως είναι στα τελευταία του) και σκληρού, να κάνεις μια πολύ καλή καθαριότητα μέσα στο πσ.

Σβήσε το πσ (αν θες βγάλτο και από τη μπρίζα), βγάλε τα 2 καπάκια του (δεξί-αριστερό) πάρε την ηλεκτρική σκούπα και καθάρισε με προσοχή το πσ από μέσα, και τα ανεμιστηράκια του τροφοδοτικού, του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών.

Καλή τύχη

Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω.

Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε.

Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα

Φίλε μου, είχα τα ίδια ακριβώς συμπτώματα εδώ και κάποιους μήνες. Είχα καταλήξει ότι ηταν πρόβλημα τροφοδοτικού σε συνδιασμό με υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό που έκανα ήταν να καθαρίσω πάρα πολύ σχολαστικά όλα τα ανεμιστηράκια του υπολογιστή με ηλεκτρική σκούπα, συμπεριλαμβανομένου και του τροφοδοτικού (μόνο νυχτερίδα δεν βγήκε από εκεί!) το οποίο βελτίωσε πολύ την κατάσταση.

Η συχνότητα του προβλήματος έπεσε κατακόρυφα. Το πρόβλημα σχεδόν εξεφανίστηκε όταν βελτίωσα και την ροή αέρα μέσα στο κουτί.

Παρόλα αυτά, έχω στο πρόγραμμα αλλαγή τροφοδοτικού γιατί αν και με τον έλεγχο αυτών των δυο-τριών παραγόντων (σκόνη, βρωμιά, χλωρίδα και πανίδα μέσα στο pc και θερμοκρασία) η κατάσταση βελτιώθηκε, παρόλα αυτά η αιτία μάλλον δεν ήταν αυτά. Απλά επιδείνωναν την κατάσταση.

Σου προτήνω μέχρι να κάνεις την επιβεβλημένη αλλαγή τροφοδοτικού και (αν όντως είναι στα τελευταία του) και σκληρού, να κάνεις μια πολύ καλή καθαριότητα μέσα στο πσ.

Σβήσε το πσ (αν θες βγάλτο και από τη μπρίζα), βγάλε τα 2 καπάκια του (δεξί-αριστερό) πάρε την ηλεκτρική σκούπα και καθάρισε με προσοχή το πσ από μέσα, και τα ανεμιστηράκια του τροφοδοτικού, του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών.

Καλή τύχη

αυτα που λες, σωστα φαινονται...αλλα να σου πω κατι: τα pc στην δουλεια μου ας πουμε, που δεν εχουν καθαριστει ποτε και που ειναι ανοιχτα 24 ωρες το 24ωρο πως λειτουργουν; οχι οτι δεν εχουν προβληματα αλλα... 2 χρονια το εχω το ρημαδι...τοση σκονη γεμιμε πια; τωρα το dvd προσπαθει να διαβασει αλλα καπου κολλαει, στην αρχη δεν διαβαζε καθολου, του βαλα ενα cd καθαριστικο και τωρα παει να διαβασει αλλα ψιλοκολλαει...τα νευρα μουυυ!!!

Προσπάθησα να σου δώσω μια ιδέα για να βελτιώσεις λίγο την κατάσταση.

Μπορεί να τη βετλιώσει ή μπορεί να μην έχει αποτέλεσμα, αν θες δοκιμάζεις.

Αλλά κι εγώ σου είπα πως (όπως και για τη δική μου περίπτωση) μου ακούγεται σαν τροφοδοτικό που τα φτήνει και το βγάζει στο σκληρό και το dvd.

Από κει και πέρα όλοι μας έχουμε παραδείγματα υπολογιστών που ποτέ δεν είχαν καθαριστεί αλλά δεν παρουσίασαν αυτά τα προβλήματα...

Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω.

Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε.

Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα

χτες το βαλα να κανει downloading...το πρωι που γυρισα σπιτι, η οθονη ητανε balck...ειχε σταματησει μετα απο καμια ωρα υπολογιζω... Τι μπορει να φταει στο οτι οποτε του καπνισει κολλαει; ρε γμτ δεν αντεχω αλλο...!!!

χτες το βαλα να κανει downloading...το πρωι που γυρισα σπιτι, η οθονη ητανε balck...ειχε σταματησει μετα απο καμια ωρα υπολογιζω... Τι μπορει να φταει στο οτι οποτε του καπνισει κολλαει; ρε γμτ δεν αντεχω αλλο...!!!

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής?

Δηλαδή η οθόνη έγινε black και μετά μόνο με restart ξανάνοιξε ή έκανες κάτι άλλο και επανήλθε?

Όλα αυτά τα συμπτώματα πάντος οδηγούν στην αλλαγή τροφοδοτικού.Στο να μην ανταποκρίνεται η κάρτα γραφικών και τα υπόλοιπα.

Η κάρτα γραφικών σου θέλει εξωτερική τροφοδότιση για να παίξει?

Αν ναι τότε 100% θέλεις τροφοδοτικό και για αυτό κολλάει ο υπολογιστής συνέχεια.Τα έχει φτύσει εντελώς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής?

Δηλαδή η οθόνη έγινε black και μετά μόνο με restart ξανάνοιξε ή έκανες κάτι άλλο και επανήλθε?

Όλα αυτά τα συμπτώματα πάντος οδηγούν στην αλλαγή τροφοδοτικού.Στο να μην ανταποκρίνεται η κάρτα γραφικών και τα υπόλοιπα.

Η κάρτα γραφικών σου θέλει εξωτερική τροφοδότιση για να παίξει?

Αν ναι τότε 100% θέλεις τροφοδοτικό και για αυτό κολλάει ο υπολογιστής συνέχεια.Τα έχει φτύσει εντελώς.

λοιπον, το pc μου εχει την εξης συνθεση:celleron 2.4

512 ddr

120 hd

6600 gforce

εκτυπωτης-scaner

2-3 usb κατελλειμενες

τροφοδοτικο: ανωνυμο νομιζω 350w

Όπως ακριβως ειπες και πιο πανω το ειχα βαλει να κατεβασει ενα μεγαλο αρχειο (1,8gb). Σημερα το πρωι που γυρισα σπιτι, η οθονη ητανε black.Αναγκαστικα εκανα restart και απο οτι ειδα μετα, ειχε κατεβασει γυρω στα 200mb και κολλησε, αρα ζητημα να λειτουργησε 1-2 ωρες το πολυ. επειδη το κουτι του δεν εχει πληκτρο reset(!) τον ανοιγω και τον κλεινω απο τον On/off. Ενα ακομα παραξενο ειναι οτι οτνα τον κλεισω, μετα απο καποιο crash, μετα απο λιγο ανοιγει μονος του...αν τον κλεισω κανονικα απο τα windows, δεν το κανει αυτο...Τωρα το εχω ανοιχτο περιπου 6 ωρες και κατεβαζει, αλλα δεν εχει κολλησει...Δηλ. το κανει οποτε το θυμαται...Οταν παω να παιξω ενα παιχνιδι, δοκιμασα ηδη 2, μου κολλαει η οθονη μετα απο 10 λεπτα περιπου. Καποιες φορες κανει και εναν ηχο, επαναλαμβανομενο μπιπ-μπιπ-μπιπ....

Τα στοιχεία του υπολογιστή σου δεν δείχνουν να έχεις κάποιο πρόβλημα από εκεί.

Το modem που χρησιμοποιείς τι είναι?

USB ή είναι modem router?

Αν είναι USB υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να είναι χαλασμένο το modem και να έχεις πρόβλημα.Το ίδιο είχα και εγώ παλιά μέχρι που έβαλα ένα modem router και ησύχασα.Για δοκίμασε να δουλεύεις για κάποιες ώρες τον υπολογιστή χωρίς όμως να έχεις το modem επάνω (αν είναι USB).

Και γενικά δούλεψε χωρίς καθόλου USB συσκευές επάνω.Μήπως χρειάζεται κάποιο update οι drivers των USB θυρών του υπολογιστή σου.Θα δείξει.

Εδώ είμαστε.

[sIGPIC][/sIGPIC]