Jump to content

SP1 se XP!

mpak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

einai ligo palio to thema alla kserei kaneis pvs mporv na perasv to SP1 se clopyright xp?Kserete moy bgazei ayto me to serial key..

Thanks

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

Πρέπει να κατεβάσεις το SP1 cra**.

Αν θες στείλε μου πμ να σου στείλω την διευθυνση που το είχα κατεβάσει

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Υπάρχει μια διαδικασία όπου αλλάζεις το serial number των windows.Το έχω κάνει κι εγώ ;) είναι εύκολο αλλά μου το έδωσαν μαζί με το sp.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Αρχικό Μήνυμα από τον Phoenix

Μπορεις να πεις πως;;

ευχαριστω πολυ :)

(αν οχι δημοσια, σε πμ πλζ)

αφαιρεθηκε το link οποιος θελει μπορει να μου στειλει pm για πληροφοριες

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter

με αυτο εδω κανεις τα παντα :D ;)

Αυτό είναι Crack και απαγορεύεται από του ΟΠΧ όπως και οι σελίδες με Cracks :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

Αρχικό Μήνυμα από τον OverClocker

Αυτό είναι Crack και απαγορεύεται από του ΟΠΧ όπως και οι σελίδες με Cracks :!: :!: :!: :!: :!: :!:

οχι ακριβως , απλα κανει αυτοματα καποιες ενεργιες που θα εκανες χειροκινητα , εαν η mods θεωρησουν οτι παραβιαζω τους ΟΠΧ τοτε ζηταω συγγνωμη και θα αφαιρεθει το link αμεσα

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter

οχι ακριβως , απλα κανει αυτοματα καποιες ενεργιες που θα εκανες χειροκινητα , εαν η mods θεωρησουν οτι παραβιαζω τους ΟΠΧ τοτε ζηταω συγγνωμη και θα αφαιρεθει το link αμεσα

Στους ΟΠΧ απαγορεύεται η δημοσίευση crack και αρχεία που λειτουργούν παράνομα και αυτό λειτουργεί παράνομα.

Τεσπα δεν είνι η δουλειά μου να το κρίνω εγώ αυτό ;)