anti13 Δημοσιεύτηκε October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 3, 2006 Καλως ήρθα και καλώς σας βρήκα... !ον εχω διαβάσει παλιότερα τοπικς και δεν καταφερα να βρω την απαντηση που ψαχνω γι'αυτο και ανοιγω νέο τόπικ... Τι θέλω να κάνω τωρα... Θάλω να συνδέσω ασυρματα 2 pc που θα βρίσκονται σε διαφορετικά δωματια... Θέλω ενα WLAN (ethernet) για να μπορω να κάνω κοινή χρηση αρχειων αλλα και του εκτυπωτή. Επίσης θέλω να μοιρασω και to internet (ADSL). Mε τι εξοπλισμό ομως μπορουν να γίνουν όλα αυτα? και το κυριοτερο γινεται κάτι τετοιο? Περιμενω απαντησεις και σας ευχαριστω!!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeM Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Φυσικα γινεται.Χρειαζεσαι εναν ασυρματο router,εγω δουλευω πολυ καλα με εναν της 3COM,και 2 αυρματες καρτες δικτυου για τα pc σου.Απλα μετα πρεπει να κανεις share τον εκτυπωτη για να μπορουνε να τον χρησιμοποιουν και τα 2pc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Μπορεις να παρεις ενα router..Το οποιο να εχει ομως και ασυρματη καρτα καθως και 4 τουλαχιστον θυρες για ενσυρματο:) Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Και πως κάνεις το δίκτυο να δουλέψει;; Τι ριθμίσεις περνάς σε κάθε υπολογιστή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Αν οι υπολογιστές έχουν xp, όλα γίνονται γελεία. Βάζεις του υπολογιστές στο ρούτερ, τον εκτυπωτή στο ρουτερ, το adsl στο ρούτερ και χωρίς καμιά ρύθμιση με μιά απλή εγκατάσταση τοπικού δικτύου από τα xp-που συνήθως δε χρειάζεται είσαι έτοιμος. Φυσικά πρέπει να έχεις και κάρτες δικτύου στους pcs. Ασχολούμαι χρόνια με δίκτυα και σας διαβεβαιώ οτί κάτι τέτοιο είναι πολύ απλό. Θα σας πρότεινα μάλιστα το ρουτερ usr 9108 -κάντε το μια αναζήτηση στο skroutz.gr -είναι πάρα πολύ καλό-με αυτό δουλεύω, υποστηρίζει και ασύρματη σύνδεση, και δεν μπουκώνει ποτέ. Υπάρχει πάντως αρμόδιο θρεντ συνέχεια εκεί. Modem - Router - WiFi: Επιλογή, Σύνδεση, Δικτύωση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts