ταξιδιωτης22 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 μελαχρινες κι απο μενα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Ό,τι ταιριάζει στη καθεμία εγώ, αρκεί να ταιριάζει όμως. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Aπό ξανθιές προτιμώ αυτές που έχουν κάτι μαύρες ανταύγειες. Ξέρεις όχι τελείως ξανθό. Και κατά προτίμηση σε μπούκλες.. κιτς δηλαδη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Παντα μου αρεσαν οι ξανθιες αλλα απο τοτε που εχω ξανθια κοπελα μου αρεσουν οι μελαχρινες. Ολες καλες ειναι ρε παιδια αρκει να εχουν και τα καταληλα προσοντα!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 κιτς δηλαδη :p τί είναι κιτς?:ninja: :cool: :O Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 ..όταν είναι ξανθό και το "κάτω μαλλί", εκεί παίζουν τρελά γούστα!!!:yahoo: :up: :respect: :superman: Άλλο αυτό!!!!(Θεόοοςς)!!!:happy: Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Μιας και έχω περάσει και'γω σχεδόν απ'όλα τα στάδια των βασικών ,για τα μαλλιά χρώματα, και προτιμώ (για εμέ) το μελαχρινό που είναι και κανονικό μου χρώμα, πολύ όμως μου λένε οτι μου πάει το ξανθό/μελί/καστανόξανθο πιο πολύ. :) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Κοκκινομάλες, καστανές, μελαχρινές μου βιόλες, έχω στα στήθια μια καρδιά που τις χωράει όλες! :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Κοκκινομάλες, καστανές, μελαχρινές μου βιόλες, έχω στα στήθια μια καρδιά που τις χωράει όλες! :D :lol: :lol: Kalo!!:) Egw protimw melaxrines,kokkinomalles k telos ksanthies..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts